Friday, October 30, 2009

nASi aYaM kAMpUNg - vELoDRuM

Salam uolls..

Semalam aku tgk face si Eida ni berstatus - Kesibukan di F&N
Aku fikir, F&N ni cam dekat ngan umah aku je.. Aku pon roger tanya dia kat F&N mana?

Sekali dia kata kat F&N Jalan Tun Razak tu.. Sah la!! Mmg F&N kat umah aku tu..

Dia tanya “Naper? Dekat ngan office awak ker? Jom lunch..”

Woohoo~ aku ni kalau org ajak lunch kat luar aku mmg cargas, memandang kan kat ofiice aku ni x de pilihan kedai makan.. Ada 3 kedai je.. Ko gilir² la makan kat 3 kedai ni hari²..wakakakaka~

Aku pon on je la bila dah Eida ajak lunch tu kan..ahaks~

Kami gi makan kat Nasi ayam kampong kat Velodrum.. Tau dak??? Ala…kat downtown cheras tu… Tapi idak le kami makan nasi ayam kampong tu.. Org punya la ramai.. tak kosa aku nak beratur panjang cam gitu..

Kami makan nasi gorek ayam sajok!!!


Ni air aku - Durian Belanda -


Nasi ayam kampong.. Rupa d’ bomb.. Rasanyer hampeh..uhuks~



25 comments:

e_ja said...

akak suka nasik ayam..tp kan nasik ayam yg mcm kat foodcourt tu..yg ayam berkilat tuh..hehehe..

nURmALa mAZLan said...

e_ja,
nasi ayam chee meng terbaekk kak..

MiSZuE said...

lapa la kak oii

atty's said...

ade h..buek peyut kty krokkrek je tau ..shedapnya lahai ..huhuhuh..

air durian belanda cam besh jew..

s h a r v i na said...

eh, i think i know her! ;)

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
moh mkn

atty's,
nmpk je sedap tu kty

nURmALa mAZLan said...

s h a r v i na,
dia ada blog jugak =)

Cik Wanie said...

alahai yang,
nasik ayam tue,
dah lama x mkn nasik ayam,
kepingin rasanya tau,
huk huk huk..

cHeRyNa PiReS said...

hmmmm...lama tak makan kat kedai. baru sedar.:)

fazemy said...

Dah lama tak pegi mkn kat situ. Tringt ayam kampung grg tu. Yummy..

~ mizzAmy ~ said...

nasi ayam velodrum? tak pernah dengar pun... nama je duduk area situ, apa pun tak tau. hahahaha....

nURmALa mAZLan said...

Cik Wanie,
mkn wanie..jgn kasi kepingin lama sgt

cHeRyNa PiReS,
cet~ biar betul

nURmALa mAZLan said...

fazemy,
sedap sgt ke?? ehhe~

~ mizzAmy ~
amy mmg.. sri melati pon x tau kan..hehehe~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita posing versi malu2 gitu..jauh2..
wakakakakaka

Eazy Izzuddin said...

suka gak nasi ayam
dahaga n teringin pule air tu
besa ek gelas
ok le 2
xD

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...laporr dbueknyerr..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...laporr dbueknyerr..

miszrLina said...

veloderum?

mak aaiiii..namanyee ^_^

reena said...

huishhh... tak baik taw tnjk pic mknn... mokcik kena pantang nih... hihi

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
mau nyer idak....masa tu tgh panas + ramai org kan

Eazy Izzuddin,
gelas biasa je la tu eazy, shot tu yg nampak besar..ehehehe~

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
jom pekena nasi ayam kg

miszrLina,
nama dia ganas..

nURmALa mAZLan said...

reena,
eh yang...nak bersalin ke?? congratZzz

::cik kikiLaLa:: said...

kak, sy xmo air durian belanda, nak white grape peel fresh..order satu ye..hihi,,syok gila nasi goreng..ni xle jadi..esok gak kena p carik..hihi

NURUL said...

mcm sedap jer tgk gambar2 tersebut.

nURmALa mAZLan said...

::cik kikiLaLa::
cam sedap je bunyi air tu

NURUL,
x sedap Nurul!!!