Friday, October 31, 2008

LoNeLy


Naper semalam ngan hari ni aku rasa blog aku cam sunyi je arr? Tak meriah cam selalu pun.. uhuks~~~~

32 comments:

Eya said...

dowang coti depabali lg kut,
sbb tu sunyi sepi..hehe..

~dARlee zURiS~ said...

alalaa...
meh nak nyanyi sket..
"lonely..i'm so lonely..
i've nobody.."
hehee...
jgn ar sedih2 wak
meriah pe sini
page kite lagi sepi je tau.huhuu...

Nurmala said...

eya,
wak!!! x kan diorg deepavalik lagi kot?? huhu~~

zuris,
ye arr zuris.. rasa sunyi jer tau..*sobsobsob*

Yanmie said...

mala..huhuhuhu...sama arr...tu pasal lah yan ckp yan boring smlm..

Nurmala said...

yan,
aha kan yan.. cam senyap sunyi je blog nih.. cam x de yg singgah pon

saya said...

mana ada sunyiii.. meriah je ni siap ada bunyik mercun2 bagai. hehhe..tinggi sungguh imaginasiku

Nurmala said...

saya,
wak!!!! bunyi mercun??? raya dah abis la awak..

nor atiqah said...

a'ah akak..blog tiqa pon sme..
sume org sbuk keje..ngan pekse..
uishhh..sgt la buhsan

eYaNacOMeY said...

hehe..samerlaa kite..maybe sbb BZ kot..xsempat nk belek blog..hahaha

Nurmala said...

atiqah & eyana,
ooo..korang pon mengalami masalah yg sama rupanya...ingat akak sorang jerk..huhu~~

[yAN!e][pUTraJAya] said...

masing2 sonok nak cuti sabtu ahad esok

hehehhe

tak pun...

masing2 bz keje...

hehhehe

arianna adrizal said...

lonely no more plssss..
hehe. do take care eh =)

Nurmala said...

yanie,
agaknya la yanie...mood deepavali tu ada lagi kot

anne,
cam pernah dgr je lonely no more tu..hehehe

cHeRyNa PiReS said...

maalaaa....semalam sha lalu sini ape...tapi tak lompat sampai tinggal jejak je...

eLiyaShaKa said...

iyer ramai yg cuti lagi kot..tp tak sunyi pun i slu juga singgah sini...cuma lately busy

Nurmala said...

sha,
ye ker?? hehe...x perasan pulak

eliya,
ye la..agak nya ramai yg cuti lagi kot. tak pon skang ni mmg musim bz..

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

sunyi ker...jangan sembunyi belakang langsir tuh...cuba keluar hehehe...

Dayu said...

lorrr..nape rasa mcm sunyi lak
kita tgk mcm meriah je
banyak je kunjungan...
takpe..nanti i rajin2 dtg singgah lagi,

sparkystar said...

sparky pun tgh lonely gak nie

Nurmala said...

eija,
hehehe...abis tu..dah sunyi..jadi kita menyembunyi la..hehe

dayu,
pagi tadi mmg sunyi dayu.. sampai saya ingat blog saya ni ada prob jer..

Nurmala said...

sparkystar,
lonely jugak?? hehehe...

Pocket said...

adoi lah,
lawo nyer gambo,
memang sesuai ngan tajuk kesunyian ni :)

Nurmala said...

pocket,
cam ada makna jer pocket..

miszrLina said...

uits...
pic itu... da bOmb!

lor..nape nih...
sowwi x mjenguk...
tahap gaban ultramen kat opiz...
arini dpt la cuti relax2...

take care yaa mala...

NahWaL said...

alalala kak mala sunyi ye ciannya dia...huuu...gamba tu gamba kak mala ke?syahdu je tgk.hu

Eazy Izzuddin said...

salam ziarah disni kak mala
=)

Nurmala said...

kak ina,
hehehe...sajer je buat gembak taruk pic tu..

nahwal,
lor...pompuan kat pic tu punya la halus nahwal leh kata akak yg da bomd nih

Nurmala said...

eazy izzuddin,
salam..thanks ek..

MiSZuE said...

sunyi sbb zue xde hihi,gurau jek..sorry lame xdatang sini..jiwe kacao la kak hehe

Nurmala said...

zue,
ala...sian nyer adik akak nih..jiwa kacau naper nih??

Ada Ayrissa said...

jgn la ckp cam gitu..
blog mala ttp meriah spt biasa...

Nurmala said...

kak ada,
hehe.. cam sedih pulak baca komen akak nih..