Wednesday, February 4, 2009

aZEERa & fAiRuZ

30hb Januari aritu, kawan aku, Azeera secara sah menjadi isteri kepada Fairuz.. Adeh!!mereka ni bercinta lama gilak..7 thn..Dan Alhamdulillah, impian mereka utk hidup bersama tercapai..

31hb pulak, Hari persandingan mereka. Majlis berlangsung di Dewan Wawasan PGRM.. Aku seperti biasa, menghadiri majlis bersama tunang tercinta..

Azeera ni kawan aku masa Sekolah Menengah.. Satu kelas masa form 4 & 5. Mulut dia sangat lah becok macam bertih jagung.. Masa sekolah dulu aku x ler rapat sangat ngan dia. Dah lepas2 sekolah baru aku start rapat ngan dia sbb rumah kami dekat. Lebih2 lagi bila setiap tahun bila Hari Raya, Azeera akan booking aku teman dia gi beraya umah bakal mak mertua..ekekeke~~ **oit!! aku 1st time jumpa bakal mak mertua sorg2 je tau**


Selamat Pengantin Baru Azeera & Fairuz
Pelamin
Gift
Band.. Sempoi je, pakai cam nelayan..
Uik??!!! sapa nih??
Ooo..Dr. Fazley rupa nya.. Azeera ngan Dr. Fazley ni sepupu..


36 comments:

aD said...

comei lah pengantin nih :)

nURmALa mAZLan said...

aD,
mmg comel pon. kecik je org nyer!!

~dARlee zURiS~ said...

7thn??
waaa...lamanye bercinta!
bagus2..
semoga kekal ke akhir hayat
:)

Elynn said...

selamat pengantin baru dan mudahan berkekalan hingga akhir hayat..Aminnnnnn

nURmALa mAZLan said...

zuris,
ye...7thn zuris..kalau kahwin tu, dah 6 org anak dah kan..

elynn,
AMIN!!!

saya said...

hai....masing2 dah jadi pengantin nih....

rynn2506 said...

mesti ko btambah debaran tu kan sbb ko pon bakal mengikut jejak kami² ni....aku dah nak masuk dua dah ni..ko lom kawin² lg ni...cpt la oiii...kata nak preg sesama...

miszrLina said...

wow bcinta 7yrs? alhamdulilah.. ke jinjang pelamin akhirnye....

selamat pengantin baru to kwn awk....

sweet cOuple! termasuk pic cOuple kat bwh tu..hehe

nURmALa mAZLan said...

saya,
hehehe..semua dah nak menamatkan zaman dara..huhu~~

azrin,
oit..kau tu yg x reti sabar.. kata nak tunggu aku konon..poyo kan!!

nURmALa mAZLan said...

miszRlina,
Alhamdulillah.. Kita pon tumpang gembira..

couple kat bawah tu mmg sentiasa sweet..woohoo~~

[yAN!e][pUTraJAya] said...

best nyer pi kenduri kawin...
he he eh...

yanie pun nak kena pi kenduri kawin gak nih...ambik berkat kat kenduri mala nanti..

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

nURmALa mAZLan said...

yanie,
hahahaha~~ ok² nnt kenduri kita kena datang tau.. amik berkat tu..pastu kita pulak makan nasi minya yanie..woohoo~~

Warnawanie said...

tak sabar nak tunggu empunya blog plak tawen2.. hehehe

Suraya said...

uihh sepupu dr fazley ke.. patut comei jer pengantin.. xsaba nk tengok majlis kak mala plak..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

pandangan ikhlas dari kak rose, member mala tu cantik sangat, pelamin pun indah dipandang, tahniah pada member mala tu

nURmALa mAZLan said...

warnawanie,
hehehe~~ sila bawa bersabar ye..hikS~~` sejuk kaki tangan aku nih..

suraya,
ewah ewah..mentang² sepupu dr. fazley, kamu kata comel eh..hehehe~~

sabar ye..akak nyer wedding lambat lagi..wak!!!!

nURmALa mAZLan said...

crazy beautiful,
aha kak..cantik dia malam tu, sbb dia kan jarang mekap..naik la seri dia malam tu..

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt pantin baru buat kedua mempelai...muka diorg seiras lerrrr kan....huhuhuhu....akak dulu 1stime jumpa bakal mak mertua siap mak akak lak teman dgn adik akak, suami dia n anak dia...sebuah kereta dtg mkn tengahari....boleh gitu???

nURmALa mAZLan said...

raflesia merah,
hehehe..x pe la kak..datang berjemput kan.. bukan akak datang tetiba nak makan tgh hari..hehe~~ kita ni lagi la, menguatkan semangat masa sayang bawa jumpa ibu dia tu..sebab kita pemalu..wakakaka *pemalunyer aku*

zeti said...

bestnye adik beradik ngan fazley ;) ehehe.. cntik kan pelamin dia.. msti meriah wedding dia :)

nURmALa mAZLan said...

zeti,
bukan adik-beradik la zeti.. sepupu!! Alhamdulillah, berjalan lancar wedding dia..

Ada Ayrissa said...

canteknya pengantin..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

alamat akak
Roslinar Zulkarnain
Suruhanjaya Tenaga
tingkat 13, Menara TH Perdana
Maju Junction
1001, Jalan Sultan Ismail
55100 Kuala Lumpur

nURmALa mAZLan said...

ada ayrissa,
Hehehe..Cantik kan?

Crazybeautiful88,
Terima kasih kak..nnt kita hantar kad ye.. datang tau kak

MiSZuE said...

erkkk xsabar nk kawen hehe
eh tu dr fazly ek kak..

nURmALa mAZLan said...

miszue,
ye la yang..kan dah tulis dah tu. Dr. Fazley tu sepupu pengantin

Y u Z z 9071 said...

sempoi la band boy tu..mesti best...;)

grand betul majlis kawen dia eh...wuui Dr Fazley..wife dia ada sekali ke??

nURmALa mAZLan said...

yuzz9071,
hehe...grand!! wife dia x de.. jaga baby kot!!

Aleeya said...

lawa pengantin nya...

tak sabo nnggu wedding mala laks he he

nURmALa mAZLan said...

aleeya,
pengantin harus la lawa..
kalau x sabar nnt kena datang tau..hehe~~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...sepadan pgntin tu..cantekk...dr fazley ensem woo..

UnGu VioLeT said...

comei pengantin same ngn comei pelamin.. :)

reena said...

alahai sweetnye... nih yg buat nak kawen lgk skali... *tp dgn hubby yg same wokey....* hehehe.....

dialicious said...

cantik tak dewan ni?mesti lawa kan kalo malam coz sewa dia mahal i tgk..around 6K camtu kot

nURmALa mAZLan said...

N,
Dr Fazley mmg sangat hensem yang..hehe~`

reena,
wakakaka~~ naseb baik buat pembetulan statement

nURmALa mAZLan said...

dialicious,
lawa dan besar...mmg mahal..i pernah gak survey sini.. tapi kalau nak amik catering luar mahal gilak