Thursday, November 13, 2008

LoVe iS iN tHe aiR


Apakah??

Majalah apakah itu??

Wak!!! Majalah Bridal Guide

Aku baru beli majalah nih.

Dah banyak dah sebenarnya aku beli majalah-majalah yg sewaktu dengannya.

SEBAB!!!????

Wedding planner aku la yg sesibuk suh cari majalah-majalah seangkatan ni.

MOTIF!!!????

Bila dia tanya aku nak macam mana? apa theme aku nanti?

aku akan jawab "ntah la..tak de idea lagi" atau "nak cam ni la..eh..tak mo la,nak cam tu"atau "eh..cam ni pun cantik jugak" atau "eh..yg ni lagi cantik"
wakakakakakaka~~~~





p/s: aku ni mmg cam gitu..rambang mata. Rasa cam nak kahwin 7 hari 7 malam. Boleh la aku try macam2..wak!!!!

28 comments:

Yanmie said...

hahahaa..takpe cerewet sblm majlis takpe...bestnya buat persiapan kawinkan?...

masa yan dulu...ceh nk bercerita plak..hehhee..oklah buat pilihan yg terbaik k..

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

mesti di Vass kawin nantikan

cHeRyNa PiReS said...

sha suke tgk buku/mag martha stewart kalo pasal wedding...sbb dah complete sume dr makan, perhiasan sampaila ke baju.

tp mala punye konsep kawen macam mane?

~dARlee zURiS~ said...

7 hari 7 malam???
waaaaa..bagus2
ok gak tu ;)

saya pun dah buat koleksi majalah pengantin skrg
tp..beli je pun
bacanya x
hehee..

Nurmala said...

yan,
ala yan..apa salah nyer..cerita je la..leh kongsi² pengalaman

eija,
insyaallah kak.. bia la semuanya dalam kesederhanaan..

Nurmala said...

sha,
ye ker sha?? ok²..nnt kitanak beli jugak

zuris,
sajer je cakap 7 hari 7 malam. tapi x de maknanya!!!

sama la kita..poyo je beli. tapi x baca ponhiks~~

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cadangan yg bagus..nk cube la!! =)

yankiut said...

mala..

saya dulu nak kawen bajet ciput jek..dah tuh malas nak pk (saya nih jenis sempoi jek)..pastu jenis syg duit lak tuh ahahah

ape kata mala wat tema "earth" hehhe, biru-biru, hijau-hijau, putih-putih ehehe

Y u Z z 9071 said...

minta wedding planner bagi suggestion la...

tapi fresh roses kalo ada kat pelamin kan...meletopsss..cunn

busyuksayang said...

biasa la mala, nak dekat2 kahwin nie...memang pening kepala...:)

Nurmala said...

siti,
cadangan yg bagus?? cadangan apa tu??

yankiut,
hehe..saya pon malas.. tapi dah anak sorg.. mak sure yg yg terbaik..wakakaka~~

saya plan nak theme silver..ala² fairy tale gitew..~~ huhu~

Nurmala said...

yuzz,
tu la..nnt bulan depan baru nak jumpa dia balik.. nak bincang..wak!!!

busyuksayang,
tu la pasal..paning kepala + berdebar²

saya said...

clap! clap!! clap!!! kasi up sikit 17 hari 17 malammmm... sultan brunei pon pengsan nih. ahhahah... mala, pilih theme yg the best and suit to you & partner. jgn gila2 buat tema dasar lautan sudah..tak pasal2 tetamu pon kene pakai bikini. hhehehee.. peace!!

Aryana & Adrienna said...

hi, nurmala.....salam perkenalan ...best nyer baca kisha u nak kawin ....bkn aper teringat zmn mas anak kawin ...heheheheh

MiSZuE said...

hehe xtahu lagi ek tema ape..xper pk2 ek kak

Nurmala said...

saya,
wak!!!! kalau tetamu kena pakai bikini, harus lah semua mata pon dok pandang tetamu jerk..sapa lak nak pandang kita nih??

aryana,
hehe..salam kenal..thanks singgah sini ek..

Nurmala said...

zue,
cadangnya nak buat putih & silver..tp tgk la dulu..lambat lagi kan??

aizatbest said...

kak,nape nk wat 7 hari..baik akak buat 1 bln je..huhu

Nurmala said...

aizat,
wak!!! sebulan?? x larat la dik..huhu~~

nor atiqah said...

akak nie byk songeh erk..
huhu :P

Nurmala said...

atiqa,
huhu~~ sekali seumur hidu[ nak banyak songeh tiqa..hehe

nor atiqah said...

x pla kn..
kte sekali seumur hidup kn??

Nurmala said...

atoqa,
insyaallah atiqa..huhu~~

eedany said...

'Boleh lah aku try macam2?'

eedany : macam2 apa tu nur? Sesuatu tawwwww (tetiba otak kuning...)

ya ampun nur... :p

Nurmala said...

eedany,
wak!!! eedany notty

su said...

menanti saat2 hari bahagia adalah hari yg paling indah buat kita! sungguh!

hrp2 semua berjalan dgn lancar yer! ;)

Nurmala said...

kak su,
insyaallah kak.. doa kan ye semua nyer berjalan seperti apa yg dirancang

atoqa said...

wah
ada orang tersasul sebut nama saya kat sini