Friday, November 28, 2008

sELaMat bERNikAh zURa

Hari ni kawan aku - Zura - akan bernikah jam 11 pagi nanti. Semalam sepatutnya aku jumpa dia sbb dia nak bg kad, tapi disebab kan aku balik kerja lambat dan dia pon dah siap2 nak g khatam quran, aku cakap kat dia "xpe la zura..nnt hari sabtu aku datang. tak payah la kad".. Aku tau, zura sedaya upaya nak bg aku kad sebab aku pernah cakap "kalau aku x dapat kad, aku x nak datang" wakakaka~~~ aku gurau je la zura..

Tapi kan, korang tau tak, hati aku ni sayu je bila zura nak kahwin.. Aku x tau naper, tapi perasaan ni akan hadir setiap kali kawan2 aku nak kahwin..cam sedih je.. malam tadi aku dok view semua pic2 aku ngan dia masa sekolah2 dulu. Zura satu kelas ngan aku masa form 4 & form 5.

Banyak jugak kenangan aku ngan dia..huh!!!! kenangan siot'

Masa bertunang, kami bertunang sama2 bulan Februari masa chinese new year aritu. Kad kahwin kitorg pun sama..hiks~~~ sebijik tau.. x sangka leh design sama2 pulak. Lagi satu fakta, kami akan bernikah dan sanding pada tarikh yg sama iaitu 28 & 29hb, cuma bezanya dia bulan ni November. Aku bulan March thn depan. Insyaallah

Apa pun zura, aku doakan kau bahagia sehingga ke akhir hayat bersama dia yg kau pilih.. Utk Aniq, pls take care of Zura for the rest of your life..


Zura & Aniq (Zura kata muka Aniq ngan sayang lebih kurang.. Ye ker??)

Masa Zura bertunang. Aku x dapat g sebab aku pun bertunang



~~SELAMAT PENGANTIN BARU ZURA & ANIQ~~

45 comments:

Warnawanie said...

semua pun dah nak kahwin..hehehe
welcome to the club...

Selamat Pengantin Baru to Zura & Aniq
All the best for ur future twogether ;)

n kepada mala, ur turn is coming too... hehehe

Nurmala said...

wanie,
thanks wanie...
aish...x sangka dah nak kahwin anak mak nih..hehe

mazzura said...

nama sama la..

Nurmala said...

mazzura,
hehehe kau mazzura.. Dia zuraini..Zura tu yg sama

~dARlee zURiS~ said...

zuris penah camtu
mula2 excited g kenduri kwn baik zuris nie
tp..bila nak balik
tetiba rasa sayu je..
trus menangis on d spot!
suma org cam pelik je..
ngan pengantin2 pun nangis skali
hehee...

Yanmie said...

musim kawen skrg nie kan??..pastu musim pegnen plak..heheee

Nurmala said...

zuris,
jangan dicakap zuris.. saya ni dari semalam, kalau dok terkenang je kat dia mesti sebak.hiks~~

yan,
haha~~ musim geram la tu yan..

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt pengantin baru wat kwn tu....moga bahagia selalu....x lame lagi tuan punyer blog ni pulak laa kan...eh, bulan brape hari bahagia mala tu yer?

Nurmala said...

rafflesia merah,
thanks akak..hehe~~~ kita punya bulan 3 thn depan..Insyaallah..

saya said...

wahh..musim pengantin baru ye sekarang ni... selamat pengantin baru kepada zura.. huhuh..walopon tak kenal nak jugak wish

Nurmala said...

saya,
tak pe..sila kan wish..~~

Eya said...

ramainye nk kawen kan cuti2 kolah nih..sonok.
Nurmala lak bile langsungnye?

Aryana & Adrienna said...

welcome to the club ....best tau kawin .....wakakakka

Nurmala said...

eya,
insyaallah bulan 3 thn depan kak..datang ye..

hana,
wak!!! best?? hehe..ni yg buat x sabar nak kahwin..huhu~~

masviona said...

musim naik pelamin skrang nih...tahniah buat kawan mala tuh.

mala cute jer masa student dulu ye...ahakss

Nurmala said...

kak masviona,
hehe...skang x cute ke kak?? hehehe

rynn2506 said...

mala...ko tepek balik pic lama?? wat aku teringat dulu ko kurus giler..hehehe....

weh..zura buzz aku aritu dia nak pass kad kawin dia utk aku kat ko..abeh kalo ko pon x amik cane aku nak g je...??? huhuhu.....

anyway dia dah selamat ke mala td tu??bape kali lafaz? yg penting, selamat dan berbahagia ke akhir hayat....AMIN~

Nurmala said...

azrin,
aha kan??
dulu aku kurus jer.. hehe

alah...pergi jer..dia mmg jemput kan?? cuma tak berkesempatan nak bg kad

aku x call dia lagi tanya apa²..sure bz punya

rynn2506 said...

abih tu...aku nak g cane kalo xde kad??
aku x tau la dia wat katne....
nak g ngan ko pon xleh janji sbb aku tgu epul balik keje dulu esok...!!!

Nurmala said...

azrin,
isk..kau ni..
khairul pun kerja la esok..
erm...dewan komoniti BTR yg dekat stesen LRT BTR tu..kat tempat Adini nak kahwin nnt.. tau kan??

rynn2506 said...

ooo....ko p ngan sape??
sorg je ke?? jom arr p ngan aku....jom arr...
tdo umah aku nak mlm ni....
bilik tetamu dah disediakan....

antalya said...

nanti time awk kawen sure awk lg rasa sayu ngan sebaknya

Nurmala said...

azrin,
wah kau nih..
dah siap bilik tetamu lagi

yun,
huh!!?? saya pon rasa cam tu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak tumpang wish gak la

SELAMAT PENGANTIN BARU...

cakpong...cakpong...

lepas ni nak cakpong2 kat mala lak

kekkekek

juelee said...

selamat pengantin baru!!!

best pren la niey....

salam kenal ye...

UnGu VioLeT said...

akak, dtg ambik tag untuk akak..heheh.. ambik n buat tau kak!! cyg selalu dr mar..

Anonymous said...

oooo...tue pasal aritue ko tanyer aku lagu those were the days yg kononnyer best tue ekkk....upernyer nak tepek kat n3 ekk...oitt!!! ko letak balik aku dlm notification...eiiii,sepak kang..~~dnie

Admin said...

Menarik gak blog ni, awek pun comel2..haha.tumpang lalu and komen yer..


Buat duit internet - cara buat duit - kerja sambilan. Cara buat duit internet secara kerja sambilan hasilkan RM40 ribu sebulan di peluang perniagaan. Buat duit internet dengan bisnes hebat, produk hebat, plan lumayan, bonus tinggi, tak ada loan, ajak 2 orang join, anda dah nak dapat balik modal. An opportunity to earn extra money.. Join Us Now!!

Sureincome,
Buat Duit Internet | Cara Buat Duit | Kerja Sambilan

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk kahwin gak.. hehe!!

Aleeya said...

musim org kawen kan..selamat pengantin baru too to zura

Nurmala said...

yanie,
wakaka~~ x mo la cakpong2..tukar len pulak..

juelee,
salam kenal jugak..one of my best buddiey la..hiks~~

Nurmala said...

mar,
ok mar..thanks ek..cayang mar jugak

adini,
sia2 je aku notification kau..sebulan sekali lom tentu masuk blog aku kan??

Nurmala said...

admin,
tumpang la lalu..boleh jer..nak buat iklan pon boleh..ngeh3

siti,
sila la kahwin jugak

Nurmala said...

aleeya,
thanks akak

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...x saba da tu nk kawen....

Nurmala said...

N,
hehe..biasa la tu..wakakaka!!

Wawa_Nadwa said...

skali pdng mcm nana bola2 api tuh aah.
hehe!

Nurmala said...

wawa,
wakaka..yer ker??
nnt akak bgtau dia

prakash said...

Hey you sound good.so what i have done is that i have added your blog link to my blog.so friend you also add my link to your blog.let us share our experiences....ok friend see you in the next post bye takecare.

Nurmala said...

prakah,
ok will add u

eedany said...

Bestlah tengok gambar dedulu kan? Tentu banyak kenangan manis & pahit bersama...

Selamat pengantin baru buat zura...

Nurmala said...

eedany,
kenangan masa sekolah, banyak yg manis dari yg pahit

Anonymous said...

Она извивается в оргазме, захлёбываясь в собственном крике. Если выдержишь, я отпущу тебя в туалет и порву записку от продавцапонимая, что мочевой пузырь девочки наполнен до такой степени, что она в любом случае не сумеет выдержать так долго. Спросить или не стоиткак тебе удалосьесли захочешь, сам расскажешь. Слушайте, какая разница, знал ли он, что мы его видели или нет. От такого зрелища я снова завёлся.
[url=http://www.gupono.co.cc/sluzhanki/sitemap0.html ]девушки в душе[/url] Тогда уйдешь отсюда девочкойугрожающе крикнул я на нее. Кэт засосало под ложечкой, когда она почувствовала, как большой палец ноги. Померяй максимальный диаметр предмета, который ты способно протолкнуть сквозь свой сфинктер и пришли мне эту цифру. Тренер лёгкой атлетики одним резким движением впихнул свой хуй по самую мошонку в анус. И вот вместе с нашим экономистомдамой лет сорокамы объехали весь юг этой страны.
[url=http://www.gupono.co.cc/pyanye/44-smotret-porno-kanaly.html]смотреть порно каналы[/url]
[url=http://www.gupono.co.cc/pyanye/163-porot-devok.html]пороть девок[/url]
Она положила поперек ванной фанеру, на которой стоял таз с бельем и сказала. Вы прикажете я пойду и дам себя трахнуть тому, кого. Все, что она говорит, звучит настолько дико, что я с трудом верю своим ушамя призываю тебя.

m y n a m e i s l o n a said...

allo...nie nurmala yang sekolah agama Al-Watan tu ke??kalu x salah la..sbb muke ko nie macm normala kawan aku masa sekolah dulu hehehehe...erllona83@gmail.com

Anonymous said...

Nice dispatch and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.