Sunday, February 8, 2009

oUR 1st eNgAgEMeNt aNNiVeRsARy

~~sEtAhUN sUdAh~~~

8 Februari 2008 - kenangan yang amat bermakna bagi aku di mana aku telah pun diikat menjadi tunangan kepada MOHD KHAIRUL NIZAM. Setelah 2 bulan lebih menjalin hubungan cinta bersama, janji dimeterai dengan ikatan pertunangan...

Ya Allah, semoga kau tabahkan hati kami dalam mengharungi liku-liku dugaan di alam pertunangan ini.. Ya Allah aku bersyukur kerana Kau telah mengurniakan aku dengan pasangan yang tepat... Insyaallah…

Siapa sangka, pertemuan tak dirancang pada Novemver 2007 boleh membibitkan rasa cinta dalam kedua-dua hati kami.

Tanpa mengambil masa yang lama, Disember 2007 sayang meluahkan perasaan untuk memperisterikan aku. Tapi kami perlu mengenali hati budi masing2 terlebih dahulu. Aku suruh sayang fikir betul-betul sbb perkenalan kami terlalu singkat.

Semakin hari,kami dapat menerima bahawa kami diciptakan untuk satu sama lain. Walaupun rintangan dan halangan di hadapan,kami berjanji menempuhnya bersama-sama.

8 February 2008, tarikh bermakna yang menyaksikan kami berdua mengambil satu lagi langkah menuju ke alam rumahtangga. InsyaAllah, 28.03.09 akan menyaksikan penyatuan dua hati ini untuk selama-lamanya. I LOVE YOU SAYANG~~~












To Mohd Khairul Nizam, thanks for being there for me. InsyaAllah, we'll make it through the years and may our love stay strong as ever. Looking forward to the big day in one and a half month time. Amin...

46 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alallalala....so sweet n3 ni...
tak sabar nyer nak tunggu 28 mac 2oo9 nih...

ehhehehe...best nyer tgk pic orang tunang....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

khairulnizam said...

dh setahun kan syg kita bertunang..sedikit demi sedikit ,selangkah demi selangkah kita akan menempuh hidup yg lbh br..Alhamdullilah, segalanya berjalan sperti yg kita rancang.. hendakNYA selepas ini DIA permudahkan sgl urusan hidup kita sayang..AMIN.. beri kita baby kembar..hehehe

nURmALa mAZLan said...

yanie,
haha..tak sabar+cuak la yanie...huhu~~

jgn tgk pic org bertunang je..kamu bila lagi cik yanie?

nURmALa mAZLan said...

sayang,
Insyaallah sayang. Semoga segalanyer berlajan seperti yg diharapkan..

Gatal sayang ni kan..cakap pasal baby kembar pulak. Tu mimpi sayang jer..

Yanmie said...

so sweetlah..bagai pinang dibelah dua..ehehe..kiut..

nURmALa mAZLan said...

yanmie,
ye la tu yan..
pape pun terima kasih..

Y u Z z 9071 said...

aminn

welcome to the club..

coming soonnn..hehe

The Journey.. said...

u look beautiful on ur engagement day. perhaps it will be more during ur big day nnt.

nURmALa mAZLan said...

Yuzz9071,
Insyaallah kak..

The Journey,
Thanks..u pun cantik nnt during your big day..

Eazy Izzuddin said...

wah...
nampak meriahnye...

x sabar rasenye majlis kawin akak nnti...
xD

~dARlee zURiS~ said...

mala!!
zuris dah taruk link awk ye
jgn majuk ek..
hehheee...

tak lama lagi dah
tak sabar kan..
semoga semuanya berjalan seperti yg dirancang
amin :)

nURmALa mAZLan said...

eazy,
Alhamdulillah, majlis pertunangan tu berjalan seperti yg diharapkan..
Nnt akak kahwin jgn lupa datang tau..

zuris,
Insyaallah zuris..Doakan semuanyer berjalan seperti yg dirancang..AMIN!!!

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam

salam anniv for yr engagement

tak sabar nak tggu yr weddin day ...

nURmALa mAZLan said...

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A.,
terimaka sih kak..sabar ye..nnt wedding silalah datang

eLLy said...

28 Mac .. pak pong pak pong pak pong la yeee... ;)

ish tak lama je lagi tu

nURmALa mAZLan said...

elly,
tu la kak..sebulan lebih je lagi kak..huhu~~

nurul-h said...

cantiknye mala.. serious!

berseri2..
hope masa kawin nanti lagi bertambah2 seri kan... :)

eh, syg kamu nak baby kembar tu..
hehe.. ape lagik...

nURmALa mAZLan said...

nurul-h,
Insyaallah huda..
hahaha..dia tu mmg suka berangan nak baby kembar

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg..yunk/....u r so cute ok....jeles tgk pp gebuss itew..nk cubit nti klo ketemu...ngeh2....

nURmALa mAZLan said...

Princess_N,
hahahaha...Alhamdulillah..tapi jgn la jeles nih.. kamu pon comel jugak sbb tu Prince_ZA suka tu

::dazzLaila:: said...

tahniah..
wahh sonoknye...
so sweet.........

BuBbLeS said...

mane baJu bling2 xdpt lg nih!!

nURmALa mAZLan said...

dazzlaila,
hehehe..belum kahwin semua mmg sweet..ekeke~~

bubbles,
mana ada baju bling²..

saya said...

hehehe..btl2 mcm filem la..buleh buat novel nih!!!

nURmALa mAZLan said...

saya,
huhu~~ nak suh Akhadiat Akashah buat novel la..diadaptasi dari kisah cinta Nrmala Mazlan..ekeke~~

busyuksayang said...

happy first anniversary dear...muahsss

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
Thanks kak..

Aida said...

tahniah .. moga perjalanan setahun ni akan terhenti di tangga perkahwinan pulak .. amin ..
pssst : cantiknya ...

nURmALa mAZLan said...

Aida,
wak!!! apa pulak akak terhenti..isk isk...uhuks~~~ Alhamdulillah..

antalya said...

tahniah..skejap je ms berlalu kan

nURmALa mAZLan said...

antalya,
ye la..kejap je dah nak jadi bini org nih..Alhamdulillah

khairulnizam said...

i love u...
u love me..
everytime,everytime..
like we want it..
hu.hu.hu.hu..

nURmALa mAZLan said...

sayang,
wak!! apa lah sayang nih.. LOVE YOU TOO~~

misz_atiey said...

alala~comel nyer akak~
tak sabar nak tunggu 28.03.2oo9 ni..
=)

nURmALa mAZLan said...

misz_atiey,
wak!!!! x sabar?? huhu~` macam² perasaan ada

mama mya said...

masa berlalu amat pantas sekali.. x terkejar rasanye.. semoga kalian berdua berkekalan selamanye

nURmALa mAZLan said...

mama mya,
Insyaallah kak...

Elynn said...

Yahooooooooooo.... tentu happy kan?? mudahan jodoh berpanjangan dan mudahan weeding berjalan lancar kelak ... :)

Miss_Chelsea said...

Happy Anniversary =)

Moga perhubungan kalian bersatu di jinjang pelamin.....

Congrats!!!

eZa said...

smoga berkekalan hingga ke akhir hayat. byk lg dugaan di alam perkahwinan in the future. smoga tabah hadapi segalanye :)

nURmALa mAZLan said...

elynn,
AMIN!!!!! Insyaallah Elynn..

miss_chelsea,
AMIN!!! thanks ye miss chelsea

nURmALa mAZLan said...

eza,
Insyaallah kak..huhu~~ akak ni buat kita takut pulak nak kahwin..wakakaka~~

su said...

wah!meriahkan! kak su dulu bertunang dekat 4thn...lama menunggu sbb hhby kak su keje kat serawak, kebetulan masa tuh kak su pon study lagi...huhu...

ape2 pon kak su doakan kebahagiaan yg berpanjangan buat nurmala dgn tunang yer..

nURmALa mAZLan said...

su,
wah!!! sabar menunggu sampai 4 thn ye kak..banyak dugaan tu kan kak kan.. tapi akak ngan hubby tabah tu

AMIN!!!Insyaallah kak..

aidil said...

asal gamba aidil tk de? :'(
uwaaaaaaaa

nURmALa mAZLan said...

aidil,
wak!!!!!! luper arr..