Monday, December 7, 2009

sELaMat pENgANtiN BaRu aYiEn & hAKiM

Salam uolls

Aku nak sgt share ngan korang apsal sepupu aku yg kahwin semalam .. Tapi mood aku sgt terhad arini..wakakaka~ Bosan beb..Isnin la pulak kan?? adeh!!!!!!

Sepupu aku nikah & berinai hari Sabtu, 5/12/09. Bersanding Semalam 6/12/09

Tapi hari ni aku Cuma update sempena pernikahan dia je ye.. Untuk malam berinai dan majlis persandingan nnt aku update kat next entry ok..

Skang korang layan la dulu gambar² yg ada.. Kepala aku tgh pusing ni.. Cam org mabuk todi gamaknyer..wakakaka~ macam la aku tau org mabuk todi caner kan??


Congratulations Ayien…
Selamat menempuh hidup baru ye. Semoga bahagia hingga akhir hayat~♥







Korang tgk la.. Aku terkenang kan memori daun pisang..wakakaka~ teringat balik zaman aku kahwin aritu…wah!!!!!! Zaman…macam la dah berzaman aku kahwin


29 comments:

Maswani said...

mmg dia ada iras mala la..cute je..hehe..

picca yg last tu, pengantin lama pn masih ada seri la..

nURmALa mAZLan said...

Maswani,
ye ke dia ada iras kita kak?? hehehe~ dah sepupu kan? tak kemana rupa memasing

~dARlee zURiS~ said...

amboii..pengantin lama nie teringin nk bersanding sekali lagi ke?
hehee...

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
hehehe~ ye la zuris..teringin nak baby x dapat²..so, bersanding la lagi sekali kan..uhuks~

aien~s corner said...

hehe.. gabo yg last ti, sbok je nk menumpang hehe..

bseri tgk muke pngtin pmpm.. yg laki sengih gtl.. hehe

saya said...

mabok todi tu rasanya macam...mmm..macam tu la lah! hahahha... macam pucat je muka mala.. ntah2 dah 'mabok' kot???

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cantek nyerr pgntin..cm bienda pn ado..wahh..tkennag ekk..

nURmALa mAZLan said...

aien~s corner,
hehehe..sapa yg sengih gatal tu??

saya,
mmg pucat pon..sebab kita demam masa aritu

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
hahahaha~ tau x pe..terkenang masa silam..huhu~

Aiydalela said...

waaa.. sempat lagi mala n cik abg posing kat pelamin..

:)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat pengantin baru

hamboi2...

pic yg last sekali...
nak ambik feel lagi sekali ker

kekkekekke

nURmALa mAZLan said...

Aiydalela,
teringat kenanngan masa jadi raja sehari dulu..ekekeke`

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
hahahaha~ tau x pe acu yanie.. nak amik feel

atty's said...

pengantin yg last..tu tetap berseri2..
selamat pengantin baru.semoga kekal tuk kedua2 pengantin baru dan lama..hehehhee..

nURmALa mAZLan said...

atty's,
hehehehe..berseri lagi ke..makin gomok je kita rasa..hehehe~

cHeRyNa PiReS said...

sha tetap suka pengantin oren tuh! kiut sangat walaupon bukan ari kawen diorang:)

eLLy said...

kah kah kah.. akak pun pantang nampak pelamin.. mesti nak tarik abe bergambar duduk kat pelamin

juk said...

Salam ziarah. Blog anda sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.

Zuki (zukidin.blogspot.com)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk merase lagi ke duduk kt pelamin org tu?? hehe

NURUL said...

mahu bersanding lg ke mala nie. makin berseri nie. hehehe

NURUL said...

mahu bersanding lg ke mala nie. makin berseri nie. hehehe

Pocket said...

salah satu gambar tu nampak cam anda bertanduk:D
heheheh,,

tp camana nak wat kan..
mcm la kita tahu pun ada tanduk disitu:)

mariaariffbaby said...

sweet pengantin.

em, u pun macam new wed gak
:)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
hahaha~ pengantin oren tu dah basi la sha

eLLy,
best kan kak mengimbau kenangan mas akahwin dulu..hehehe`

nURmALa mAZLan said...

juk,
salam ziarah =)

[S]itie [B]Um [B]Um,
dah merasa dah..sajer je mengimbau balik..uhuks~

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
hahaha~ nak baby tak dapat..bersanding je la Nurul

Pocket,
hahaha~ barus aya perasan pocket.. aha la..kat belakang tu ada kepala rusa sebenarnya

nURmALa mAZLan said...

mariaariffbaby,
haha` pengantin basi

Redbloodsnow said...

lawa ah die. selamat pengantn baru :)

antalya said...

cantik hantaran bunga pink tu. simple tp nampak mewah

UnGu VioLet said...

akak... tgk gmbr akak.. you lost weight, sis!!!