Wednesday, October 29, 2008

sAbtU, AhAd, iSNiN

Eee....bosan betul aku..aku ingatkan internet akuni ada problem..Asyik tak boleh nak load gambar je..Rupanya aku yg mengong..Aku lupa nak resize gamba ni..wakakaka~~~


Jumaat, 24 Oct 2008


Company aku halfday. Kitorg ada jamuan hari raya kat Hotel Istana.. Aku cam excited nak pergi. Bukan sebab nak celebrate jamuan nih, tapi sbb tunang tercinta kerja kat hotel Istana..woohooo... Lagi satu aku nak jumpa x-officemate aku..Lama giler tak jumpa..rindu seh~~






Ni door gift yg kitorg dapat aritu - candy bowl -
Kak Roy, Tantee, Puan Ida & Puan Zil


Cenderahati dari Hotel Istana

Aku sangat tak percaya aku makan sikit je masa ni.. Biasanya, kalau buffet, aku la org yg paling tamak sekali di dunia..wakaka~~~ Tapi korang tgk la aku makan apa jer..??


Pulut ngan pengan durian

Rojak buah

Nasi impit ngan kuah soto

Satay

Aku yg hantu desert ni boleh tak pandang ngan kek & aiskrim..Selalunya, benda2 ni la yg aku rebutkan dulu.. Naper ek?? Buang tebiat ker???


Sabtu, 25 Oct 2008

Akak office lama aku dulu ajak datang rumah dia sebab dia open hse + cucur jambul anak adik dia kat ampang.. Hari sabtu aritu, aku ada 4 open hse.. wak!!!! caner aku nak diet nih?? **alasan**


Dapat la aku cup cakes ada tulis baby nih

Aku ada 2 lagi open hse kat area ampang nih.. Tapi semua pun start kul 3.. So, aku gi Setapak dulu.. Dah selesai kat setapak,patah balik gi Ampang.. Ada dua lagi open hse.. Kat Bukit Indah, hotel umah Senior Manager aku, ngan kat Bandar baru Ampang umah x-officemate aku yg kerja kat Hotel Istana tu..wah..wah..wah...sangat letih okeh... Dalam kul 9 malam cam tu baru balik..waarrgghh!!!!


Ahad, 26 Oct 2008

Hari ahad umah aku pulak buat open hse..Wah!!!! start kul 1..masa tu org cam suam2 kuku jerk..aku cam dah cuak dah, ada org datang ke x nih?? Makanan banyak.. Tapi tak sangka, lepas kul 2 lebih camtu,, org punya la ramai.. x menang tangan aku.. Alhamdulillah.. Org datang tak putus2. Start dari Senior manager aku, lepas tu...terus org tak putus2 datang..Murah rezeki Senior Manager aku, En. Amir..Amin!!!!

Penat mmg penat. Tapi hati aku sangat terhibur okeh...Jumpa kawan2 yg dah lama x jumpa. Pastu yg best sekali, kawan blogger kita, wawa datang memeriahkan suasana...thanks wawa...muuahhhXxx~~

Aku budget nak buat sampai kul 6 ptg je, tapi meleret sampai ke 10 malam..heh~~ Sangat puas hati ok..

Tetamu aku yg terakhir ialah keluarga bakal mertua... Ibu ngan ayah sayang penat sebenarnya, sebab diorg baru balik daari Penang. Tapi diorg sanggup demi menantu nya ini..wakakakaka!!! Thanks ayah & Ibu...uik??? Over ker aku??

Dikesempatan ini, aku nak ucapkan terima kasih kepada rakan2 yg sudi menghadirkan diri di rumah terbuka aku yg tak seberapa itu.. thanks ya..!!! next time kita buat lagi, leh berkumpul ramai2 lagi..woohoo~~~ thh depan mesti aku buat kat umah aku sendiri bersama suami tercinta..wakaka~~Insyaallah....

Aku tak sempat la nak amik gambar setiap kejadian dan setiap org yg datang kan?? Tapi ada lah beberapa pic yg sempat aku snap dalam kesibukan itu..yayy!!!


28 comments:

Yanmie said...

wah bestnya dpt jumpa member blogger..sori yan tak dpt dtg...blk kg 4 hari..

nor atiqah said...

akak..cdapyer & cmel la cup cake 2..yummy yummy... :)

nor atiqah said...

akak..cdapyer & cmel la cup cake 2..yummy yummy... :)

Nurmala said...

yan,
hehe..x pe.. len kali leh jumpa lagi kan??

atiqah.
cup cake tu sangat comel ok..tapi manis x ingat punya..

~dARlee zURiS~ said...

ala..
comey nye cup cake tu
sweet sgt

diet ker mala??
sikit je mkn
rugi tau mkn hotel sikit je ;)

Nurmala said...

zuris,
aha...comel sangat cup cake tu..

bukan diet zuris, tapi x de selera..sbb fikir kan saya makan sedap kat hotel, tapi sayang x dapat ..huhu~~ boleh cam tu??

nurul said...

wow.. ibu bapa mertua pun datang ;) bestnyer.........

Nurmala said...

nurul,
yezzaa...diorg pun datang..best!!!

Wawa_Nadwa said...

thanks kak sbb sudi jemput wawa dtg umah.
=)

Nurmala said...

wawa,
patutnya akak yg wish thanks kat wawa sbb sudi datang umah akak..

thanks ek wawa..muaahhXXx~~

saya said...

wahh... tentu seronok open house tu. tapi penat jangan cerita la kan..harus pengsannn... hehehe.. takpe la mala..setahun sekali. tahun depan buat lagi ye

Nurmala said...

saya,
alah...buat pun saya x datang pon...?? huhu~~~ **nak majuk nih**

eLiyaShaKa said...

wah beshh jerr....dinner kat tpt tunang keja plak tu...

Nurmala said...

eliya,
huhu~~~ tu yg x selera nak makan tu kot

eLLy said...

emmbilala kita nak habis xtiviti makan nie ye

*en tunang keje kat Hotel istana?
Dept ape?

Nurmala said...

kak elly,
hahahaha...aha la kak..ntah bila la nak abis aktiviti makan ni..wakakaka~~

aha kak..tunang tercinta kerja hotel istana.. finance dept..

rynn2506 said...

oit....mala..masa bile si pen ngan thrisha dtg tu....mlm ek...????

Nurmala said...

azrin,
aha...diorg datang malam..
2nd last tetamu.. last sekali keluarga mertua aku..wak!!!!

aizatbest said...

kak,kalo sy dtg..ade x gamba sy kat sini?hehe

Nurmala said...

aizat,
mesti la ada. apa daa...

Aleeya said...

canteknya mala ngan baju kurung kuning kilat2 tuh..

Pocket said...

adoi laaa.. makanan...
tp cupcake yg tulh baby tu comel :) heheh

Nurmala said...

aleeya,
hehe...alhamdulillah..
kalau bukan ngan baju tu x cantik ker?? huhu~~

pocket,
tgk makanan pun mengeluh??
aha..cup cake tu sangat comel..

MiSZuE said...

nk satay hehe..nampak sedap sungguh:)

Ada Ayrissa said...

yummmy...
cam bchomel je cupcakes yg ader tulis baby tuh..
nak mkn pon syg...

Nurmala said...

zue,
x sedap sgt pon...lagi sedap satay2 tepi jalan tuh..

kak ada,
hehehe...mmg nak makan pon sayang.. dah jemu tgk, baru la kita makan kek tu..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

oooo ni ler yg kata nyer jamuan di hotel istana tu ek..

sorry la mala..
yanie tak dpt datang ari tu

nanti ada kesempatan kita jumpa k

Nurmala said...

yanie,
ok yanie..no problem..len kali kita jumpa..