Monday, June 22, 2009

SAtURdAy – 20 jUNe 2009 -

Hari Sabtu hari tu aku ngan Adini membujangkan diri…huahuahuahua~ Al-maklum la sejak masing² bersuami ni, kan ke berkepit bawah ketiak suami je. So, Sabtu hari tu kami dapat pelepasan..wakakaka~

1st plan nak lepak Devis, bangsar. Since Adini suh aku pick up dia kat Mid- Valley, pastu baru gi bangsar,aku fikir apa kata kita lepak Mid- Valley je? Senang….

Cam biasa la kan, janji kul 2.30pm… kul 3.00pm baru sampai…wakakakaka~ Dia kata itu 1st time dia lambat.. before, asyik aku je lambat…erk….ye ker???

Sampai² je dua² dah kebuluran dah.. wakkkkkkk…aku rasa kitorg tawaf Mid-Valley tu kot cari tempat makan.. tak tau nak makan aper. At last, kitorg gi Pizza Hut… Masa nak order tu tgh lapar..Mak aiiii…kitorg nyer order, cam 4 org nyer makan korang tau.. Sudah nyer pizza ngan meat ball kitorg tapau..huuhu`








Lepas makan budget nak gi tgk wayang. Siap dah booking dah cerita Terminator Salvation.. tapi show kul 6.45pm. Walhal masa tu baru je kul 4.30pm. So, kami decide lepak starbuck pulak la since starbuck ada wifi kan.. Apa kata kita menggunakan kemudahan yg ada.. ngehngehngeh..

Lepak punya lepak…Lepak pulak kat sofa empuk starbuck tu. Akhirnya, kul 6.45pm punggung masing² berat nak bangun pi tgk wayang..ahahaha~ So, kitorg lepak je starbuck sampai lebam..wakakakak~ sampai kul 7.30.. Pastu balik tu adini hantar aku..wah!!!! cam 1st time je ko anta aku balik kan. itu pon cam berat je..sepak kang!!!







Sampai umah dalam kul 8.30pm.. Sampai² umah je sayang tgh siap² nak kuar gi men futsal..adeh!!!!! Sian aku..

Sayang balik men futsal ada lah dalam kul 10.30pm cam tu. Lepas tu dia ajak aku tgk wayang mid-night…wahhhhhhh!!! Umpan ke apa ni sayang? Ahahaha~

Kami tgk Drag me to hell.. Ya Ampun!!!!! Cerita ni seram bangat… terkejut² aku dibuat nya dengan sound effect citer ni… aku sampai selungkup kepala aku dengan selendang yg aku bawa tu…wakakakakaka~ sbb takut giler citer ni…setan!!!! Wakakakaka~ aku dok tgk celah² kain tu je..

36 comments:

rynn2506 said...

oit...lepak x ajak pon....

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
ibu mengandung x leh..ehehehe~ next time la.. ni pon cam sudden plan jer

MimY HaMiD said...

ngak jumpa deh..smlm pn tgk wayang gak...dlm kul 1..citer hannah montana...hehehe..

~dARlee zURiS~ said...

amboii..sakan jadi org bujang ek
;)

nk tengk citer tu gak
takut sgt ke??

nURmALa mAZLan said...

MimY HaMiD,
nak tgk citer hannah montana tu..tp si adini ni kata cam budak kecik pulak

~dARlee zURiS~
maca terkejut² la zuris..takut gak

farhanna said...

sesi makan2 20 jun ye..mnampak sedap..huhuhu xleh2.. tgh berdiet...

nURmALa mAZLan said...

farhanna,
ahahaha...ok2..jgn tergoda.. tgh diet kan

atty's said...

sekali sekala berjimba ngn kawan2..harus.hehehe

nURmALa mAZLan said...

atty's,
betul tu kty

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aduhh..tahan napsu tgk food..N poserr ni..drag me to the hell besh ke x? mbr ajk tgk..

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
oh...samer la kita.. puasa gak arini.. citer tu best2

Pujangga Asmara said...

Warghhh... Banyaknyer Akak Ngan Adini Makan.. Fuiyooo... Kalau Tahu Boleh Saya Join Sekaki.. Hoho..

Aryana & Adrienna said...

warghhh...dha lamo den tak p tgok wayang ....camno lah rupa panggung wayang skrg kan .....den dah kawin dah 10 th ....haaa 10 thn dah aku tak tgok wayang .......sob sob sob

nURmALa mAZLan said...

Pujangga Asmara,
tu la..sapa suh x tau..kan dah rugi..ahaha~

Aryana & Adrienna,
lor...persal yg x pi tgk wayang...sadis sungguh

Eazy Izzuddin said...

yum3...
mkan pizza...
da tgk gak drag me to hell..
xD
besh...
joms lepak ngn akak plak...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

yum3...
mkan pizza...
da tgk gak drag me to hell..
xD
besh...
joms lepak ngn akak plak...
hehe
xD

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
eleh..nak ke eazy lepak ng akak nih

wina said...

btl tu rynn, x ajak pun...dahlah kite kebosanan di rmh masing2 aritu..lgpun dh berkurun aku x lepak ngan kengkwn semua kn? free nti dtglah umah aku ye mala...aritu kn x jd

nURmALa mAZLan said...

wina,
boleh je..Insyaallah...nnt nak datang aku bgtau kau

eLLy said...

mak ai pizza tuuu...
akak klu cite antu ishhh memang bawak selendang, klu boleh dng bantal skali nak bawak ;)

arianna adrizal said...

hu sib baek xtgk... tatottnyee...

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
wakakakaka... tu la pasal kak..kita pon rasa cam menggagau cari bantal kelmarin

arianna adrizal,
citer ni best..tp seram arr

~ mizzAmy ~ said...

sabarun betul. tengah tak dek mood nak makan nasi, boleh plak dijamu mata dengan pizza. owwh, sedapnya...

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~
haha..x de mood makan nasi, aper kata makan pizza

::cik kikiLaLa:: said...

lame da xg pizza hut

zamdotcom said...

seronok ekk bila dpt jadi bujang sekejap ^^ bagus bagus


p/s: suka bujang senang

nURmALa mAZLan said...

::cik kikiLaLa::
naper?? x minat ker?

zamdotcom,
tu la pasal...seronok dapat jadi bujang jap

neezareef said...

k.niza npk cwn tu rasa nk telan dah si mala nih..ujung2 ade gak pic yg x sanggup aakak lihat....

terus cam nk mkn skang jugak..

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ

busyuksayang said...

bestnya pizza :D

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
hahahaha...naper x sanggup nak tgk pulak? akak puasa eh?

busyuksayang,
pizza mmg best akak

Kamsiah said...

mushroom soup peberetku....akak kalau oder pizza,mau sup tu sampai 4,5 mangkuk...

nURmALa mAZLan said...

Kamsiah,
sedap sup tu kan kak kan

E.L.L.Y.N said...

bahgienye lepak berdua...harus jeles ni..

mala, tu la bisnes akak nk bgtau...sharing is caring kan...
alaaa...susah sgt nk carik time blanja mala ek...but bkn psl bis eh..ni mmg niat nk blnja sbb mala kahwin ari tu...mkn pizza pun sdap gak kan?

mama idzareef said...

seramm ehh cite tu..br plan nk tgk..kensella...;p

nURmALa mAZLan said...

E.L.L.Y.N,
tu la kan kak kan...nnt kita arrange balik la nak??

mama idzareef,
seram giler kak..

Ada Ayrissa said...

best kan dpt bujang skali skala...
:D