Thursday, November 27, 2008

fiEDah & nOh

Korang ingat tak aku gi kenduri kahwin kawan aku bulan oktober aritu..
Kalau korang lupa klik sini
Aritu aku dah tepek gambar kat sini, tapi pic tu aku amik guna handphone jer..
Skang ni pic tu dah siap.. Photographer nyer yang bgtau aku gambar dah siap..
FYI, photographer ni,photographer aku masa bertunang aritu dan photographer waktu hari bahagia aku nanti. Insyaallah~~
FYI jugak, dia ialah kawan sekolah menengah aku. Nama dia Nor Elena.. wak!!! Elena, aku dah promote kau nih.. Nnt harga cincai kira..wakakaka~~
Makanya, aku dah curi gambar2 ni kat iweb...
So, sila la menjamu mata ya..






35 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

byk gambar pengantin....FYI?? mcm penah tgk web dia masa nak kawin dulu.....huhuhu....

Nurmala said...

refflesia merah,
hah?? ye ker?? hik hik~~

mazzura said...

fiedah..rindu aaa..lain la muka dia mala..kalau jumpa sure xkenal..teringat dulu2, dengan isap jarinya...heheh..ingat lg x?

Nurmala said...

mazzura,
hahahahaha..aku ingat la..a'ha dulu masa sekolah dia suka isap ibu jari..wakakaka~~ macam mana la dalam banyak² benda kau leh teringat yg itu..wakaka~~

Aida said...

boleh tahan gak photographer ni kan .. pompuan lak tu .. senang nak posing ..

Nurmala said...

kak aida,
yeap..senang utk kita jugak..sbb dia perempuan + kawan sekolah kita..hehe

~dARlee zURiS~ said...

lawa gak ek hasil keje tgn dye

zuris pun tgh cari2 photografer :)

Nurmala said...

zuris,
cantik..saya suka..masa bertunang itu hari dia gak yg amik pic kita..

SaDi said...

cantiknyeee... :)

Nurmala said...

sadi,
aha...cantik..

saya said...

bagus2.. lawo2.. sokong2.. mala, kalo saya nak tgkp gmbr sesaja gedik2 buleh gak kah? hehehhee... bila la nak merasa pakai baju flowing2 gituuu...huhuhu...

Nurmala said...

saya,
hehehe..kahwin la lagi sekali..wakaka~~~ kita nnt pon xtukar² baju tu

rynn2506 said...

mala.....haa...baru cantik pic ni..aritu punye pic x bape clear sgt kan..???erm...x rugi aku mengambil elena tu dulu kan...?? pengantin pertama tu...mmg hasil dia best...
tp husband sama cam pasangan kite la mala...susah nak senyum..hehehe!!!

Nurmala said...

azrin,
cantik kan? aku pon suka..wah..elena, dah berbakul2 kitorg puji ni.. turun lagi harga aku nnt.wakakaka~~

aha la..pasangan² kita ni muka ketat..aku nak train sayang aku tu dari skang la..

eYaNacOMeY said...

lawo pic2 neyh..hehe

Nurmala said...

eyana,
ye cik eyana..mmg lawo..

Aryana & Adrienna said...

uishh lawo2 nyer...paling tak tahan tgok pic last sekali nie..pokok aper tu erkkk???...time kiter dulu takder pun posing tepi pokok ...rasa cam nk bersanding balik lah .....nei jelous nie....heheheheh

Nurmala said...

haha,
hehe...bersanding la balik hana..sempena anniversary nnt..hehe

antalya said...

cantiknya..uhuhh sy blom cr photog pon lg skang ni..kemalasan mau pikir ahaks

Nurmala said...

yun,
cari cepat yun..kang diorg ni ada je org yg booking dulu

Yanmie said...

bestnya tgk gmbr kawen...

Nurmala said...

yan,
hehehe..nnt tgk kita punya lak yyan..Insyaallah~~

MiSZuE said...

romantiknye..
hehe

cantikk :P

Nurmala said...

zue,
mmg cantik zue..

Nurmala said...

zue,
mmg cantik zue..

ghimau said...

fuh.. memang class la gambar2 tu :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tak sabar nak tunggu gambar kawin mala..

hehhehe

Nurmala said...

ghimau,
mmg kelesssss~~~~


yanie,
sabar yanie..kalau yanie x sabar kita lagi la x sabar

Anonymous said...

uhuk uhuk...kurus fieda dah kan...tumpang lalu ekk..kang tak lalu kang ko menjerit cakap aku tak comment n3 ko kannnn...~~dnie

eLLy said...

cantik baju hijau lumut tu ai like!

ko bila lagik dik ooii !!!

Nurmala said...

adini,
wakakakaka~~setan ko kan??
cakap aku jerit2 kat ko..
wakaka~~

kak elly,
sabau ler akak.. akak buat ai tak sabar nak kahwin pulokss~~ hehe''

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg...pics tu sgtt2 cantekk....

Nurmala said...

N,
mmg sgt cantik!!!

eedany said...

Sama cantik sama padan...

Semoga kebahagiaan menjadi milik dorang selamanya...

:)

Nurmala said...

eedany,
Insyaallah eedany..AMIN!!