Wednesday, January 7, 2009

diA miLiK kU

Hari tu kan aku gi karaoke.. Kawan aku, Azrin ada nyanyi lagu Dia Milikku by Khadeeja.. Aku macam tertarik pulak ngan lagu tu.. Korang layan eh lirik dia.. Best!!!!!



Memang benar akulah cinta hatinya
Tiada guna kau menafikan segala
Simpan saja mimpi mu untuk bersama
Berundurlah dari nanti kau kecewa
Maafkan diriku oh andai engkau
Ikhlas ku katakan niat ku yang suci
Tidak perlu untuk kau merayu lagi
Sememangnya banyak cinta yang menanti
Dan andainya kau masih berkeras hati
Jangan harap untuk ku mengalah pergi

Memang benar ku katakan
Dia milikku
Biarpun kau mengganggu dia setia padaku
Sudah jangan kau mencoba untuk memiliki
Kerna dia tak semudah kau sangka
Bukan sudah ku katakan
Dia milikku
Biar apa di kata dia tetap kan ku cinta
Memang sukar di percaya harus kau terima
Kerna hanya diriku berhak di atas cintanya

Bukannya maksudku
Terlanjur bicara
Maafkan dirikuAndai kau terasa
Ikhlas ku katakan
Niat ku yang suci
Untuk pertahankan
Percintaan ini
____________________


34 comments:

~dARlee zURiS~ said...

cam best je lirik dye kan..

wah..dah dekat dah mala
2 bln je g
ready dah??
*wink wink*

~ochie~ (^_^)v said...

Salam...
ehem3x... lg 2 bulan jer tggal utk ngok hari Bersejarah buat Nor.. fewiit..
Ayat lagu tu.. sguh power...
mst tgkp lentoq punya... hahha

The Journey.. said...

lagu tuh dah agak lama.. hehe.. ada kena mengena dgn kesah idop kah?

p/s: kite pon cuak tgk wedding ticker tuh!! hahaha..

The Journey.. said...

lagu tuh dah agak lama.. hehe.. ada kena mengena dgn kesah idop kah?

p/s: kite pon cuak tgk wedding ticker tuh!! hahaha..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang best lah lirik lagu tu, menusuk kalbu

Y u Z z 9071 said...

x lama lagi tuuu....

tungguuu

saya said...

dagg..digg..dugg.. eh silap tu dah mcm lirik lagu dangdut le pulak.. duppdapp duppdappp.. hehehehee..

miszrLina said...

best gak lirik tu...huhu...

2 months to go!! yey! hehe...

camne preparation?

nURmALa mAZLan said...

zuris,
hahaha...ready? ready dari segi apa tu zuris..takut nih!!!

ochie,
eh...lagu ni x tangkap lentok la..adoiii!!!

nURmALa mAZLan said...

the journey,
aha..lagu ni thn 2006 punya lagu..

crazy beautiful,
wak!!!! menusuk kalbu kah?

nURmALa mAZLan said...

saya,
dag dig dug pon dag dig dug la...takut!!!!!!

kak ina,
Alhamdulillah..semua nyer in order kak...

Mama Mya said...

perghh best lirik lagu nie.. wah dah dekat daa majlis perkahwinannye.. semoga sabar menanti hehehe

prebetsabu said...

mmm.. tujukan lagu tu utk perampas ke..? ada yg nak merampas?

jgn isau.. klu jodoh tak kemana kan..?


2 bulan.. kejap je tuh...

nURmALa mAZLan said...

mama mya,
best kan lirik tu..
Insyaallah kak..AMIN!!!

prebetsabu,
hahaha...jgn la ada perampas.. tapi kalau ada yg berani cuba lah..kasi lebam bijik mata..wakakaka~~

RaFFLeSiA MeRaH said...

akak pun suka gak dengar lagu tu mula2 kuar dulu...skrg ni budak khadeeja tu dah kawin dah....

nURmALa mAZLan said...

raflesia merah,
hah? dah kahwin dah? x tau pon..

Eija said...

waaa...tak sabar ni...

2 months to go

nURmALa mAZLan said...

eija,
harap bersabar ye..wak!!!!

pEnNa said...

mala..sy suke lagu nihhhhhhhhh..
;)

nurulhuda abu bakar said...

mala,

so soon, mesti berdebar2 je, tetiap ari mcm diawangan...

reena said...

jeng... jeng... jeng... suspen tak??? hehehe....

nURmALa mAZLan said...

penna,
saya pun suka..hehe

nurul,
wak!!!! tetiap hari diawangan?? tidak sama sekali..tetiap hari macam tunggu masa ke tali gantung..wakakakaka

nURmALa mAZLan said...

reena,
mmg saspen gilak!!! adoi!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

counting da days...

dup..dap..dup..dap...

rynn2506 said...

heheh...aku mmg suka nyanyi lagu ni mala..sbb tu setiap kali karoke aku x penah lupe nak nyanyi...best kan...
tp aku tau..apa saje kesukaan aku mesti mjadi kesukaan ko jugak..camtu jugak aku...

eLLy said...

menghitung hari .. detik demi detik ..

ko buat la back ground blog lagu tu
:)

p/s akak minat sangat lagu tu,
time dekat dekat nak kawin dulu :)

nURmALa mAZLan said...

N,
wak!!! berdebar2 nih

azrin,
hahaha..aha kan..bukan je kesukaan..sekali ngan kebetulan2 yg lain..nak samer je..huhu~~

nURmALa mAZLan said...

kak elly,
x nak la kak..
mula2 kita fikir gak nak post lagu tu..

tapi tang lirik "pergi saja..cinta ku pergi"

wak!!! x sesuai deh

MiSZuE said...

2 bulan jek lagik..jemput tau kak..
mesti berdebar2 kan ..hihi

nURmALa mAZLan said...

zue,
Ye yang..nnt akak jemput okeh..
adeh!!!! berdebar2 nih

e_ja said...

mala,

mesti dasyat pelamin anganku tuh nanti..apa kaler tema mala?..

nURmALa mAZLan said...

eja,
Alhamdulillah...
kaler tema putih..huhu~~

Ada Ayrissa said...

a'a....akakz pon suka lagu tu tau...

nURmALa mAZLan said...

kak ada,
oh..ye ke kak?