Friday, December 11, 2009

aYiEN’s wEDDiNg

Salam uolls

Meh sini aku nak sambung entry pasal wedding sepupu aku tu..

Tapi aku tepek je pic korang tgk la eh.. Malas lak aku nak taip panjang²

Kat bawah nun pic aku ngan Sayang ngan Papa J..wakakaka~ Promote la pulak~

Enjoy``









13 comments:

cHeRyNa PiReS said...

sha paling suke tgk bunga bila wedding nieh. nice pix mala!!!

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
time wedding byk bunga kan?? hehe~

RaFFLeSiA MeRaH said...

waahhh...kaler kuning diraja...cam kenal jerrr lelaki sebelah mala ngan asben tu...ooo, papa J rupanyerrr...mentangla sedara si mala yerr...sakan berposing dgn pak menakan....hehehehe....sib baik si sazzy x dtg same no....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cantek petals kt 1st pic tu..suke..

nURmALa mAZLan said...

RaFFLeSiA MeRaH,
hahaha~ tu la kak..
kalau sazzy datang..harussss la kita bergambar

:: p R i n c E s S _ N ::
cantik kan?? i loveeeeee ros

farhanna said...

meja pngntin pny deco tu cntik!

eLLy said...

fuyoo penganting datang naik motooo ;) eh pandai ke laki ko main angklong tu ?

Ms AiReEn MoHd said...

nok papa J TU BELAH KO ke kerul nok..muker kerol ngan papa J macam nak serupa jer...ko tak der pun....wakakakak nok chantek la table kawin tu...wuhuuu abg perantin naik moto vrommm vromm

MaMa ZuRa said...

aien dah kawen? lainnya muka dia..tp sweetnya tetap sama...kalau terserempak pon agaknya tak perasan kot..anyway, congrats aien..smg dpt anak ramai2...kekeke

Redbloodsnow said...

whoaaa..stylo lah dorg letak kelopak bunga tabur² atas meja tuh. zie nak tiru gak ah nnti time wedding zie nnti²

hiksss :P

nURmALa mAZLan said...

farhanna,
cantik kan??

eLLy
hahahaha` poyo je tu kak

nURmALa mAZLan said...

Ms AiReEn MoHd,
PAPA J tu belah aku la.. Dia sepupu mak aku..

MaMa ZuRa,
aha..dia dah kahwin last week

nURmALa mAZLan said...

Redbloodsnow,
tiru jgn tak tiru..uhuks~