Thursday, October 1, 2009

cERitA cERiti


Salam uolls..

Semalam aku ngan En. Suami tercinta gi tgk wayang tau.. Citer Final Destination.. Mak aiiii!!! Sakit jantung aku tgk citer tu ok… dah la terkejut².. Pastu cara mati dia sumer stok terburai isi perut punya.. Naik pitam aku, sampai rasa nak muntah..bluwekkkkkk!!

Murah weh tgk wayang kat MBO ni kalau hari Rabu.. Dua tiket RM10 sajok…murah kan? Jimat.. Aku kan pengguna bijak..ahahaha~

Ha…menatang kat bawah ni pulak key chain berbentuk tractor.. Ladang aku kat Sarawak ada order tractor (wah!!! Aku ada ladang siot). So, aku dah bertungkus lumus siap kan segala form bagai. Tagi tadi supplier amik form dan bg aku key chain ni… huhu~ Leh aku pakai kat Farmville kan? ahaha~



Gambar di bawah ini pula ada lah gambarajah…wakakaka~ bukan la..Ni gambar aku gi berada hari Isnin hari tu.. Aku, Sayang, Ibu mertua, Ayah mertua & Adik Ipar aku pergi beraya kat umah adik beradik Ibu & Ayah mertua aku.. Semua nyer kat Selayang. Hari tu kami abis beraya kul 12.30am okeh!! Wuaaaa!! Selasa tu nak kerja..


Baju yg aku pakai tu kain chiffon tau..Aku beli kat Jln TAR masa malam raya.. umat manusia punya lah ramai… Baju tu RM60 je..Murah kan.. Aku beli dua.. Satu lagi kaler hijau….

27 comments:

Diarihatiku1976 said...

wow.. murah tu.. tunujkkan ler penuh baju tu.. ngan tuannya sekali...lawo tu..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yerr....pn mala mmg pguna y sgtt bijak ok..

bEEdLE d' bARd said...

tgok wayang hr rabu memg berbaloi..smlm ingt nak tgok gak..tp x jadi sbb waktu nya xbest..huhu..best ye final destination tu? x tgok lagi la..

ni mmg smgt raya nie..smpai orang nk tido pon x blik2 lagi

nURmALa mAZLan said...

Diarihatiku1976,
malu la nak amik gambar penuh.. Tuan nyer montok besar...wakakaka~

:: p R i n c E s S _ N ::
lain macam je statement kamu tu N..ahaha~

nURmALa mAZLan said...

bEEdLE d' bARd.
tu la..tp seb baik kelarga sendiri..kalau tak mesti dah kena halau dah kan..ahaha~

Liyanaroxx said...

kak mala dok area ampang ke?kita pun slalu gak tgk kat MBO...ctu murah kan?cinema pun byk....selesa gak tgk wayang kat ctu...=)

FINAL DESTINATION mmg best!!!kita tgk 2 kali...siap pi layan 3D kat midvalley!!!=P

ininieza said...

salam. slmt ari raya...

MBO galaxy..mmg best! slalu klu nk tgk wyg, ke sana la kita... murah & selesa..

yg penting: senang parking ;) line clear..hehe

atty's said...

kty pun suka tgk wyg ari rabu..dan tgk gak citer tu..suka banget..byk action ..

Ms AiReEn MoHd said...

kopindah mane nok..aku shah alam ni gak..ampeh nyer taun umah aku..sebaik la d[t umah cepat nok?ko duk ampang ker?

nURmALa mAZLan said...

Liyanaroxx,
aha dik..akak membesar kat area ampang nun.. umah mak akak kat sana.. skang akak duk umah mertua kat sg besi

ininieza,
yea betul..x payah nak rebut2 parking kan.. nak parking silan pon boleh..ahahah

nURmALa mAZLan said...

atty's,
rabu murah kan kty..ehehehe~

Ms AiReEn MoHd,
aku pindah kat cheras..dekat sket ngan office aku.. skang aku dok umah mertua. tak de privasi..miahaha~

Lieya said...

Hahhh mmg murah giler la tiket wayang tu. Iskkk Mala tengok citer F.D tu?? K.Lieya xleh la nak tengok citer2 jenis terburai mcm tu. Ngeri tahap gaban punyee.. x tengok pun xpe. Terburai lain xpe..wakakaakaka..

Untung la dpt tractor tu, dah boleh pakai wat membajak. ehehehe

neezareef said...

dah siap jait ke rm60 tu mala..wh..bebaloi2..

nURmALa mAZLan said...

Lieya,
aha kak..kita nak guna kat Farmville.ahahaha~

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
dah..ready made..berbaloi² kan

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

Final Destination-- ini citer sangat2 buat ketaq jantung

hehehhehe

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
ye...citer ni bebetul mendebarkan..sket lagi nak heart attack

Wife to Firdaus Ghazali said...

hi mala...
saya pun suka tgk kat MBO Ampang...Parking pun free kat sana kan???...

cHeRyNa PiReS said...

semalam plak ska gi tgk momok the movie yang blur tuh...sangat tak best:(

hmm...murahnye baju...kiutlah kaler dia:)

@--- Sueanne ----@ said...

Baru je tgk Final Destination jumaat lepass..memang super2 heart attack..

bila scene terburai2 tue, kite ttp je muka dengan bekas popcorn tue..lantaklaa..bukan orang nampak pun..hehehe

nURmALa mAZLan said...

Wife to Firdaus Ghazali,
aha..parking free..tu yg penting..huhu~


cHeRyNa PiReS,
seb baik x tgk momok the movie..huh!!!

wakkkkk!!! baju je ke yg cute..ehehe

nURmALa mAZLan said...

@--- Sueanne ----@,
ye la..kematian dia x de satu pon yg mati cara elok..sumer stok terburai2 punya

Mohd said...

Assalamu'alaikum (: .Salam Aidilfitri (: .Salam Kenal Berblog (: .

Redbloodsnow said...

sobsobsob...zie lom lg tgk citer final destination tuh. asal nk gi..genti sakit dtg menyerang. menyampah tol :(

f.i.e.z.a said...

kl mmg murah2 jek baju dia.tp tulaaa nak g kl 2 kali jek sethn.hehe..
dats y kalo pegi kan mmg shopping sakan. =)

nURmALa mAZLan said...

Redbloodsnow,
dia x kasi tgk la tu..eheheh`

f.i.e.z.a,
oo..kamu kat mana?

zeti said...

zt pun da tgk final destination.. dasat kan citer ni.. tp nxt time nk try MBO plak la.. murah tul ticket tu.