Sunday, November 9, 2008

kAd kAhWiN




Wak!!!!! Apakah????
Hehehe...Sebenarnya last two week org kad kahwin tu call aku, dia kata draft kad kahwin aku dah siap, sila lah ke kedai utk tgk..
Tapi disebab kan last week sayang ada futsal kat Bukit Jalil dari pagi sampai ke ptg, x dapat la aku pergi kan.. Sayang izinkan aku gi sendiri, tapi cam x best la, kad ni kad berdua. Tapi nnt ikut sesuka hati aku pulak kan?? At least kalau sayang ada leh tau apa yg dia nak/x nak..betul tak???
Maka, jadi nya hari Sabtu tu la baru aku berkesempatan pergi..
Fuh!!! ramainyer org..Sambil2 aku menunggu tu, sempat la aku snap gambar2 ni..

Budak tu tgh adjust kad kahwin aku macam yg aku nak.. wak!!! cerewet gak aku ni!! Macam2 aku minta dia ubah pastu taruk apa2 yg patut. Mengikut selera aku okeh..


**dah la. Aku x mo citer panjang2 sbb nnt ada mulut kumbahan..lalalala~~

44 comments:

su said...

alahai...kenape ade manusia yg berhati busuk ye?nurmala sabar ye...akak tumpang sronok biler dgr org nak tawen2 neh..hihi...pedulikkan org2 ittew ye dik...yg penting kita tau sape kitakan...

Nurmala said...

kak su,
thanks kak..
mmg kita tgh pedulikkan org itew..
yg penting kita happy..woohoo~~

cikaida said...

kakak..
aida nak kad jgk..msokkan la dlm list ek..

nati aida ngan adi nak dtg..

hiks..

Nurmala said...

cik aida,
insyaallah cik aida..
kalau ada rezeki..
kalau umur panjang..
harus lah ku jemput..

~dARlee zURiS~ said...

oh..bila nak kasi kad tu??
nak gak tau
suke kumpul2 kad kwen org;P

kad kwen sdri..mestilah kena ikut apa yg kita nak kan..
mesti nak yg terbaik kan..
x sabar nk tggu hasilnye ek..hehee..

Nurmala said...

zuris,
lor..ske kumpul kad kahwin jer? tapi x ske datang ker?

yezzaa...
lagi pun kita bayar kat dia kan? bukan free maa..hasilnya insyaallah ok.. harap², x de apa² masalah sbb bukan kad mahal bagai nak rak pon. kad biasa² jer..

antalya said...

sure cantik kad nye tu

[[ Sakura ]] said...

majlis kawin jemput sakura
taw!!!!!!!!!!!

ellyn said...

nama akak ada dlm list tak?
hehehe..x malu kn..tanya org..

Nurmala said...

antalya,
insyaallah cantik.. kalau x cantik pon aku tetap akan kata cantik..wakakaka~~ *ayat menyedapkan hati sendiri*

sakura,
insyaallah sakura.
dah jemput nnt kena datang tau..hehe

Nurmala said...

kak ellyn,
akak ni... of course la nama akak ada dalam list.. patutnyer kita yg tanya akak.. "kita kahwin nnt akak nak datang ke??"

Yanmie said...

wah..best...teringat masa gi tempah kad kawin ngan hubby..best sgt perasaan waktu tu..hehhee..

mala..jgn lupa jemput yan k..heheh..tak malu aku nie..

Nurmala said...

yan,
aha yan..
ntah perasaan apa ntah.
tapi rasa cam wahhhh!!!!!!

insyaallah yan. mesti la jemput okeh..

saya said...

clap!! clap!!! clap!!!! yeahuuu.. mala nak kawen dah... mulut kumbahan?? ayoyoyooo..makcik takotttt

supermummy said...

cilikan je sapa2 mulut kumbahan tu..kehkeh..sibuk2 pulak ye..jgn lupa jemput ya nnt..kehkeh

Nurmala said...

saya,
insyaallah..
yeap la yang.. ada mulut kumbahan yg mendengki..

supermummy,
mmg ingat nak cabai kan je mulut kumbahan tu.ekekek~~ insyaallah nnt saya jemput ek??

SaDi said...

waaahhhh.... dah start buat kad kawin... hehehhehehe... seronoknyeeee.... :D

Nurmala said...

sadi,
hehe..buat sikit²..nnt x kelam kabut kan kak??

Aleeya said...

ehemmm ehemmm tak sampai pun kad kat sini hiksssssss:)

Y u Z z 9071 said...

Salam..
hye...1st time singgah.

nak kawen ye....semoga selamat semuanya...;)

comel je mala ni ye

zeti said...

mala buat katne kad tu & bila pegi? sbbnye zt pun ada pi kat kdai kad area Mara last week.. arini pun zt ada pi lg ;) x sbrnye nk tgk kad mala :)

Nurmala said...

aleeya,
lor..baru buat je kak. kad tu pon x siap lagi..huhu~~

yuzz9071,
insyaallah semua selamat. doakan ye..

Nurmala said...

zeti,
oo..kita buat kat jalan imbi la zt.

hehehe..kita pon x sabar..

Dayu said...

dah buat kad kawen
bestnya
mesti dah nak dekat ni nak naik pelamin.. bila mala??
buat bape pcs?? baper rm??

mala, baju nikah tempah ke sewa??
kalau buat senndiri, upah kat mana??

Nurmala said...

dayu,
wak!!!! bertubi² soklan..

Insyaallah bulan 3 thn depan..lama lagi..

Ada Ayrissa said...

yeh yeh...dah bau nasik myk malaaa...
;-)

mazzura said...

kad dah ada..jemput ye jgn xjemput..mala, makin berseri2 sekarang ye..baik2 tau..darah manis tuh..

Nurmala said...

kak ada,
hehe.. kita x bau pon kak..

mazzura,
jangan risau la zura.. sure jemput punya.. dah jemput nnt datang ye jgn x datang..

hah?? ye ker berseri²?? alhamdulillah..

kena lebih berhati² nih

cHeRyNa PiReS said...

mala...pasnieh leh letak kad nieh dlm blog plak:D

Nurmala said...

sha,
hehe..x mo arr letak dulu.. nnt tak surprise kan?

zino said...

salam kenal..

berapa ribu nak tempah tu.. zino ari komen juga kad yg along dan angah buat hehe

Nurmala said...

zino,
salam kenal juga

Redbloodsnow said...

wakakaka..mulut kumbahan ko gelaran manusiyal tuh kak mala??? kahkahkahkah..bagos² :P

weeewweeiittttt!!! dh ciap arr kad kawen die. klo zie dok sn...sure zie merenggek ngan akak nk gi wedding akak..hehe

Nurmala said...

zie,
dah mulut cam tu..mulut kumbahan la kan?? mulut longkang..wakaka~~

zie datang la KL..

MiSZuE said...

hurmm apsl ek kak..zue tertinggal ketapi ek
hiks..bile nk tawen ni jgn lupe jmput eks kak

Nurmala said...

zue,
hehe..nnt akak jemput ek..insyaallah

eLiyaShaKa said...

mala bila nak kawin tahun ni gak ke? jemput la sya <--giler poyo haha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jgn lupe ajk N taO...

Nurmala said...

eliya,
thn depan la liya..eh..apa pulak poyo..

Nurmala said...

princess_n,
insyaallah..nnt i ajak okeh..

Wawa_Nadwa said...

haa.. s0k kad dh siap jgn lupe hant0 kt wawa yer.
hahahha!
Special guest tau.
hehheh.
(^_*)

Nurmala said...

wawa,
harus la akak bg kad kahwin kat wawa. yang penting datang okeh..

eedany said...

harus cerewet yunk...sekali seumur hidup jer tuh!

dah buat finalise ke belum?

:)

Nurmala said...

eedany,
jgn kata finalise, kad kahwin dah siap dah pon..cepat kan??