Monday, November 3, 2008

apA aPa aJA

Jumaat lepas, tgh aku dok buat² kerja, tetiba ada org BUZZ aku kat YM.. Korang nak tau sapa?? My Sayang… 1000 thn sekali la kalau korang nak tgk dia online YM. Tapi tak sangka dia online ari Jumaat aritu. Tu pun kejap jerk.. Jadi la kan. Merasa gak la aku nak YM ngan dia walaupun kejap..uhukSS~~~


Cerita hari sabtu pulak.. Hari sabtu aritu seharian aku x jumpa sayang.. 1st tak jumpa sayang okeh, dari mula kitorg kenal dulu..wak!!!! Sebab hari sabtu tu sayang ada futsal tournament kul 8.30am. Dia ajak aku ikut, tapi aku malas sbb w’pun sayang kata “kalau kalah, boleh balik awal”, tapi aku tau team dia takkan balik awal punya.. Sudahnya kul 4.30pm baru sayang abis futsal..baper jam tu?? 8 jam okeh..x sanggup aku~~

Hari ahad pulak aku teman sayang g umah kawan dia bertunang.. Bukan umah kawan dia sebenarnya, umah belah pompuan kat Kajang. Kiranya cam aku ngan sayang ni rombongan dari pihak lelaki lah.. Sayang kena bawa dulang hantaran sbb masa aku bertunang aritu, kawan² dia gak yg mengetuai rombongan pihak lelaki bawa dulang hantaran. So, skang ni turn sayang la pulak kan..


Tgk tu..sayang bawa dulang hantaran..


Hah!!! Nak ni pic masa aku bertunang aritu.. see~ kawan² sayang bawa dulang hantaran aku tu

On the way balik dari kajang tu, aku ngan sayang singgah umah Siti ( bakal adik ipar aku lah ).. Semalam dia call, ajak datang umah dia sbb dia ada buat makan² sikit.. Umah Siti kat Bandar Mahkota, kan dah dekat ngan kajang tu.

Tapi aku ngan sayang belum pernah sampai umah dia sblm ni, so terkial² jugak la kami cari. Aku call siti, suh dia bg direction. Dia dah bg direction, last sekali dia kata “ Lepas masuk area shop lot tu, terus je, sampai Nampak temple tak siap kat belah kanan”…wak!!!! Satu hal lagi aku nak kena cari temple tak siap..wakakaka..


cari punya cari, at last aku jumpa gak temple x siap tu..huhu~~

Dah makan kekenyangan tu, dok lepak tgk tv.. Korang tau, diorg ni adik beradik kartun tau.. Ptg tu pon lepak tgk citer kartun.. Ptg² kan banyak citer kartun..aduh!! aku pon layan~~~~

Tapi yg menari perhatian aku, patung² atas rak tv nih.. mak aii…punya la banyak..adeh!! Sayang boleh pulak kenal kan nama sekor² kat aku.


On the way balik dari rumah siti, harus la aku dan sayang posing dalam kereta okeh.. Kata blogger tegar..


17 comments:

Yanmie said...

comel arr muka mala nie..nak cubit boleh tak?? hehehee...

nor atiqah said...

ala...akak x ske kartun k??
best ap....huhu tiqa ske karun totally spies..ahak'z

Nurmala said...

yan,
wak!!! jangan arr cubit yan..sakit..hehe *malu*

atiqah,
akak x layan kartun la tiqa..x reti akak tgk citer kartun..hehehe

saya said...

wah....desktop gambar muka sendiri.. kellassss.... eh. ok apa layan kartun. saya suka bebeno le tuh. boleh buat geng nih

Nurmala said...

saya,
harus la letak muka sendiri..huhu~~

xreti nak tgk kartun..kadang2 leh gaduh sbb dia nak tgk naruto la, apa ke benda lagi lah..adeh~

ratna said...

cantik awak dlml gambar yg last seekali tu.. tekstur muka cantik.. saya suka..

Nurmala said...

ratna,
hehe...alhamdulillah..thanks akak..

tahniah akak dah selamat melahirkan baby comel..

SaDi said...

hehehe... teringat lak masa sadi tunang... sekejap jeee... lepas zohor tunang.. lepas asar nikah... huahuahuahua... :)

Nurmala said...

sadi,
sama cam kawan kita..bertunang x sampai sehari.. lepas asar bertunang, lepas isyak tu dah nikah..

Dayu said...

ye..ye
nasib kita serupa..
nak sangat chat ngan bf tp dia mcm amat tak reti nak ber'ym..
kalau dpt sekali tu mmg terasa amat memorable la...

*lawa nye cik mala kita, last pic tu*

Nurmala said...

dayu,
aha kan dayu.. bila sesekali dia ber'ym' tu, walau pun 5 minit, rasa cam nak frame je window tu..hehe..

*eh..biasa je la dayu..alhamdulillah*

MiSZuE said...

same la kak mala,mmng susah nk ym ngn org tersyg ni hehe

ehem2 hensem nye tunang akk..akk lak comeyy wah sepadanyeeee:)

Nurmala said...

zue,
lelaki ni susah nak ym kot..

hehehe...alhamdulillah..bagai pinang di belah empat..wak!!!!

Ada Ayrissa said...

hehehhe..sweet jer laki bwk hantaran...
lain dr yg lain....

Nurmala said...

kak ada,
sweet??? naper?? b4 perempuan ke yg bawa kak??

[yAN!e][pUTraJAya] said...

best kan kalau dapat online ym dengan orang tersayang

orang tersayang yanie tu...online jer ym

tp bz memanjang

huhuhuh

Nurmala said...

yanie,
aha...best kan dapat ym.. saya pernah ajak dia ym..dia kata "naper? jimat creadit ke??" wakakaka