Thursday, December 10, 2009

pRe-sCReeNiNg tHe stORm wARRiOR



Salam uolls

Sorry la lama x update..hahaha~ x de la lama mana kan? Baru 2 hari kot x update blog.. Aku demam + x de mood aku nak upload bagai..

Cerita kahwin sepupu aku aritu pon sekerat jalan je sempat aku citer kan.. Pasal Nikah dia je.. Berinai ngan sanding x sempat aku nak update..Nnt la eh.. Sabar lah sayang..ehehehe`

Sebabnyer, arini aku nak cerita pasal aku tgk Pre-Screening The Storm Warrior semalam.. Citer tu release ari ni..Kira semalam tu aku tgk preview dia la..Woohoo` Aku dapat ticket free tau.. Caiyok²~ Gedik oo aku.. lom baik demam sepenuh nyer, tapi wayang nyer pasal, aku gigih juak~ hahahaha~

Citer tu ok la..Best~ Aku dah jatuh cinta ngan Penjejak Awan ni macam mana??~





18 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

tak yah ko gedik penjejak awan bagai ko amik si jahat tu..yg pakai baju besii tu si ape ker name aku tak ingat...jht berantu...tak pun ko amik si muke antu stylo pakai topi tu...mcm kat blog aku tu..wakakaka nok thanks nok...

That's so Jaja said...

mala....dh sehat ke blom? kalau besh cite ni nk gi tgk gak ar.

nURmALa mAZLan said...

Ms AiReEn MoHd,
apa kau meraban ni nok?? x paham aku..ko cakap cam keling

That's so Jaja,
Alhamdulillah..dah sihat sket..tinggal batuk je..citer ni mantoppss

Mimy Hamid said...

rugi aku tak ikut ko join...rupanya sebeban tiket ko....mak menyesal noks...sgt ni...weh pasni jgn lupa mak ..sbb mak nak bawa megat gak...itu kan kuih kepit mak...hihihi

Kamsiah said...

HAI..DAH OK DEMAMNYA?DEMAM APA TU HEHEHE

Redbloodsnow said...

eh..ade ek citer nih. asal zie x alert ek. nampak cam best jek...nak terjah tgk ah nti..yuuuhuuu


:P

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
tu la kau nok...mak dah canag saenteero kat fb tu ko x nak pulak angkat tgn kata nak ticket..ekekeke~ pasni kalau ada mak bgtau kau tau nok


Kamsiah,
demam musim hujan kot

nURmALa mAZLan said...

Redbloodsnow,
org tgh bercinta...mana nak alert zie oiii

antalya said...

best tak citer ni? km plan nk tgk wiken ni kalo sempat.biasa la port km kat MBO ampang jer

nURmALa mAZLan said...

antalya,
best yun..tgk la

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cm menarikss ok cite ni..nk tgk!

Sharinginfoz said...

singgah jap... kalau free isi le survey nuffnang

http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

Pocket said...

namer betul pocket is 'A5wan',
kira kalau tak der 'S' tu
kira awan la jgak kan,
so buleh la yer :D buleh la ^^;

hheheheh (Kesitu plak..)


lama dah tak gi tgk wayang,
tgh arrange nak gi tgk Avatar,
tp yg ni pun mcm besh jgak...
hummmmmm

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
best!!!!

Pocket,
Avatar pon cam best..
Ayak...kalau cam tu kena suka pocket ke? haha~

cHeRyNa PiReS said...

favourite tul!!! sha suke tul ngan dua2 actor nieh mala....sebab sha mmg suka yang sepet2 nieh.

adehh..jeles mala dah tengok!:)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
hehehehe~ sha mmg suka yg sepet kan? :P

Redbloodsnow said...

woohoooo!!! giler best dpt tiket free. jelesssss


:P

nURmALa mAZLan said...

Redbloodsnow,
hehehe~ jimat ekspenses utk tgk wayang