Tuesday, October 27, 2009

sAPa nAk vOuChER iMPiANa cHeRatiNg??!!!

Salam…

Aku nak bgtau nih.. Aku dapat voucher Impiana Cherating dari Ibu Mertua ku..

Voucher ni bernilai RM228.. Wahhh!!! Agak skema ayat aku..hikhikhik…

Aku ada 5 voucher ni.. Tetapi, voucher ni hanya utk per visit..Maknanya, sekali aku pergi, aku leh guna satu voucher je.. Abis tu lagi 4 keping tu aku nak buat ape kan?

Maka, dengan sukacita nya, aku tanya lah korang kot² korang nak ke voucher tu.. Ada 4 je tau.. Diulangi Empat!!! Pat² siku lipat. Siapa cepat dia dapat…huhu~

Sesapa yg rasa² mmg nak gi Cherating je la eh.. Tak mo arr suka² amik tp peram buat tukun voucher tu..huhu~

This voucher valid till 31 May 2010 =)





44 comments:

eL said...

mala..aku nak mala..bole? bole laa..heheseries nihh

MiSZuE said...

nak..
kak sy nak!

nURmALa mAZLan said...

eL,
roger

MiSZuE,
ok²..boleh!!

MiSZuE said...

cmner nk amek hahaha..
seyes nk ni kak xmain2

eila said...

me too i want that ticket...menarik betul tempatyeee...

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
tu arr..erm...
nak jumpa ke nak suh akak pos ni..kalau nak pos meh sini alamat

MiSZuE said...

ape email akak?
nanti sy kasi

thnx kak hahaaa

fazemy said...

Free ke nih Mala? Klw free nak nak..hehehe. Erkk available lg ke?

eazy said...

kak,
nak nak
boleh g honeymoon kat situ =)

momguess said...

alamak!!!!
mesti dh xde kan
sobsobsob

momguess said...

alamak!!!!
mesti dh xde kan
sobsobsob

nURmALa mAZLan said...

eila,
Cantik kan tempat nyer..ok² no hal..pape roger k

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
email akak nur_rosalinda@yahoo.com

fazemy,
haha~ lucky u.. tinggal lagi satu babe

nURmALa mAZLan said...

eazy,
alo...dah abis dah..ehehehe~

momguess,
alamak kak!!!!
dah abis~

eazy said...

ala.
sedih.
hehe

Ili Saharudin said...

kak mala~ada lagi x? ili nak satu plz...

nURmALa mAZLan said...

eazy,
x de rezeki la dik..
tak pe, len kali kalau ada rezeki akak roger k

Ili Saharudin,
dah x de la ili :(

farhanna said...

heheheheh terasa lak.. sy pun de voucher lake town resort.. p peram je since x guna..

nURmALa mAZLan said...

farhanna,
hahaha.. tu la kita nak bg kat yg betul² nak pergi jew..

MiSZuE said...

kak ,zue da send email
try check ea

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
ok²
akak check.. nnt pape akak rogel zue k

watie said...

nak jugakkkkkkkkkkkkk akak nak balik kg nieeeeeeeee nakkkkkkkkkkkkk kalau idak akak guling2 nangis nie hahahaha

fazemy said...

Yeyey dapat! Yeyey..haha kesukaan cam bdk2. Ok Mala nnti kita email. Tenkiu tenkiu...suka(^_^)

Wife to Firdaus Ghazali said...

mak nak la cik jahhhhhhhh ;p tapi nampaknya cam da x da chance je...

nURmALa mAZLan said...

watie,
balik kg lagi best dari gi cherating kak..ehehehe~

fazemy,
ye².. dah dapat email kamu..hehe~

nURmALa mAZLan said...

Wife to Firdaus Ghazali,
dah abis la mak...ekekekeke~

~dARlee zURiS~ said...

2nd hornymoon??
lalalaa ;P

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
3rd la zuris..lalalala~

atty's said...

alor .kty terlambat .mala nanti lenkali kalo ade kasi kty lak tau..huhuuuhhuhu sedih .

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuuuu.....da abes ekk..xpe..time tu x honeymoon ag..klo ade ps bln6 nk gak...ley wat honeymoon...wahhh..kantoi...

nURmALa mAZLan said...

atty's,
namo sedih2 kty..len kali kita bgtau kty k

:: p R i n c E s S _ N ::,
oo..N nak kahwin bulan 6 eh?? best2..Alhamdulillah

A.I.Z.A.T said...

assalamualaikum warahmatullahhitaalawabarakatuh;)

ape kaba kak? sht? hehe. dah g ke cherating tu? sy xnk gi, saje je sibuk2 sini. nk gtau, next month sy keje kt VADS, Tmn Tn Dr Ismail.. yahoo..
take care!!

cHeRyNa PiReS said...

percutian bukanlah sesuatu yang sha boleh lakukan sekarang walaupon sha dok teringin nak ke cherating. siapa yang dapat tuh...SALAM JELES buatmu...huhuhuhu...

NURUL said...

bestnya. tp nurul tgh sarat kalu dpt voucher tu tak leh nak pi sbb tgh tggu nak bersalin nie. hehehe

ziela said...

salam, awk..kite nak2! nak honeymunn..=p

~ mizzAmy ~ said...

wah!!! bestnya... tapi dah terlambat. tak per la, bagi chan dekat orang-orang yang nak pergi honeymoon. hehehe...

UnGu VioLet said...

bestnye kak.. tapi.. mar nie jauuuuuuh gitu.. :)

nURmALa mAZLan said...

A.I.Z.A.T,
wahhhhhh!!! eksyen la ni dapat kerja baru.. Tahniah..hehe~

cHeRyNa PiReS,
tak boleh terlalu bz sha..kita kena jugak gi holiday tau =)

nURmALa mAZLan said...

ziela,
nnt kalau ada xtra kita bgtau eh..=)

nURmALa mAZLan said...

UnGu VioLet,
Mar lagi best kat saa okeh...ntah bila la akak nak sampai sana kan

atty's said...

mala ..nak ar ..brp kty nak kena bayau nie..

::cik kikiLaLa:: said...

kak i ve been there la.almost 2 month tau kat resort sana.bole sekodeng penyu bertelur..hihi..bez nye voucer tuh

Anonymous said...

hye mala..alamk..da abeshhh..i nak g kuantan raya haji nih..ingatkan nak jugak voucher tuh..tp tlmbt bkk ur blog la..klu tak bole la trus g cherating...huhuhu..sedeynye

a.z.n.e.e said...

mak aih, bestnye... nak jugak!