Friday, November 7, 2008

bEcKhAm tAkUt biNi

Aku dapat email ni semalam. Tajuknya - Beckham ternyata suami yg takut isteri - So, jom kita enjoy this pics since aku pun x de idea lagi nak update apa ni.. Nnt dah ada idea aku update lagi ek..




22 comments:

mazzura said...

huh..seksi giler minah tu..cam tekanan je beckham tu xpat tgk..heheh

Yanmie said...

hem..seksinye..hehehe..cover sikit yg seksi tu..ahahhaaa..gurau je ok. klu betullah kan..tak sangka c david bekam tu tkut bini..hhehehee..

NahWaL said...

wah.bila nak dapat body cam tu.huhu

cHeRyNa PiReS said...

kesian kat beck....tp sha paham perasaan posh tuh...kalo sha dpt hubby hensem pon silap2 sha macam gitu:P

Nurmala said...

Mazzura,
hahaha..aha kan..cam tertekan je..bini kering..

yan,
bini cun dan kaya sure la takut..

nahwal,
wak!!! ahakan..bila la akak nak dapat body cam nih

Nurmala said...

sha,
ye la.. dah aad kita, buat apa nak tgk org lain nyer lagi.. balik kang tgk je kita nyer pungkok..wakakakaka!!!

Eazy Izzuddin said...

hihihi...
seksi gler thats gurl..
smpi beckham nk usha pon x leh...
hihi..
bini di sebelah kan
xD

Nurmala said...

eazy,
hahaha..sapa suh g jalan2 bawa bini..

Warnawanie said...

hahahahahaha...muka sengal beckham... ekekeke

Nurmala said...

warnawarnie,
muka org x dapat....tgk..wakakaka

reena said...

dia bukan takut yang...dia kontrol dpn bini jek tuh...huhuhu....

saya said...

heheheh.. tu baru cheerleader yg lalu..kalo saya yang lalu depan tu harus terus perang besar becham dgn vic tu. life telecast from the game arena. mwuahahahhahaa.....

Nurmala said...

reena,
haha..agaknya la..

saya,
wakakaka...ooo,maknanya saya lagi hot la dari cheerleader tu ek??

SaDi said...

hahahaha.... mata ke lain yek... kwang... kwang...kwang... kantoi.... huahuahuahua :p

Nurmala said...

sadi,
tu la pasal sadi.. nak buat depan2 bini..wakakaka

PuteriSatu said...

mak aih...seksinye minah2 saleh nih...

p/s ~ camana? harap mala dah sihat ye...?

Nurmala said...

puterisatu,
tu pasal la beckham yg ada bini molek tu pon tgk diorg nih

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahaha..ade2 je...notty beckham..2 r...bini die keding sgtt kot...hehehehe...

Pocket said...

alaaa... si bininyer sajer je nak mengada ngada tuu...
walhal dia pun besh dapat laki cam beckam...
suma girls all over the world are crazy for him.. heheh:)

tp awek gambo petama tu natural sangat pose nyer :)
sukaaaa!!!

Nurmala said...

princess_n,
tu la pasal..victori tu keding sangat..

pocket,
ye la..saya sangat admire kat beckham tu.. kalau dapat, sumpah x cari lain..wakakakaka

wah...betul ke suka sbb nampak natural??

MiSZuE said...

hehehe..jeles la tue..ade awek seksi depan laki die hahaha

Nurmala said...

zue,
tu la pasal.. laki pulak hensem..