Friday, October 2, 2009

fUtSaL - sPoRts 7, wANgSa mAJu

Semalam ada budak² office aku men futsal. Pastu aku cerita kat sayang, Korang tau la, sayang kalau dgr apa² berkaitan bola, dia dah x tahu malu dah..Tetiba pulak dia nak join..ahahaha~

Kalau sayang pergi, aku pun nak ikut la..wawawawa!!!

Maka dengan itu, semalam aku ‘bermalam jumaat’ kat Sports 7, Wangsa Maju =)












Korang tgk je la gambar² tu eh..Aku cam x de mood nak celoteh pepanjang sbb tadi kat sini dah blackout.. Hampeh~

23 comments:

bEEdLE d' bARd said...

dah lama betol xmaen futsal dah..rindunyer.. =(

Precious said...

Kat mana yg blackout tu? Sebab tu gambar2 ko ada yg golap, eh!

NURUL said...

saya tak pernah main futsal :P

nURmALa mAZLan said...

bEEdLE d' bARd,
kita tak pernah men futsal..huhu~

Precious,
eh...kat office la blackout tadi..potong mood je nak berblogging

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
saya pon..hiks~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

btl2 gilerr bola tuh...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
bkn giler bola tu namanyer..itu hantu bola

cHeRyNa PiReS said...

hehehehe...sha sangat suka posting nieh sbb sha sangat suka bola. kat mane nieh? bestnye...lama dah tak join futsal:)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
kat wangsa maju sha..oo kamu suka bola rupanyer

darlink said...

kak... xjoin men skali ke?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

jom mala....
main futsal...
leh skodeng jejaka2 single

hahhahhaha

Eazy Izzuddin said...

men futsal dpt trn berat bdn...
lgi2 mase raye nek brt bdn
huhu
xD

watie said...

comey2 org dalam gambo hihihi dah suh nengok gambo jek kikiki.. rajin asben mala main futsal

psstt x tido lagi ke? akak masuk blog mala kul 1.16am still nampak YM cam online laii :)

mariaariffbaby said...

rajinnya u ikut hubby u..

my hubby main badminton...i ikut sekali jek..

lepas tuh...tak mau la ikut..
lotih la
=D

mariaariffbaby said...

rajinnya u ikut hubby u..

my hubby main badminton...i ikut sekali jek..

lepas tuh...tak mau la ikut..
lotih la
=D

nURmALa mAZLan said...

darlink,
tak kosa haku dik..ahaha~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
oit..nak skodeng caner..laki ku tahu, mampos aku..wakakaka

mariaariffbaby said...

rajinnya u ikut hubby u..

my hubby main badminton...i ikut sekali jek..

lepas tuh...tak mau la ikut..
lotih la
=D

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
dik..hilang daya dah nak menurun kan berat badan..terima lah seadanya

watie,
ala..kita tau..akak nak ckp kita comel yg sbnrnya kan?? ehehe

nURmALa mAZLan said...

mariaariffbaby,
teman sbb nak cuti mata la..ehehehe

Pocket said...

pocket pernah main futsal skali,
tp brenti main sebab jantung tak tahan, n rather then playing, better sit down and watch the girls playin:D
hahahah

buleh ker gini?

nURmALa mAZLan said...

Pocket,
oit..ada gak org cam gini kan? cet!! ahahaha`

Kamsiah said...

bermalam jumaat kat gelangang futsal kahkahkah...

nURmALa mAZLan said...

Kamsiah,
ahahaha~ cuti la kak..tu pasal boleh jer =p