Monday, November 10, 2008

tAG bY kAk sU

Aku telah di tag oleh kak su

syarat-syarat nye adalah seperti berikut :-

"snap work station anda. then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..tengok contoh yang aku buat nih...begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag aku ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa"


Jadi, ini la workstation aku
skang aku nak tag korang2 pulak
jeng jeng jeng.....
5 org je boleh tak?? hehe~~ *menyelat*

23 comments:

Pocket said...

Adoila kemas nyaaa...
tak aci,
dia kemaskan meeja dia dulu!!
hehehe,

su said...

hehehe..tq2! sbb sporting..hehehe..

Ada Ayrissa said...

aiyokk...+ lg 1 hutang tag..
ermm..nnt den buek iyo....
nway, tq...

Nurmala said...

pocket,
hahaha...masa ni dah nak balik la pocket..

kak su,
hehe..kena la sporting kak..adoii!!

Nurmala said...

kak ada,
kalau berhutang kena bayar tau..nnt buat kak..jgn luper..

~dARlee zURiS~ said...

hoh.kena lag lak??
ti zuris wat leh?
lappy rosak ar nak transfer gambar :(

hutang dulu ye
hehee...

Nurmala said...

zuris,
oo.. ok² no problem..
dah 2 org hutang tag ngan kita nih

Yanmie said...

hehehe...klu kt umah mcm mane??..laptop yan nie jap kt living room, jap kt dapur...so kira workstation gak ke??...hehhee...ok nnti yan jwb k..

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! kemas nyer workstation die
klo workstation zie..mcm tongkang pecah
kosa ah nk kemaskan..wakakakakaa :P

Nurmala said...

yan,
kira workstation gak la tu yan..aci redah je..

zie,
haha..biasa lah zie..masa ni dah prepare nak balik dah

busyuksayang said...

wah! kemas jer...:)

Nurmala said...

busyuksayang,
wak!!!! ni pic time nak balik kerja la..mmg la kemas..

MiSZuE said...

kemas n cantik akk nye temapt soka sangat!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kemas nyer meja dier....

meja yanie...jangan harap ler
nak cari sebatang pen pun susah
hahhahah

saya said...

wahh..kalo org tu keje di ladang tebu nak kene snap pic pokok tebu la yek?? dengan aksesori sekali cangkol bajak paip getah.. huwhhahaha.. peace!!!!

Nurmala said...

zue,
nak balik..kalau masa kerja jgn harap la cam tu..

yanie,
owh..yeke?? macam meja kak sebelah ni.. saya cakap ngan dia, kalau nak cari brg dalam drawer dia, leh sesat tgn.wakaka

Nurmala said...

saya,
wakakakaka...harus la..kata pon workstation kan

eLLy said...

wah besornye meja ko,
aka punye kecik je ..

cantik dan kemas,
mcm tak de kerja jee ;D

Nurmala said...

kak elly,
wakakakaka... mmg x de ekrja pon skang..tgu la time nak buka tender nnt..huhu~~

Aleeya said...

perghh kemas giler...

Nurmala said...

aleeya,
tgk org la..wakakaka..padahal masa tu dah nak balik..

eedany said...

Adoi...tension betul aku kalau tengok uols semua gigih buat tag.

seingat aku...sepanjang berblog 2x jer aku sempat buat tag.

matilah... no wonder ramai betul asyik tag aku tawww.

:)

Nurmala said...

eedany,
biasa la tu..skang musim tag dan award