Monday, October 12, 2009

tHRiShA – bABy sOFEa

Happy Monday Uolls~

Hari sabtu hari tu, kawan aku – Thrisha – buat julung² kalinya buat open house dan menjemput kami..wakakaka~

Dia buat open house pon on limited time 3pm – 4pm jer sbb lepas tu dia nak ke Rawang.. Tapi aku rasa aku lepak umah dia ada lah sampai kul 6.30pm kot..biasa la kan.. biasa la, kitorg kalau dah jumpa korang ingat leh jumpa 1 jam jer?? Never!! Ahahaha~

Ni la tuan punya badan.. Banyak lagi pic dia kat dapur ni aku dapat snap, tapi pagi² tadi aku on² pc jer aku terus dapat msn dari dia “weh.. ko jgn arr letak pic aku kat fb.. buruk siot”..wakakaka~

Ni je pic yg aku rasa agak manis utk dipertontonkan.. Yang lain semua sensored…wakkkkk!!!!!!




Thrisha, Adini & Me..

Huh!!! Kami berkawan dah lama tau..Since sekolah menengah lagi..Kami mula rapat sejak Form 3.. Masa tu sama² pelesit dalam kelas 3C.. ahahaha~ 3C menemukan kami..yeay!!!


Ha…yg ni pon kawan kitorg..baru lepas bersalin 29/09/2009 aritu.. Alhamdullilah…Akhir nya Azrin dan suami dapat juga baby yg comel dan sihat.. Ingat tak entry aku - AZRIN – 1st baby dia ada masalah.. Lepas dia abis pantang yg 1st baby tu jer, terus lekat 2nd baby..best kan?

This is Nur Sofea Nazmin Bte Saiful Nizam… We call her Baby Sofea… Baby Sofea tunggu eh auntie bg kawan nnt..Pray for auntie tau..huhu..


Tgk la..aku ngan sayang dah kempunan ni nak dukung baby sendiri..huhu~ Tak pe la..x de rezeki lagi kan.. Insyaallah..AMIN!!! ♥♥ peace..ehehehe~



Ha….yg kat hujung tu pun member sekolah kitorg dulu – Linda - Tgk!!! Dia pon sedang membuncit…Bila la turn aku kan? uhuks~

25 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hubby pakai jersey yang letak nama dia ngan number buffday anda tu ye mala? hmmm...nampak sangat hepi dalam posting kali nieh (especialyy gambo yang 1st tuh...candid paling best)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
oh...bukan sha...suami ku ni mmg tamak haloba..dia ada banyak baju barca..yg ada nama tu dia buat pakai men bola sajok..ahahaha~ happening kan?

Uruchimaru @ kf said...

waa..........=p

nURmALa mAZLan said...

Uruchimaru @ kf,
waaaa

mama double A said...

hehe x penah jupe open house sejam jek

nURmALa mAZLan said...

mama double A,
ahahaha~ dia jemput pon x ramai.. x samapi 20 org kot..huhu~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wah mala...
ada ciri2 keibuan arr

hehhehehhe...bila mala nak wat open house nih...

teringin nak pi

kekkekke

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
this year x buat kot yanie.. banyak hal la..dah cakap ngan hubby thn ni kita gi mkn kat umah org jer..huhu~

Diarihatiku1976 said...

ADALAH TU NANTI GILIRANMU ITEEEWWW...

nURmALa mAZLan said...

Diarihatiku1976,
AMIN!!!

wina said...

ni ketua kelas 3C dah mari...

class...tolong diam boleh x??? (merayu ni) hahaha!

nURmALa mAZLan said...

wina,
wakakakaka
wakakakaka~
aha la weh..lupa lak aku kau ketua kelas kitorg dulu..wakakaka~ org x takut dowh ngan kau..ahaha`

NURUL said...

bestnya asyik pi mkn2 open house . bab mkn tu best. baby sofea comel laa. caiyok2x.

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
comel kan...rambutnyer lebat okeh

~ mizzAmy ~ said...

insya-Allah, nanti sampai lah turn akak tuh nak ber'baby. amik berkat dulu dengan kawan-kawan. hehehe..

~dARlee zURiS~ said...

kena usaha lebih sket tu ;)
tak pu..kena tkr angin.g lah hornymoon lagi sekali.hehee...
insyaallah,ada rezeki mala nanti.

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~
AMIN!!!

~dARlee zURiS~
AMIN!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu....comel nyerr baby....N doakn pasni ur turn plaks....fuhh...fuhhh....kasik sembur...hihihi

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
ahahah..puh kanan..puh kiri..
AMIN!!

watie said...

waaa bestnye dapat nengok baby rynn.. baby sofea sungguh comey :)

nURmALa mAZLan said...

watie,
comel kan?? =)

rynn2506 said...

uik mala...ko g tgok kira ke sofea..ape da...salah nama bby..hehehe....

*komen dr blog wina...

oit..ade ke masukkan pic aku comot2....???

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
haa?? ye ker? aku salah type kot..ahahaha~ abis tu x kan nak tgu kau abis pantang baru nak tepek pic ko

zeti said...

alahai, comeynye baby sofea.. sbr ye mala, sama2 la kita doakan rezeki kita dpt baby plak pasni.. aminnn..

Redbloodsnow said...

hahaha...awat lak selebihnyer censored kak mala. org nk gak tgk boleh x??? lalalalala


:D hiksss