Wednesday, June 10, 2009

aKu tAk sUKa kALau :-

Aku tak suka kalau :-

  1. Aku rasa cam nak demam tapi aku tak demam.. Alhamdulillah!!! masalahnya, Kesian kat badan aku ni..tak tau nak rasa sihat ke nak rasa tak sihat..ahahaha~ boleh?
  2. Aku rasa cam demam.. Tapi bila aku nak gi klinik je, rasa cam demam tu dah kebah.. esok akan rasa camni jugak. rasa nak demam, bila nak gi klinik, demam dah ok.
  3. Aku rasa aku cam period.. Cam dah banyak sgt la ni. Gigih aku ke toilet nak pakai pad la konon. Sekali aku tgk stain je.. Huh!!! letih la kalau gini. Asyik kelam kabut ke toilet je.
  4. Aku rasa mengantuk sepanjang masa. Nak cakap aku tak cukup tidur x jugak. Kalau dah cukup tidur pon, mata aku skang ni asyik minta pejam je. Kesian mata aku..penat menahan mata supaya jgn lelap depan PC.
  5. Aku rasa lapar yg teramat la sangat. Tapi aku tak tau nak makan apa. Rasa nak makan nasi, bila nasi ada depan mata, rasa nak maggi. Bila maggi dah ada depan mata,rasa nak burger...wakkkkkk!!!!! bila aku boleh start makan ni?
  6. Aku rasa cam nak muntah, tapi tak muntah². Sudah nyer, perut aku sebu je la sepanjang hari.
  7. Lepas makan atau minum, mulut aku rasa payau..wek!!!!!! x nak makan la kalau cam ni. Tapi lapar!!!!!
  8. Aku rasa sakit perut macam dah tak tertahan² lagi dah t**i aku nak keluar. Tapi bila kat toilet, ada lah besar tahi kambing je yg keluar..wakakakakaka~
  9. Aku tak boleh berdiri lama². Kalau aku berdiri lama sikit je, pinggang aku ni rasa nak patah..
  10. Badan aku rasa sengal² macam penat sangat tp aku tak tau punca kesengalan itu..ahahaha~

Ini je buat masa ni.. Yang lain² nnt la baru aku bgtau.. Aku tgh mengantuk ni..ahahaha~ zzzZZZzzzzZZZz~~

41 comments:

rynn2506 said...

erm..bunyik nye cam symthom2 org peknen je tuh...
hrp² la kan.....AMIN~~~

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
ye ke yin?? Insyaallah...AMIN~~

evyn4ever said...

a'ah lah mcm nak pegnant jek :)

dhila said...

mala..bestnye kalo awk dh peknen ye..cpt2 pi cek taw kot2 ade berita gumbira...

MiSZuE said...

hehe macam2 ade tu kak..package ni ngeh2
take a rest ek kak...

Eazy Izzuddin said...

baru tahu akak tak suke apa
hiks
mungkin benar kate dorang
peknen kot
hehe
xD

~dARlee zURiS~ said...

erkk..lain macam je bunyi tu mala
ada apa2 dah ke??
*wink wink*

Warnawanie said...

*wink wink...

aku tak suke kalau Mala tak hapdet blog... wakakakaka

PREKNEN?? AMIN 40KALI

nURmALa mAZLan said...

evyn4ever,
ye ke ni??? AMIN!!! Insyaalla

dhila,
Insyallah..x tau lagi x pi check pon lagi..ahahha!

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
pandai² la ko tu zue

Eazy Izzuddin,
ni lagi sorg..mana kau tau?? ekekeke~

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
x tau la zuris...tunggu dan lihat je la nnt...huhu`

nURmALa mAZLan said...

Warnawanie,
ye ke ini?? ahahahaha~

atty's said...

kty pun time nie lapo sgt.dr smlm mcm nak makan maggi..tp takleh buek dpen fir..kalo dia tau ade stok..itu je kejenya..

ade masa nanti mala g check up ..ye mana tau.kan..

nURmALa mAZLan said...

atty's,
ahahahaha~ ye ke fir suka mengerjakan maggi..adoi kak..dah terliur dah tekak kita ng maggi nih

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hai mala...jgn2 awak dah nak ada orang ketiga kot..wow bestnyer.....jaga diri taw...jgn lupa g check

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahaha....hormon btuka ke sis....hehehhe

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
ahahhaa.org ketiga...Insyaallah

:: p R i n c E s S _ N ::
bertukar jadi apa N..ekekeke

Luv like this.... said...

mala p cek..mne la tau kan.i'm hepi 4 u

nURmALa mAZLan said...

Luv like this....
huh!!!! Insyaallah

MimY HaMiD said...

u should check babe

nURmALa mAZLan said...

MimY HaMiD,
ok darl!!!

Iena said...

WAH... cam ade bau baby jer kat sini... ;P

nURmALa mAZLan said...

Iena,
ahahahaha...kelakar la bunyinya..bau baby pulak..

ungu violet said...

mcm peknen je?
insyaAllah :)

nURmALa mAZLan said...

ungu violet,
AMIN!!! Insyaallah

neezareef said...

yelah mala..simptom2 tuh...

bunting pelamin gamaknye

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
ye ke kak?? kita x check lagi..nak cakap pon x tau..doakan je eh akak

Dayu said...

petanda apakah smua ini mala??
ada sesuatu kah bersama kamu kini??
kita doakan kamu berdua dpt rezeki tu segera ye

ain..ain..ain..ain said...

peknen ni..
~~Ngee

ain..ain..ain..ain said...

peknen ni..
~~Ngee

farhanna said...

saya x suka kalau.. ending nya mala nk tido rupe nye.. hhuhuhuhuuhu..

arianna adrizal said...

1,2 & 3 tu mmg slalu je dan sgt xbesh! bertabahlaa.. huhu

A.I.Z.A.T said...

wah akak..macam2 ek skang lpas2 kawin ni, sakit itu ini, x slera tu ini, mngantok memanjang.. mungkin akak ade pembawakan budak kot,hehe.. xpun akak mengalami demam piala dunia. tp kak, world cup tahun dpan ar.hehehehhee

busyuksayang said...

isshhhh...mala tak gi check lg ker??? u should go dear, semua nie signs of pregnancy...

Ada Ayrissa said...

akak rasa mala peknen la..
sbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb...
apa yg mala rasa tu lah yg akak rasa masa peknenkan budak kecik dulu..
sekkkkkkkkkkkksssaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

(last2 x thn g kinik, ckp kat doc "bdn sy mcm seram sejuk cam nk dmm") mmg x expek pon peknen...huhu..doc suh wat urine test +ve...wakkkkkkkkkkkk)

nURmALa mAZLan said...

Dayu,
ntah la dayu... Insyaallah kalau ada rezeki..

ain..ain..ain..ain,
ahahaha...confident kan?

nURmALa mAZLan said...

farhanna,
ahahaha..sskang mmg suka tidur donk!!

arianna adrizal,
ye anne..saya mmg sedang bertabah sekarang..huhu

nURmALa mAZLan said...

A.I.Z.A.T,
yo la tu kau... x abis² bola kan?? hahaha!!

busyuksayang,
nnt kita gi check kak..adeh!!!!

nURmALa mAZLan said...

Ada Ayrissa,
ye ke kak? kalau btol..Alhamdulillah..cuma takut ada penyakit lain je..Nauzubillah

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bertenang...bertenang....
bnyk2 kan rehat yer mala...
jangan fikir yg bukan2....
=)

nURmALa mAZLan said...

[yAN!e][pUTraJAya]
hehehehe`