Tuesday, February 3, 2009

bLog mENghiNa jUNjUNgaN kitA


Entry ni di ’edit’ dari entry semalam sebenarnya..

Semalam KL kan cuti ..

Maka nyer aku pon cam bermalas-malasan lah nak update blog..

Tu yg buat entry simple bangat..

Hari ni baru cam ada mood upgrade skit entry ni..ekekeke~~

Semalam aku ber'YM' ngan yanmie.

Yan kata dia sedih sebab dia ada terjumpa blog yg menghina NABI kita..

Aku pun gigih la membuka blog LAHANAT itu..

Meh aku tepek url tu kat sini

Korang pun leh baca gak..

JAHANAM punya manusia..

HARAM JADAH!!!!!

32 comments:

prebetsabu said...

hmm.. xhbs2 dorang ni nak buruk2 kan islam...

tu la.. dorang dengki la tu ngn islam...

mazzura said...

takut nak bukak blog tu..smg dia diberi hukuman setimpal..

sparkystar said...

ap la dorg nie nak jadi agaknye,dah mcm2 jadi pun tak serik2 lagik agknye...

Warnawanie said...

ish ish ish...

PuteriSatu said...

mengucap panjang akak....

eya said...

nnt nk tgk la..

nURmALa mAZLan said...

prebetsabu,
ntah la..apa yg diorg ni xpuas hati ng Islam

mazzura,
mmg...sakit hati kalau baca isi2 dalam blog tu

nURmALa mAZLan said...

sparkystar,
diorg ni dah terlalu mewah..tu yg dah tak percaya ngan kewujudan ALLAH S.W.T

warnawanie,
isk isk isk...

nURmALa mAZLan said...

puteri satu,
tu la pasal kak..beristigfar kita..

eya,
sila lah tgk..

mama mya said...

mengucap panjang akak pun.. apa nak jadi..

re = citer tue agak fenin sikit coz dia manyak part.. 1st part liana jasmay, 2nd part org lain, 3rd part que haidar.. tapi mesej dia amat berguna..

nURmALa mAZLan said...

mama mya,
itu la kak..apa nak jadi ni..adhu!!! takut tau..

khairulnizam said...

jmpe die,sy bakar je hdp2 dia tu syg.. ,,mmg lahanat pny org... mak bapak die sume anak haram jer.. org2 mcm ni hendaklah diletakkan kat neraka yg paling panas je diantara tujuh neraka yd milikNYA.. nbak sgt cite psl jihad., meh sini sy ajarkan die ape tu JIHAD yg sebenarnyer..

nURmALa mAZLan said...

sayang,
aduh sayang ni.. x mo la emo² ni sayang.. ada je balasan untuk dia tu nanti..

zeti said...

zt x snggup nk baca smpai abis.. baca title je da sakit mata & ati ni tgk..

Lieya said...

Subhanallahhh.. mase time bace kite kene banyakkkk2 istighfar...

nURmALa mAZLan said...

zeti,
tu la pasal.. x sampai hati nak baca banyak2 kan..sedih jer

lieya,
mmg kena banyak2 beristigfar..
dia ni x takut ngan balasan tuhan kan

eZa said...

pe la nk jd... sedih tul la... :(

nURmALa mAZLan said...

eza,
gi baca blog dia..
lagi la tersangat2 sedih tau

e_ja said...

kita xleh bukak blog dia lah mala..
dia dh set utk invited readers jer..huhuh..

apalah nk jadi dgn dunia skrang nih???

nURmALa mAZLan said...

e_ja,
hah??!! ye ker?? hampeh la tu..

Erinsza said...

anak HARAM betui sapa yg memburukkan AGAMA kite.........

hishhhh tak patut depa buat canni.

nURmALa mAZLan said...

Erinsza,
mmg haram jadah pon..ee!!! kalau jumpa depan mata..........

Ridhuan said...

report the blog as offensive using the "Flag blog" option. Google/Blogger does not allow offensive contents about race/religion/etc.

nURmALa mAZLan said...

ridhuan,
huh??!! x tau la..

Aleeya said...

moga org yg buat blog tu tak lama lagi mati tebakor, amennn...

Ridhuan said...

kt blog lahanat tu kan ada 'bar' kat atas skali yg ada display your email, sign-in/logout/dashboard. Tgk la kat situ ada "next blog/flag blog". click on the 'flag blog and follow instruction on how to report that blog. org2 lain wat gak

nURmALa mAZLan said...

aleya,
hehehe..ganas nyer kak

ridhuan,
oo..cam tu ker.. tapi si lahanat tu dah private blog dia..

ILA said...

Salam Kenal Nur..akak lompat dari blog reflesia merah:D
kbetulan..2 ari lepas pun akak tgah chating dgn kawan than dia forward laman blog ini.Tak kesah sapa yg lakukan...yg penting selagi kita bergelar sebagai muslimah,kita perlu tetapkan hati ini & mendalami lagi ilmu yg kita taati ini..Jgn mudah terpengaruh dgn dakyah musuh kita.
orang KAFIR mrupakan salah satu cabaran bagi umat islam masakini.

nURmALa mAZLan said...

ila,
tu la kak..saya pon terfikir jugak.. kalau yg membaca blog tu ialah org yg mudah terpengaruh, mesti diorg pon turut terpengaruh dengan isi2 dalam blog tu..

reena said...

eee... yang tak sggp nak bukak & bc blog tuh.. bodos punye org....

cicakuben said...

aiyak..knp lak aku xble bukak & baca..huuhu...

nURmALa mAZLan said...

reena,
aha kan..tak sanggup nak baca..sialan

cicakuben,
ntah la..dia takut kot