Friday, July 24, 2009

iWeB pHotOgRaPHiC

salam...
aku nak bagitau nih...
kawan aku, Elena ngan partner dia, merangkap photographer aku masa wedding aritu, secara rasminya akan buka studio nya - MINI WHITE STUDIO I WEB PHOTOGRAPHIC - pada 27 Julai 2009 (Isnin) ni..

Bersempena dengan hari pembukaan MINI WHITE STUDIO mereka ni, mereka ada menawarkan diskaun sehingga 15%. Tapi limited utk 7 hari je tau (27 July – 2 Aug)

So, kepada sesapa yg nak amik pic kat studio tu, sila lah jgn malu² ke studio IWEB PHOTOGRAPHIC ni..dekat jer.. Letak nyer di Pandan Indah (dekat ngan umah mak aku la...miahahaha~)

Kat bawah ni aku attached sekali harga² pakej yg IWEB PHOTOGRAPHIC tawar kan utk pelbagai pakej..

Last week Elena ada msg aku kat YM “Mala..aku lupa la nak bagi tau kau..aku nye brochure yg bakal di spread out, setelah aku dan ros bincang2..tengok2..pilih2..kau dan krol terpilih sebagai couple yang paling best kitaowang ada..so..now gambo kau dan krol dah printed pon kat muka depan brochure we all..harap kau tak kisah..dan moga2..muka u all bawa rezeki untuk i web”

Semalam ngan Kelmarin sepatutnyer aku nak jumpa diorg ni sbb diorg nak past broucher tu. Tapi sbb ada beberapa perkara yg x dapat di elakkan, makanye x jadi la jumpa.. Oleh itu, aku curi dari page kau je la Elena eh.. muahxxXxx~

Gambar kat brochuer tu gambar sapa??? Sila jgn makan hati.... miahahahahaha` =)

iweb-1

iweb 2

iweb 3

Photobucket

Gambar Ihsan - IWEB PHOTOGRAPHIC

33 comments:

♥miss zaza♥ said...

wow kakak!
kakak n hubby jd model tok brochure iweb photographic tu?
cool ;)

nURmALa mAZLan said...

♥miss zaza♥,
ahahaha~ kelakar la..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

haih....

bila la turn acu yanie nak ambik gambor kat studio lak nih

hahhahhahhaha

ahad ni yanie ada kenduri kawin kat pandan lake club.....lalalala

RaFFLeSiA MeRaH said...

mala!! bila nak promote kan somi akak pulak ni?? hiksss.....

nURmALa mAZLan said...

[yAN!e][pUTraJAya]
ye ke?? dah dekat dah tu..nak ikut!! ehehe~

RaFFLeSiA MeRaH,
suami akak photographer eh??

neezareef said...

bgs mala pomot kekawan ya..malangnya jauh plak hihi

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
sbb ada muka kita tu dok promote..ahahahaha~ acah je

Almost Believing.. said...

i nak kawin nanti...ambil dekat sini leh x????huuhuhuhuhuh

nURmALa mAZLan said...

Almost Believing,
eh..boleh²..betul ke u nak amik sini..pape let me know ya

I Web Photographic said...

Nurmala Mazlan:
Salam Mala..

Terima kasih sebab promote kan. Senang2 datang lah walau belum launch. tapi dah start operate. nanti tarikh launch we all inform k... tqvm

Almost Believing:
Salam..Mesti lah boleh. tapi tempahan awal lagi baik untuk secure harga pakej rendah. biarpun u kahwen next year :) tq

nURmALa mAZLan said...

I Web Photographic,
ala...small matter la..nak promote bkn berpanas berhujan pon kan...ak tepek je kat blog ni ha

NURUL said...

mala ada amik gmbr utk org pregnant tak kwn kamu tu? mcm best jer. ingat nak shoot time pregnant nie.

I Web Photographic said...

Nurul:
Salam. Mestilah ada... tapi yang penting datang/call i web photographic masa ada diskaun ni dulu untuk dapatkan harga rendah. (27hb - 2 ogos). buat tempahan tarikh dan masa. lepas tu baru lah kita shoot... :)

momguess said...

jeles nyer nengok
gambar ppuan tuuuuuuuu
ader kat brochre

masviona said...

wah mcm best gak tawaran dia nih kan...hiksss

~wah kelas mala gitu kan...gelemer...hiksss

Ju@Lucky^Mummy said...

wow.. comel la mala.. jd model..

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
ada la..mesti la ada..best kan amik gambar masa pregnant..pape let me know ya

momguess,
ahahaha..sila jgn jeles ye akak =P

nURmALa mAZLan said...

masviona,
x de maknanyer glemer kak mas..ehehehe~

Ju@Lucky^Mummy,
x jadi model pon comel per..ehehehe~ =P

Warnawanie said...

menariksss!!!

nURmALa mAZLan said...

Warnawanie,
tau x pe =)

Eazy Izzuddin said...

wah!
EAZY MINAT GAK PSL AMEK2 GMBO
HIHI

owh akak de kazens eh kat unisel
die ajar fakulti mane?
eazy unisel bestari jaya

wina said...

wah wah wah...jadi model ye? :-)
aku rasa cam nk amik gmbr kira lah kt studio elena tu...hmmmm

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
akak x pasti la dia unisel mana..yg akak tau dia kat shah alam dik

wina,
pergi la weh...ko call elena, pastu aku nak minta habuan kat dia sbb promote studio dia..wakakakaka~

ILA said...

Wahh..Nur, bley minta komisen ni..cos letak gambar awak utk publisity..hehekk..
ehh..tak lerrr...
better ikhlas utk tolong kawan kan..

aha..setakat ni tak de apa2 lagi ke??
ehem2!!!mana tau..kalau tiba2 mengidam tart tu..calling2 akak yeakk..akak sdia buatkan special utk awak:)

nURmALa mAZLan said...

ILA,
ye ke leh order kak..nyum nyum..ok2..nnt kita roger akak eh

kojah said...

take note utk kawen nnti la...ahaks!

I Web Photographic said...

Wina:
eh wina.. jom2 jemput datang studio aku...

Nurmala:
Habuan.. no hal punyer... eheheh

ijad said...

selamat maju jaya...

ijad said...

selamat maju jaya...

nURmALa mAZLan said...

kojah,
take note tau kojah...harus

I Web Photographic,
hahahhaha

nURmALa mAZLan said...

ijad,
terima kasih

eedany said...

tahniah kerana terpilih.

mesti gambar2 kahwin uols cantik2 belaka.

:)

nURmALa mAZLan said...

eedany,
ahaha..semua org nyer gambar akhwin mesti cantik kan