Wednesday, December 30, 2009

hOMe yg tAk bERaPa nAk sWeet

Salam..

Hari ni adalah malas nak merepek meraban panjang² sbb aku sgt mengantuk + tak de mood.

Penat bai pindah rumah ni.. Semalam aku cuti sebab perabot sampai & aku mengemas sikit² apa yg patut..

Korang tgk je la gambar di bawah ye.. Malas aku nak taip panjang-lebar tu

Nnt bila rumah dah siap sepenuhunya, aku akan share lagi ngan korang eh..Korang jgn muntah hijau pulak..huhu~

Pagi tadi aku meninggalkan rumah dalam keadaan tongkang pecah..Adoi!!!!!! Balik karang sambung kemas..uhuks~ Tolong!!!!!!!






Hadiah daripada kawan ku - Thrisha - sempena masuk rumah baru
Kek dari my auntie "Happy House Warming Mala & Khairul"
Thanks Cik Ton~♥♥





Dapur je la yg boleh dibanggan kan sebab dapur mak aku yg kemas…wakakaka~ Thanks mak..Love you ♥♥♥

28 comments:

MiSZuE said...

okla tu kak..pelan2 kayuh kasi cantek pasni

Lisa said...

erm ckit2 lama2 nanti settle ler mala

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..sikit2 kmas k...nway sofa cavenzi same material gn uma N...bentuk je len...

Mimy Hamid said...

wehhh sweet la ni...rumah baru tu wehhh vangga jap

momguess said...

penat kan kemas umh baru pindah ni
sbulan belom tentu abis
tapi bebaloi sbb umh sdiri
puas ati

Ms AiReEn MoHd said...

nok bestbest..aku nak dtg umah ko...ko tak yah jemput pun aku nak dtg gak....ko tak yah masak ko order jer kfc sebarel.....aku nak lanyak sofa hempuk ko tu wakakakakakaka

~ mizzAmy ~ said...

biasa lah tuh baru pindah. barang sure semak sana-sini. nanti, mesti dapat idea nak kasi cantik2 lagi. ;)

~ mizzAmy ~ said...

biasa lah tuh baru pindah. barang sure semak sana-sini. nanti, mesti dapat idea nak kasi cantik2 lagi. ;)

wina said...

mala,
coffe table kite sama...ahaks!

iena said...

ok la tuh..rumahku syurga ku kan,....

Dayu said...

alah, nanti lama2 sempurna lah
trus jadik my sweetly home
nak tinggal umah pun sayang

seronok nyer dah ada umah sendiri
mmg penat mengemas umah lepas pindah
tp bila dh siap smua
dia nyer puas
mesti tak terbayangkan

atty's said...

nanti leh cont kemas..pelan2..

adha said...

bestnya masuk umah baru.... memang la penat... tp puasss.....

Redbloodsnow said...

hahaha...a'ah kan. kemas jek mak akak kemaskan kan. lawa weh die kemas dapur tuh. kalau dapur umah zie...ya ampunnnn


:P

IdaShah said...

pelan2 kemas.pasni mesti bertambah cantik umah

eLLy said...

wah dah masuk umah baru tahniah..
pelan pelan kayuh nakti siap la tu ;)

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
tu la zue..mmg kena pelan² kayuh..kalau x rabak akak..huhu~

Lisa,
Insyaallah kak

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
hehe~ ye ker sama

Mimy Hamid,
alah...rumah murah ke nok..Alhamdulillah!!

nURmALa mAZLan said...

momguess,
penat tak hengat kak!!!!

Ms AiReEn MoHd,
ko sabar boleh? aku nak siap mengemas dulu..kalau kau dtg skang ko kena tlg kemas

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~,
dah x de idea dah amy..sana sini tgk kotak je..huhu~

wina,
ye ke..good²

nURmALa mAZLan said...

iena,
yezzzaaa~ rumahku syurgaku

mariaariffbaby said...

tahun baru..rumah baru
mmg besh!

dear
HAPPY NEW YEAR 2010!
hoping 2010 is healthy and prosperous.

nURmALa mAZLan said...

Dayu,
hehe~ tu la Dayu..skang pon dah rasa macam tu.. rumah adalah heaven..hehehe~

atty's,
tinggal sket je lagi kak

nURmALa mAZLan said...

adha,
mmg puas hati sgt!!

Redbloodsnow,
tau x pe..kemas kan mak akak kemas..ko tgk nnt caner akak kemas bilik ngan halll..cam hampeh..wakakakaka~

nURmALa mAZLan said...

IdaShah,
Insyaallah

eLLy,
Yo la kak..pelan² kayuh..

nURmALa mAZLan said...

mariaariffbaby,
Happy New Year!!

Precious said...

Selamat Naik Rumah. Lama tak jenguk sini. Nak lawan rumah bersepah tak. Hihihiiii ... akak pun banyak yg belum berkemas ... urghhhh!
Hepi New Year, dah 2 hb daaaa ..
Weiii, lawa ler blog header tu! Thumbs up. Yeah!

Y u Z z 9071 said...

takkan kek je kot...mana kenyang mala oii