Monday, November 17, 2008

wALiMatUL uRuS nUR aiN





Hari Jumaat hari tu, balik kerja aku tgk ada surat utk aku.
Rasa cam kad jemputan je.
Mmg betul pon.
Kawan aku masa kat Sekolah Rendah Agama Al-Watan dulu kahwin bulan Disember nnt kat Dewan Besar Tun Rahah.
Tak sangka dia ingat kat aku lagi.
Insyaallah aku pergi bersama tunang tercinta dan bonda tercinta..huhu~~

28 comments:

cik wanie said...

skg nie mmg musim org kawin,
lps nie cik wanie pulak ...
hhahahahahahaha...

wah dewan tun rahah,
best tue tempat tue...

Eazy Izzuddin said...

hihi....
musim kawin udah tiba..

zeti said...

cntiknye kad dia
zt ada 1 je undangan tu pun akhir bln ni :)

Nurmala said...

cik wanie,
wah..pasni turn cik wanie..
jangan lupa jemput ye..

eazy,
biasala dik..sbb musim cuti sekolah dah tiba..

Nurmala said...

zeti,
wak!! saya dah terima banyak giler undangan nih.. sampai bulan januari dah ada..huhu~~

~ochie~ (^_^)v said...

salam.. whuaa... kwn dah kahwin.. cik Ros lak. bila undangannya.. hehhe

Nurmala said...

ochie,
saya insyaallah bulan 3 thn depan.. nnt ada lah kad nyer ye..hehe~~

Nurmala said...
This comment has been removed by the author.
Yanmie said...

mmg musim kawen..yan smlm pun g kenduri kawen kt sg.besar..

Nurmala said...

yan,
aha la yan. skang ni musim kahwin kan?? wakakak~~musim mengawan la..huhu~~

eLLy said...

musim org mengawan skarang nie

oops..

bukan mengawan tapi musim org kawin ;p

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...

santek nyer kad kawin tu...
bila nak dapat kad kawin cik mala lak nih

hehehhe....mish u la...

lama tak singgah kat blog kawan2....

arianna adrizal said...

hurm~ musim collect kad kawin. hehe.

Nurmala said...

kak elly,
hahaha..biasa la kak, org ske mengawan ujung tahun..wakakakaka

yanie,
hehe..nnt kad kita akan tiba jua..insyaallah..miss you too la..

Nurmala said...

anne,
hehhe..tu la pasal

Wawa_Nadwa said...

ingatkan kad akk.
hiks!

cantek huh kad dier.
=)

Nurmala said...

wawa,
lor..kad akak lambat lagi la dik..

saya said...

kusssss semangat. ingatkan walimatul urus cik mala tadi. hehehehhe.. tak sabor2 nak tunggu...

Nurmala said...

saya,
hahaha...sabar ye..akan menjelma x lama lagi..insyaallah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tantek nyerr card..tuk N ado???

busyuksayang said...

cantik kad jemputan itu...selamat mkn nasi minyak..:)

Nurmala said...

princess_n,
huhu~~ nnt eden minta kan kat owner kad ek

busyuksayang,
hehe..insyaallah..

mazzura said...

ingat Ayin yang nak kawin ..hehe
memang la sekarang da masuk cuti sekolah..mesti lagi melambak2 kad dapat..leh makan free..kekek

Nurmala said...

mazzura,
hehehe..ayin masih tgu green light dari bapak dia daaa....

Ada Ayrissa said...

cantek giler kad kawen diaa..

Nurmala said...

kak ada,
aha kan..cantik..gold colour~~

eedany said...

Musim kahwin-kahwin sudah sampai...

my kazen pun kahwin this weekend.

apa pun...kadnya cantik. Hmmm...kalau print kat KK ni harganya mahal bangat ok.

:)

Nurmala said...

eedany,
ye ke eedany?? kad kahwin saya sekeping 80 sen je..sana punya harga berapa??