Wednesday, July 22, 2009

kARaNgAn bEst

33 comments:

rtn said...

karangan apakah...????

rynn2506 said...

karangan apakah...????

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
tu la pasal

~dARlee zURiS~ said...

erkk..
sape punya tu?
awk kah?
lalaaa ;P

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
oit....siot je..

RaFFLeSiA MeRaH said...

ramai pulak yg publish entry ni yerr....yg ni yg kedua penah jumpa....hehehehe...

nURmALa mAZLan said...

RaFFLeSiA MeRaH,
oo.. ye ke kak..kita x de ida arini..ahahaha~

tentang dhila... said...

hantu takut tgk dia ke atau dia yg takut tgk hantu tu? hahhaha very the cacamerba punye karangan..

@--- Sueanne ----@ said...

hahaha...

menetok pintu??..
seekor hantu???..

yang xtahannye

" hantu itu sangat takut?? "
eekekekee...

nURmALa mAZLan said...

tentang dhila...
wakakaka` tu la pasal..hantu takut tgk dia

@--- Sueanne ----@,
tu la pasal..hantu tu takut kat dia..ahahaha`

ratna said...

mencabar sungguh jd cikgu budak tu...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dah pernah baca karangan ni

hahhaha sengal nyer budak sekolah itu....kekekkee

nURmALa mAZLan said...

ratna,
tu la pasal..seb baik bkn kita cikgu dia..ahahaha~

[yAN!e][pUTraJAya]
tu la pasal...wakakakaka~lawak

evyn4ever said...

karangan sapa tu mala?
heheh seekor hantu?

last sekali jumpa cikgu!

hehehe

nURmALa mAZLan said...

evyn4ever,
cikgu panggil jumpa dia la tu..ahahaha~

atty's said...

wakakakkaka..
mala..penyudahnya ..
"hantu itu sangat takut"
wakakakkakaka..

wina said...

teringat time wat karangan kt sekolah dulu mala..tp of courselah tak sengal cam nie :-)

MiSZuE said...

hahaha...
hantu itu sangat takut
gagaaa

nURmALa mAZLan said...

atty's,
wakakakaka
tu la pasal..penyudahnyer hantu tu pulak yg takut ngan dia..wakakaka`

wina,
aha kan...dulu masa kat sekolah kena perah otak nak buat karangan nak cukupkan patah perkataan..lepas abis buat karangan, kira satu eprsatu patah perkataan..wakakakaka~

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
ekekekeke~ hantu tu takut ngan dia

kojah said...

karangan akak ke??

PeAr said...

uwahahha..karang nie best la..lawak...kita copy kat blog yek..

Pocket said...

yg besh nyer cikgu tu rajin jgak mengecheck tu:) heheh
siap 'jumpa cikgu' lg tu :)

nURmALa mAZLan said...

kojah,
oit...x kan karangan akak kot

PeAr,
copy la..ehehehe~

nURmALa mAZLan said...

Pocket,
cikgu tu pelik la tgk karangan tu sbb tu dok check

adha said...

karangan kanak2 baru kenal huruf.. hik3...

*** walawei kwan apa maki ko smp cam tu mala? kalau tau dia nk buat cam tu.. citer jek yg buruk2 kat bekas laki dia.. padan muka,.. sabo jek la

nURmALa mAZLan said...

adha,
tu la pasal..kalau tau perangai dia cam gam***g..kita cerita je apa yg kita tau kat bekas laki dia tu..gi mampos

neezareef said...

anak sape wat karangan nih..

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
wakakakakaka

Redbloodsnow said...

wakakaka..tersengih zie bc karang die tuh. bahasa punya lah tungang langang. kan dh kene note leh cikgu soh pi jumpe...hahaha.

Wawa_Nadwa said...

hahhaa.
sebenarnye tu hantu yg takut ke..
dia yg takut..
owh kompiusss2.
heheheh!

ARIFFDA said...

aku telambat baca
tapi kahkahkah
1opis gelak secara berjemaah baca karangan tu

Anonymous said...

hang ni cikgu ke?