Wednesday, September 30, 2009

sUSu kAMbiNg - HIGOAT

Hello peeps….

Hari ni aku nak memperkenalkan korang denagn susu kambing HIGOAT keluaran HR Marketing..

Kepada sesiapa yg alah pada susu lembu atau yg ingin mencuba susu kambing.. HIGOAT adalah yang terbaik selain khasiatnyer yg mengatasi susu lembu..

Tak de bau kambing okeh!!! Huhu~

KELEBIHAN HIGOAT

• Sesuai untuk mereka yang alah kepada susu lembu

• Kaya dengan protein, enzim, mineral & vitamin yang penting untuk kesihatan

• Menolong mencegah kanser, merawat gastrik, ulser perut, demam kuning, asma, sukar tidur, penyakit kulit, hepatitis A, migrain, masalah buah pinggang, lemah tenaga batin, awet muda dll.

• Menguatkan sistem imunisasi paru-paru, juga bersifat anti-arthritis(inflamasi sendi)

•Menyeimbangkan kandungan gula dan darah•Meningkatkan daya ingatan, kepekaan & penumpuan diri

( Pertama di pasaran Didatangkan dalam bentuk serbuk, tiada bau, tiada bahan awet dan enak rasanya.)

Harga pasaran:RM36.60 (SM), RM 41.60 (SS)
Untuk mendapatkannya boleh hubungi aku – 016-3066621
Digalakkan menjadi ahli – harga ahli RM29.90


Selain daripada susu kambing HIGOAT, another killer dari HR Marketing is SPYHRU. Ia adalah kopi spirulina + susu kambing

- Sesuai untuk semua peringkat umur

- Kombinasi susu kambing, kopi, koko, krimer bukan tenusu dan spirulina (yang diternak secara persendirian beserta jagaan yang rapi)

- Minuman ideal penjana kesihatan membantu proses pembuangan toksin, tingkatkan sistem imun, anti oksidan, mengurangkan risiko kanser, tingkatkan stamina, tenaga & membekalkan bekalan pelbagai vitamin & mineral kepada tubuh


Aku pun minum susu kambing HIGOAT tu ok.. Enak gitu..Ni ha tadi aku bawa 5 paket gi office buat stanby kat office..huhu~

Banyak lagi produk keluaran HR Marketing seperti, Produk penjagaan badan, Produk penjagaan kulit, Produk penjagaan rambut, Produk komestik & Produk makanan dan kesihatan,

Sebarang Pertanyaan Mengenai Produk dan Harga, korang boleh tanya ngan aku

p/s :- Harga susu kambing tu RM36.60 kan? Kalau korang tambah lagi RM3.40 = RM40, korang boleh dapat susu kambing dan secara automatic korang akan jadi ahli HR Marketing..Lepas tu korang dah boleh dapat kan HIGOAT dengan harga RM29.90. So, what say u? Berminat? Sila hubungi ku – Nurmala Mazlan – 016-3066621

15 comments:

~ mizzAmy ~ said...

tak pernah try plak susu kambing ni. sedap ke? hehehe...

btw, email kak mala tuh nanti amy reply ekh..

Uruchimaru @ kf said...

waa sungguh menarik nie..pae2 nnti kf sms boleh?

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~
sedap gak.. nnt reply tau amy..uhuk~~

Uruchimaru @ kf,
boleh²

khairulnizam said...

yes,,,wife sy ni dh jd ahli perniagaan...ni sume terkenan dr ibu mertuanya yg turut juga menjadi ahli perniagaan ni..hahahhahaha

nURmALa mAZLan said...

khairulnizam,
wakakakaka~ giler sayang ni kan..

saya said...

tett..tett.tettt...helo, susu kambing satuuu. hhhhhehee..wah..dah meniaga pulak ye sekarang. tak pernah dengar lagi bab susu kambing ni. nanti cerita lagi ye pasal susu kambing ni

nURmALa mAZLan said...

saya,
wokeh..nnt berkesempatan kita citer detail k

Ada Ayrissa said...

a'ah..ai dah jd ahli dah..
mmg xder bau kambing lg tau korang?
trylaaa...best!!

p/s : tq mala sbb remind me nak minum higoat for lunch nih..
at da same time leh diet gak tau sbb susu higoat ni mengenyangkan..!!

nURmALa mAZLan said...

Ada Ayrissa,
sedap kan kak kan...
x de bau kambing..
ehehehe~ kita pon baru lepas minum ni..

neezareef said...

Hi Goat - Hai Kambing..

heehehh..

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
ahahaha..
hai hai
bye bye

cHeRyNa PiReS said...

tak hamis ke mala? takut gak nak cuba yg tak pernah cuba...

tak panas ke?

Yanmie said...

salam mala

wah2 dh berbisnes plak yea...bagus2..
eh..susu tu kan baby baru lahir yg demam kuning tu leh minum ke??

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
tak la sha..x de bau kambing pon..x de la panas jugak

Yanmie,
boleh²..susu tu mmg sesuai utk semua peringkat umur.. susu kambing kan susu kedua terbaik selepas susu ibu

Anonymous said...

Yammie
Utk baby yg baru lahir sepeket susu kambing tu di beri 3x. Jangan di beri semua sekaligus, nanti baby cirit birit pulak...