Friday, October 9, 2009

gLaMoUR…nYeR rAYa

Salam Uolls..

Ni..aku nak bg tau ni.. Semalam nyer jamuan hari raya, aku menang lucky draw.. JUSCO VOUCHER RM100..Alhamdulillah..rezeki tu.. sapa nak bg kau shopping kat jusco sampai RM100 kan..huhu~

Door Gift

Cenderahati

Ok²..Meh aku nak story sket² pasal semalam.. Tapi aku cam x tau je nak cerita apa..ahahah~ Korang tgk je la pic aku ni eh… Pic makanan tak de ye.. Makanan dia sgt sedap semalam.. x dan aku nak amik gambar..Makan lagi sodap…wakkkkk!!! Gasak la korang, tgk pic aku sampai muntah..bluwekkkk… =p





Liya….I amik gambar ngan your sis tau...As per your request..ahahaha~





Akak yg sebelah aku tu nama dia Maizatul Rafizah..Tapi kami panggil dia Kak Myra.. wah!!! cam sesi perkenalan la puloks kan.. Aku nak bgtau je, dia menang best dress semalam.. Dan dia dapat inI, tadaaaa…....

ESTEE LAUDER

34 comments:

cHeRyNa PiReS said...

estee lauder breast cancer nye edition ke? wooo..

nywayz, baju anda cantik...mangkuk itu pon cantik! sape nye idea door gift tuh?

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
lor..baju kita bese je la sha..x tau la pulak idea sapa mangkuk tu

wina said...

wei, aku sukalah company ko..wat jamuan kt hotel² selalu

astro ni lak open hse kt cafe je..huhuhu

Mimy Hamid said...

i like jusco voucher!!..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnyer kan...dapat voucher best..mangkuk tue pun best...yang menang baju paling glamour tue pun hadiahnyer....soka2..

eh mala..apa fungsi lesung batu tue nyek??? cenderahati ke??? bapak besar...wakakakakaka

nURmALa mAZLan said...

wina,
sbb kitorg x de cafe babe

Mimy Hamid,
yeah!!! i likeee jugak..

joegrimjow said...

wawaaa
dipenuhi dngn muka tuan empunya
hoho

xpe
blog kite kan?
huuhu

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
wakaka..
lesung tu perhiasan jer la.. perhiasan atas meja

nURmALa mAZLan said...

joegrimjow,
lor..abis tu x kan nak taruk pic org lain puloks

NURUL said...

bestnnya dpt voucher shopping kat jj :)

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
best kan..leh shopping pas ni

Mrs Shaka said...

wahhh tqqq....santeqqq rambut mel misti set sendiri tu haha..kan mel kan (dia bab2 gitu mmg rajen)

im off to KL this dec...hope to see u..mel buat open houseee! yihaaaaaa

~dARlee zURiS~ said...

waa..bestnye hadiah2 tu!
leh sopim ti nih

atty's said...

wah mala..leh sopink..kat jj..

beshnya diah best dress..

nURmALa mAZLan said...

Mrs Shaka,
oo..dia rajin eh buat² rambut gitew..kalau tau, leh suruh dia buat semalam..hiks~~

~dARlee zURiS~
harus...sopim

nURmALa mAZLan said...

atty's,
yeah!! nnt kita nak perabih RM100 itu di JJ..huhu~

@--- Sueanne ----@ said...

wakk..
bestnyeee...
macam2x ada..
door gift dpt..
voucher dapat...
cenderahati dapat..
makan2x pun dapatt..
memang syokk la keje situ..hehehe

Ju@Lucky^Mummy said...

sgt cantik....!! jeles2

nURmALa mAZLan said...

@--- Sueanne ----@
aha la...syok!!!
tapi setahun sekali je la pon..uhuks

Ju@Lucky^Mummy,
sapa cantik?? sapa?? kita eh?ahahaha~

masviona said...

wah mmg betul2 glemer nih adiah door gift pun gelemer gilos

aien~s corner said...

CNTEK LA bunga kat pingan tu.. =)

nURmALa mAZLan said...

masviona,
cantik kan door gift tu

aien~s corner,
ahaha..bunga kat pinggan..ingat kan kita cantik..huhu~

Ms AiReEn MoHd said...

CHANTEK NOK...i loike...apakah?tu ha voucher tu yg cun leh soping..baju ko pun cun..amikko terbelah sampai pangkal...sebaik ade inner tu...peh tu kan meh da bg tau..ko leh menang mlm tu..ngan syarat ko kene pakai baju tu tanpe inner..wakakkakaka larikkkkk

nURmALa mAZLan said...

Ms AiReEn MoHd,
weh..kalau aku x pakai inner..mau x makan semua org kat situ..dok ngidam geduak aku jer..wakakakaka~

Pocket said...

waah!!
voucher!!
seriously nak bagi tau,
dalam banyak banyak lucky draw yg pocket pernah participate,
pocket tak pernah dpt skali pun,

kiranya tak dak ong lah kot!!

Uruchimaru @ kf said...

waa byk betul dpt voucher..!!!

eLLy said...

cantik door gift tu.. wah jusco vchr $100.. emmm kita jumpa di jusco Maluri ye ;p

f.i.e.z.a said...

murah betol rezeki..hehe.

so dah plan nak beli ape tak?hehe

nURmALa mAZLan said...

Pocket,
ye ker? saya kan..last annual dinner dengan previous company, dapat voucher juga..tapi voucher travel RM250..

Uruchimaru @ kf,
5 keping

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
ahahaha...bole2..
jmpa lepas kita abis shopping nnt
leh lepak2 minum.. =p

f.i.e.z.a,
mesti la plan nak beli baju..jimat sket duit laki aku bulan ni kan..wakaka~

busyuksayang said...

wah bestnya, dpt perfume...dpt vouchers...bleh shopping :D

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
aha kak..nak shopping nnt

Lieya said...

Wahhh lagi best Mala punye ghat raye... huhuuhuuuu

Redbloodsnow said...

whoaaa...untung ko kak mala oiii. leh nyomppin rm100 ler neh nnti ek...bestnyerrrr


:D congrats²