Friday, December 4, 2009

rASaMas

Salam Jumaat uolls..

Aku tak berapa sihat la. Dari semalam rasa cam seram² sejuk nak demam..huh!!!

Dalam nak demam tu, semalam aku sempat lagi berjimba ngan sayang..hahahah~

Semalam balik kerja aku ngan sayang pergi Pertama Complex. Amik baju. Aku ada tempah baju kat sana sempena sepupu aku nak kahwin esok..huhu~ Gambar baju aku tak sempa nak snap..korang tunggu je la pic kenduri kahwin sepupu aku nnt..

Lepas pergi Pertama Compleks tu, tetiba aku rasa cam nak makan RasaMas. Sbab masa gi Matta Fair aritu, aku ada dapat voucher dia. Tapi sayang macam malas. Pastu korang tau la mulut aku. aku cakap “Ooo..masa bercinta dulu, saya ajak gi lubang cacing pon sayang nak kan? Skang ni malas la, penat la..Macam² alasan kan sayang”

“Bukan lah..sayang tak tau RasaMas tu ada kat mana”

“Takpe².. Kat belakang voucher ni ada tulis Restaurant RasaMas”.
Hahahahaha~

Makanyer, RasaMas yg terdekat dengan kami adalah di KL Sentral..


Tgk la!!! buat² pandang tepi konon..cet~


Masa budak tu anta drummet aku ni, ada seketul drummet dah jatuh.. Pastu aku nak panggil budak tu suh ganti..Korang tau sayang cakap aper? “ Dah la tu. Makan je apa yg ada. Bukan main lagi sayang skang kan?Ada je yg tak kena.. Tak boleh la nak silap sikit”

Wakakakaka~ aku teringat masa gi makan KFC aritu. Sayang order nasi ayam, dia gi key in Snack Plate.. Aku suh tukar, tp budak tu cakap tak boleh tukar dah. Sayang kata x pe la,dia mkn je la Snack Plate tu.. Aku yg beria².. “Jgn..sayang nak mkn nasi ayam kan.. Tukar nasi ayam.. Kat tempat lain kalau salah boleh je tukar, dia ni pemalas kan? Pergi panggil Manager dia skang”.. wakakakaka~ aku telah mengganazzzz~~ Mesti budak² tu benci ngan aku kan? Mesti diorg kata "Lorat tol budak pompuan ni.. Suami dia cool je.. Sepak karang.." Ada aku kesah?? Bila lagi aku nak guna kuasa sebagai pengguna / pelanggan kan?



Balik dari KL Sentral tu, aku ngan sayang gi Brickfield cari TV..TV game kat rumah tu dah jahanam..wakakaka~ mau nyer idak…24hours PS2..

Last² tak jumpa TV kat Brickfield, tapi jumpa ni….tadaaaaaa~

Aku buang tebiat teringin nak main benda alah ni..wakakaka~ giler

18 comments:

MiSZuE said...

pernah sekali makan kat kl central
tempat kenangan tu kak sobsobsob


haha

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
kenangan apakah?

Lisa said...

mala.. sama cam lisa la kadang2 suka layan menda2 yg bdk2 suka buat kehkehkeh.. leh geng la kita nih mala

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..samalah kita,mala
gaduh2 nie suka aje.
tp..customer always rite kan?
bukannya salah kita...so kenalah tegakkan kebenarannya
ecehhh..;P

nURmALa mAZLan said...

Lisa,
hahaha..best kan..kekadnag teringin main permainan budak2

~dARlee zURiS~
ya!!!!! customer always right..time bila nak rasa cam bos kan?? ekekeke~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

color sand..mmg besh men bnde tu ok..

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
best kan yang

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

sand art .....

hehehe..syok kan kembali ke alam kanak2....(^_^)

RaFFLeSiA MeRaH said...

kalau bagi kat aqilah anak puterisatu mesti dia suka...poh dgn puteri2 raja tu...dia panggil puteri tu kakak dia....

cHeRyNa PiReS said...

lainkali kalo nampak benda yang nak buat kat pasir tuh, sha akan ingat mala. sebab sha tak pernah sabar buat benda nieh. mesti geram dan malas.

rasamas? ibu sha suka:P

Lieya said...

Ha ha ha... nie buat keje budak2 ade makne nie... Besar maknanyee niee Mala oii... He he he

Precious said...

Kita kan customer! Customer is always right! Fight for your right! Hih hi hiiii ...
Err ... apa kata join kontes Hidup Berani Untuk Gagal. RM5 sudah pasti. Mungkin menang banyak lagi ... Jom!

reena said...

haha... btol la yang... hubby kite pon sm cam gitu perangai... baik bebeno... kalo kite no chance la... mmg silap besola kalo ko nak buat kat aku... ekekeke... ganaz giler....

UnGu VioLet said...

kdg2.. mmg syok dan teringin nak kembali ke zaman kanak2 kan kak..

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
ye...zaman kanak² mmg best

RaFFLeSiA MeRaH,
hehehe~ dia nak kakak kot.. =)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
hehehe~ best la main sand art tu sha

Lieya,
apakah maknanyer kak lieya!!!!!!!

nURmALa mAZLan said...

Precious,
kita tak reti la nak masuk contest² ni kak..hehe~serious!1 ktia ani sengal sket

reena,
hahaha! tu la..skang dunia sudah terbalik.. ciri² isteri mithali adalah berani keranak benar.wakakakak~

nURmALa mAZLan said...

UnGu VioLet,
zaman kanak² mmg sgts eronok mar