Wednesday, December 23, 2009

bARaNg rUMaHkU sAMPai sUDaH~

Salam uolls..

Finally aku ada gak cerita nak kongsi dengan korang.. Selepas beberapa entry aku merepek~ hehe~

Meh sini aku nak citer..

Semalam barang² rumah yg aku beli dah sampai..

Barang² itu adalah :-

TADA………..


Mesin basuh
Peti sejuk
TV

Alhamdulillah…selesai satu perkara..

Lepas ni nak buat kenduri doa selamat pulak.. Yang ni biasa la, aku jemput yg terdekat je.. Tak sempat la aku nak buat hse warming bagai.. Kewangan adalah sgt terhad..hehehe~ maklum lah, nak masuk rumah baru kan?Insyaallah ada rezeki nnt aku buat makan² utk korang…Cheers~~

Lepas tu, Isnin depan Insyaallah perabot² ku pulak masuk.. Lepas tu, time utk touch up apa yg patut…IKEA!!!! Wait for me..hehehe~

Nota kaki utk sang suami – “Sayang kena standby mode je tau” ( Sendiri mau ingat la.. Standby mode tu = Standby duit ) wakakakaka~

26 comments:

BULLET said...

pindah umah baru ek...bullet pun suke shopping kat ikea...best kan

atty's said...

tak sabau nak tgk mala deco umah ..

~ mizzAmy ~ said...

wah... syoknya, siap tv plasma. nak jugek!!!

amy pun now tengah duk angau nak duduk rumah sendiri. angau jer lah... entah bila nak beli pun tak tau. hahahaha.....

Mimy Hamid said...

nok mak teruja nak datang umah ko ni...sila jemput aku ke umah ko ...aku nak geledah peti ais umah ko yg besar itu

momguess said...

pindah umh sdiri mmg byk nk pkai duit
xpe2
beli sikit2 yer
kalo dtg ikea
roger2 lah akk
dokat ngn umh den tu

nURmALa mAZLan said...

BULLET,
rambang mata kan kalau gi sana

atty's,
kita x reti deco la kty..hehe~

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~
tak pe..semua impian bermula dengan angan² kan

Mimy Hamid,
peti ais aku tu kosong lagi la nok..wakakakaa`

nURmALa mAZLan said...

momguess,
tu la..macam air je duit keluar kan..adeh!! orait..nnt kita roger

anN said...

wah! byk syok wa dpt brg baru..

anN said...

wah! byk syok wa dpt brg baru..

busyuksayang said...

mmg semangat masuk rumah baru nie dik...tapi cam kakak skrg, nak tgk penyapu pun malasnya...hehehe!!!

nURmALa mAZLan said...

anN,
dapat brg baru mgm syok..tang keluar duit tu yg x syok..hehehe

busyuksayang,
akak ada baby...kita x de..uhuks~

Y u Z z 9071 said...

sayang ko standby duit...

ko standby apa plak mala....haha

Ju@Lucky^Mummy said...

yeay..

Ju@Lucky^Mummy said...
This comment has been removed by the author.
Ju@Lucky^Mummy said...
This comment has been removed by the author.
nURmALa mAZLan said...

Y u Z z 9071,
aku stanby services la yus...
ekekeke~

Ju@Lucky^Mummy,
yeay!!!

ILA said...

tahniah nur...pembuka 2010 mmg mantop lerr...
segalanya baru!!
jgn lupa adiahkan 'baby' utk tersyang ;)

NURUL said...

mala...seronoknyer..dah ada umah sendiri

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghhh...harus kebabommm cun laa uma maLa nti..

adha said...

huwahh da ada peti ais leh la masak2 pas ni....

eLLy said...

dik ko dah pindah umah baru ke?

nURmALa mAZLan said...

ILA,
Insyaallah

NURUL,
hehehe~ best²

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
sederhana je la yang

adha,
peti ais je ada kak.. barang nyer x de..hehe

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
Insyaallah kak..minggu ni

Kamsiah said...

mala...duit suami duit kita jugak,kan...so beli la ikut kemahuan kita hehe..
tp duit kita,tetap duit kita heheh