Friday, June 26, 2009

tRaNfORmERs - rEVeNgE of tHe fALLeN -





Wahai kawan²… hari ni aku nak dating ngan suami tercinta..ahaha~ tgk cerita TRANSFORMERS REVENGE OF THE FALLEN..Tapi bukan kami berdua je tau. Kami bawa adik ipar aku, maknanya adik sayang la kan... Sbb takut terbuat maksiat di dalam panggung..wakakakakaka!!!!!!

Tak de la..acah mak enon!!! Kalau terbuat maksiat pon saper kisah kan.. halal you…sila jgn muntah~ sebenarnya adik dia nak gi tgk ngan kawan². Tapi sayang aku ni sangat la protect adik dia yg dah form 4 tu.. “kalau nak tgk, nnt gi ngan abg long” wahhhhhh!! Aku kak long tau..ahaha~

So, semalam perancangan awalnya aku ngan sayang nak kua lepas isyak nak gi beli tiket sbb kalau x nnt x dapat la tiket.. Tetapi, lepas berbuka, masuk pulak Isyak, lepas aku cuci baju…wahh!!! Mata aku sgt berat seperti di gam ok.. so, sayang kata, “biar saya je la yg pergi beli” pujuk dicita ulam mendatang.. aku terus tukar baju tidur…bummmm!!!!!! Kul 10 cam tu aku dah lena di ulit ….. wakakakaka~
Taadaaaaa….. ini la tiket nyer.. maka nya kul 10.40pm malam karang kami bertiga akan tgk TRANSFORMERS REVENGE OF THE FALLEN. Insyaallah~~




Photo : Credit to collider ( tapi gambar ticket tu bukan eh )

30 comments:

~dARlee zURiS~ said...

nanti adik ipar tu duduk tengah ek??
hahaaa ;P

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
eh..tak boleh..dia kena dok hujung..la la la la la...

rynn2506 said...

uit..rajin ko g tgok wyg kan....
mlm² plak tu....hehehe

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
oit...ko lupa kan..hobi aku kan mmg movie dari dulu

Kamsiah said...

dating la puas2 sebelum ada baby....

nURmALa mAZLan said...

Kamsiah,
hahaha..Insyaallah kak

saya said...

dah..pegi tgk wyg blk rmh cepat. hehhee...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ish...bila la yanie nak pi tgk nih..
pi sorang tak best....hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak ikut..nak ikut....

nURmALa mAZLan said...

saya,
hahahaha..ok² :P

[yAN!e][pUTraJAya]
ajak la en.Abe yanie

MimY HaMiD said...

happy transformers

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
jom...!!!

nURmALa mAZLan said...

MimY HaMiD,
thanks dear..muahXxxx

E.L.L.Y.N said...

jeles ni...
akak try nk book online tp hampess tenet bz je...

ahad ni seharusnya jd tp br jap td Cik A kena sakit mata..nanti kita roger2...kita g lunch la kalau dia ok..

psl bra tu nanti akak cite..
mala nk tau skali projek bisnes tu ke?

nURmALa mAZLan said...

E.L.L.Y.N,
ok la kak..kita try plan B pulak pas ni..ahahahaha~ nnt pape roger tau kak..

pasal bisnes nak tau, pasal bra pon nak tau..1st mesti la nak dengar2 dulu kan.. pastu kalau berminat apa salah nyer :)

Eazy Izzuddin said...

eazy pun da tgk
besh!
tgk midnight 24 hb tuh di OU...
xD
nnaseb de tempat lagi
sit besh lagi tuh
=D

Pocket said...

waaahhh!!! pastinya sekarang anda sedang menanti nak masuk 'dewan berlepas' heheheh,
balik nanti review yah!? :)

pocket pun nak gi tgk jgaaaakkk!!!

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
wah....antara yg terawal tgk lah nih??

Pocket,
saya baru balik ni...fuhhh!!!gempak seh

Uncle Lee said...

Hello Nurmala Mazlan, you have a very nice blog. I love your header pictures.
First time I see a marriage photo on a bicycle.
Thats a very original idea. Outstanding!

Both of you look really beautiful.
Here's wishing you both the best of everything.
Have a pleasant weekend and keep a song in your heart. Best regards, Lee.

nURmALa mAZLan said...

Uncle Lee,
Thanks You for your compliment Uncle Lee. The photo with the bicycle is not my idea actually. Thats my photographer ideas. Big hand for them..

Thanks again and thanks for your lovely wishes. Nice to know you

::cik kikiLaLa:: said...

berbuka? wah saya pun kene pose jugak neh..haha

eLLy said...

Best tak ???

nURmALa mAZLan said...

::cik kikiLaLa::
sila ganti puasa ye..hiks~~

eLLy,
kak...best giler..mantopssss!!!

PeAr said...

arghhh tension...lum tgk..huhuhu

nURmALa mAZLan said...

PeAr,
rugi2...pi cepat tgk

Wawa_Nadwa said...

cite ni best gilossss.
ade la gak buat org ketawa kan.
klu tak muke masing2 ketat je.
kekekeke!~

nURmALa mAZLan said...

Wawa_Nadwa,
tu la pasal kan
ahahaha..
suka masa bee nangis nak ikut sam gi kolej tu

J3zz3lb3ll G' said...

sangat suke oke..dh tgk dah

nURmALa mAZLan said...

J3zz3lb3ll G'
saya pon sgt suka ok..ahaha`

Redbloodsnow said...

best giler citer neh. part optimus mati, zie nangis..adehhhhh..hehe. In luv ngan optimus prime..wakakakaka

:D