Wednesday, November 5, 2008

sAkit aPeR eK?



Aku dah alami benda ni dari bulan lepas sebenarnya. Tapi aku ingat cam biasa jer.
Semalam aku g klinik, tapi doc x tau naper ngan aku. So, dia refer aku to Ampang Puteri.
Makanya, hari ini. Kul 8am aku akan ke Hospital Ampang Puteri utk jumpa pakar.
Minta2 x de yg buruk. AMIN!!!!
Korang doakan aku ye..

15 comments:

Eya said...

nape mala?
ade saket ape nih..
koba2 kan la..
ape2 doa kami
semoga mala xde ape2 ye.

~dARlee zURiS~ said...

nape wak?
hmmm..harap2 x de apa2 lah ek
n cepat sembuh k..

nor atiqah said...

akak..
cpat sembuh tau

eYaNacOMeY said...

moga cepat sembuh..sy doakan yg terbaik utk akk.. dont wori be hepi.. :)

MiSZuE said...

nape ni kak,semga cepat sembuh tau

Warnawanie said...

erk, sakit apekah kamu??
take care ya~!!

ratna said...

ngapa? saya doakan tak der apa yg serius ke atas awak..

arianna adrizal said...

do take care.
mmg patut jmpa doc kalau rs kurang selesa atau rs lain. prevention is better than cure.

Nurmala said...

to all,
thanks to sesiapa yg doa kan saya ok.. doa kalian sangat saya hargai. Semoga Allah je membalas nye..AMIN!!!

reena said...

saket ape nih yang???... ala ciannye dia... harap takde pape yang serius k... take care

Nurmala said...

reena,
thanks ek.. dah g check semalam..doc kata x de pape.. tapi nak tgu result darah pulak

Dayu said...

hmmm..
sakit pe ni?? serius ke??
tapi dah ke ampang puteri tu ok la nanti..
claim insuran tau..

saya said...

wahh..sakit apa lak ni? huhuhu.. tu la awak tu darah manis jgn selalu merayauuu.. hehhehe..hopefully cepat sihat.. take care

Nurmala said...

dayu,
hehe..insurans elek la yang.. pakai GL jerk

Nurmala said...

saya,
thanks saya..
woohoo~~~ kalau x rayau pon sure kena gak..