Monday, October 19, 2009

kARaOkE ~16 oCt 2009~

Hello peeps…

Its Monday again…

Seb baik hari ni me x Monday blues..huhu~

Nak story sket…Hari Jumaat hari tu aku join bebudak office ni gi karaoke kat Ampang Park..1st time aku join diorg… Ngam² pulak diorg ajak gi karaoke time aku mmg sedang ketagihan karok..huhu~

“ Abg Wan, jom karaoke”.

“ Eh..Jumaat ni kitorg gi.. Jom”


Wah!!! Cam org mengantuk disorong bantal lah aku…

Tapi biasa la, pergi ramai² mmg syok..happening..tp malangnyer x dapat nyanyi banyak lagu..huhu~ sbb tu, kalau aku gi karaoke bertujuan utk menyanyi, aku akan pergi maximum dalam 4 org je la.. Tapi kalau aku gi karaoke bertujuan utk bergembira bersama teman².. Aku x kesah kalau nak pergi satu lori pon…ehehehe~

Meh la…korang tgk je la pic ni sampai muntah






Aku ngan Bos okeh –En. Amir -





26 comments:

ratna said...

happeningnya korang berkarok. enjoy jer tgkkk..

nURmALa mAZLan said...

ratna,
best!!!

f.i.e.z.a said...

sporting nya boss!
karaoke mmg best.my fav song: anggapanmu ziana zain.hehhe

nURmALa mAZLan said...

f.i.e.z.a,
fuh!! tinggi lagu tu

Ms AiReEn MoHd said...

amboi..aku nampak sesuatu nok...peratri kan..selain dr mic tuh...huwaaaaaaaaaaaa larik kang ko baling batu kat pale hotak aku kang...

eLLy said...

akak dah lama tak berkarok nie ...

sekali sekala dapat gi dng kekawan best gak kan

nURmALa mAZLan said...

Ms AiReEn MoHd,
wakakaka..kau mmg siot kan..dalam banyak2 benda kat situ, kau nampak yg satu tu je kan?? ahahah~

eLLy,
aha kak..best..jom!!!

busyuksayang said...

wah!!! rasa dah lama tak bernyanyi-nyanyian nie :D

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
tak pe..lepas abis pantang ni..boleh lah nyanyi2an

ininieza said...

wahhh... sessi karok yer..ehhe ok la tu..sekali skali...

Kebtulan ptg ni membr2 ajak gi karaoke...hmmm mmg dah lama tak sumbangkan suara ni..hahaha.. klu nyanyi kat dlm bilik air..boleh la kot..anyway dgn kawan2 ppuan...hentam je la labuuu... ;)

nURmALa mAZLan said...

ininieza,
ahaha~ hentam saja la..ngan kengkawan je pon.. kita gi ngan lelaki² itu pon masing2 belasah lagu rock kapak..adeh!! fenin

Zura Hilman said...

lama siot x baca blog ko....kat opis susah nak bukak blog ko sebab banyak sgt pic...kt umah sibuk berfarmville....huhu..

Diarihatiku1976 said...

wah... gumbira nampak ekk...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuuuu..karox bramai2 sgtt besh...

Pocket said...

so lagu apa yg telah disumbangkan?
tulih la sikit list nyer :D
buleh la pocket prepare kalau kita nak berduet nanti:D

iya iya jer kan.. macam la peluang tu akan tiba nanti.. tapi InshaAllaaahh..
maner la tau kan?

cHeRyNa PiReS said...

mala...nyanyi lagu apa tu...nampak asyik je?

NURUL said...

alahai lama tak pi karaoke. mala masuk AF . huhuhu. ada bakat gitu :)

Maswani said...

perhhh..cayalah mala..mula2 tgk picca td igt gi audition AF..hehe..

--mmg bestkan berkarok dgn kengkawan cmtu..

nURmALa mAZLan said...

Zura Hilman,
ahaha~ aku dah penat nak main farmville tu..huhu~

Diarihatiku1976,
ku gembira disamping mu..ahahah~

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
tak berapa nak best sbb x dapat nyanyi byk2..uhuks

Pocket,
ntah pocket ni..mana la tau satu hari nnt kita ada rezeki nk berduet..hehehe~

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
ahaha..janji manis mu la sha

NURUL,
suara cam nak pecah rumah la nurul..huhu~

nURmALa mAZLan said...

Maswani,
aha..best gi karok ngan kengkawan..gian tu

neezareef said...

bakal2 jore karok nih

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
bakal je la..juara lom tentu..hiks~

puanrazma said...

wahhh..meriah tui korang berkorak!!!

nURmALa mAZLan said...

puanrazma,
wakkkkk!! berkorak?