Friday, October 23, 2009

PAPADOM….tERbAEkkkkkkk!!!!


Salam Uolls..

Aku nak bgtau ni.. Semalam aku tgk citer PAPADOM Kat Times Square..Watching with my hubby la kan.. Aku ingat nak tgk hari rabu sbb murah kan? Tetiba suami terchenta demam la puloks..

Semalam tgk sayang cam dah aktif balik je, aku pun apa lagi.. “sayang, jom tgk PAPADOM.. jgn kata esok eh.. esok sayang ada futsal.. Kalau x tgk hari ni esok syg jgn gi futsal”…wakakakakaka~ politik weh!!!

Aku cam excited sket nak tgk cerita ni sbb aritu citer ni kan menang filem terbaik..So, aku nak tgk la berapa baik cerita ni.. Tapi mmg terbaekkkk siol…

Cerita ni kelakar gilos..Tapi dalam kelakar kelakar tu, ia juga penuh dengan pegajaran..

Aku paling suka part Afdlin ngan Harun Salim Bachik…wakakakaka~ mmg senak perut ketawa..

Tapi yg paling aku x leh lupa.. Yang membuat kan aku gelak sampai nak terkeluar isi perut.. Sampai sayang tekup mulut aku sbb aku x benti² gelak..Sampai terkeluar air mata aku menahan gelak…Masa si Noor Khiriah menari Cheerleading tu…A.W.A.K…..wakakakakakakaka~ kelakar siot!! Serious!!!

Korang kena tgk cerita ni.. Harus… Wajib.. Wajib Tayang…wakakakakakaka~

Gelak, gelak jgak.. Sampai part sedih.. uhuks~ aku menangis berjurai² air mata beb.. Tak benti² air mata aku.. Sayang naik heran tgk aku menangis..

Sedih beb…time sedih mmg sedih gilak… kalau korang x nangis maknanyer korang hati kering cam laki aku..huhu~

Dah la..aku x nak cerita lebih².. kang aku syok sendiri..hiks~ korang gi la tgk sendiri citer ni.. Lakonan Que Haidar, Liyana Jasmay & Noor Khiriah mmg patut dinobatkan sbg pelakon lelaki, wanita & pembantu terbaik.. Tahniah aku ucapkan.. Buat Afdlin....wa tabik lu beb.. sebab lu dah belasah guru silat…wakakakaka~ tak la.. aku mmg tabik spring kat Afdlin.. Tahniah!!!!! 5 bintang*****


30 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ tgk dengan hubby ada pakai minyak wangi SYURAH tak?

nanti bertambah manje

hubby makin sayang

hahahhahhahha ++

cHeRyNa PiReS said...

Sedih beb…time sedih mmg sedih gilak… kalau korang x nangis maknanyer korang hati kering cam laki aku..huhu~

--> agaknya hati sha mmg kering. gelak jugak...tp nangis tidak. suka nurkhiriah yang mmg mantap lakonannye!:)

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
tak pakai minyak wangi syurah pun hubby sayang la acu yanie..ekekeke~

cHeRyNa PiReS,
ha...aha la tu..hati sha kering..agagaga~

best kan Noor Khiriah

NURUL said...

mala...nurul pun dah tgk citer nie. mmg best dan kelakar.

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
ahaha~ kelakar kan..
sempat lagi nurul tgk movie dalam masa nak menunggu kelahran ni eh

prebetsabu said...

tgk tak scene last masa nama2 tu.. que stim hahaha

neezareef said...

teringin lak nk nengokkkkk

Aiydalela said...

nak tengokkkkk... huhuhuhuu..

nURmALa mAZLan said...

prebetsabu,
ahahaha~ tgk²!!!! masa liyana pegang² bear kat dada dia tu..

neezareef,
gi tgk kak..best!!

nURmALa mAZLan said...

Aiydalela,
tgk la...huhu~ =)

Mimy Hamid said...

"wajib tayang"!!!!!!!!!! hahahaha

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
wakakakaka~ wajib tanya..

f.i.e.z.a said...

cam best jek.nak tgk laaa.. ;)

naddynad said...

yup betul tu cite ni mmg TERBAEKKK...!!

wajib tonton!!

nURmALa mAZLan said...

f.i.e.z.a,
bkn macam best..mmg best

naddynad,
yeah!!! Wajib Tonton

saya said...

wahhh.. promosi nampakkkkk.. takpe2..annti saya pon nk pegi tgk la since semua orang pon cakap cerita tu best. plus, suka je tgk afdlin chubby2 tu. hehehe...

nURmALa mAZLan said...

saya,
comel citer ni..best sgt

Ili Saharudin said...

xkira ili nak tgk jugak cite ni sok..heheh..cam best je semuua org bg testi..ni x leh jadi..tgu...

puanrazma said...

rata2 ramai yg komen cita ni besttt!!

Pocket said...

memang besh!! memang besh!!
pocket suka part bini nyer PapaDom
duk nyanyi
A W A K! Awak!!
kat tpi padang tuh..
hheheeh,

masa dlm wayang tu,
dia buleh tanya lg,
'eh cantik baju'

heheheh, laughter all through the movie:D

kojah said...

wuaaaaaa...nk tgkkkk tp xda masa...

nURmALa mAZLan said...

Ili Saharudin,
mmg best...sila lah tgk dan nilai sendiri

puanrazma,
mmg best..thumb up!!!!

nURmALa mAZLan said...

Pocket,
hah!!! time bini dia dok nyanyi A.W.A.K tu..saya nyer gelak macam setan..wakakakaka~ sampai keluar lah air mata

kojah,
cari masa dan pergi tgk..

antalya said...

penat gelak tgk citer nihh hahahaha

nURmALa mAZLan said...

antalya,
aha..kelakar babe

~ mizzAmy ~ said...

amy tak dapat nak tengok lagi citer nih. :(

semua org dah tengok, last-last kena layan sorang-sorang je lah. :(

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~,
kalau amy ajak akak tgk lagi sekali, akak on je..sebab citer ni best gilos

fndrocka said...

harun salim bachik lah terbaek...syukur kata bangun..syukur kata duduk

"jangan beremosi sangat dengan tanah"

nURmALa mAZLan said...

fndrocka,
hahaha..mmg terbaekkk

Ada Ayrissa said...

br nak g tgk mlm neh..
best ekkk?