Friday, June 19, 2009

nAsiB sEoRaNg iStERi si kAki bOLa...huhu~



Korang tgk kul baper skang.. kul 3.50am..ahaha~ masa gambar ini diambil, aku baru lepas basuh & gosok baju kerja yg sedang aku pakai skang ni..


Tadaaaaa~~



Hahaha…semalam, lepas isyak…aduh!!!! Mata ku ini tidak tertahan² lagi.. Dia dok minta² bantal..wakakaka~ gigih aku cuba sengkang kan mata ni.. tapi dia nak bantal jugak..last² kul 9pm cam tu kt, aku masuk bilik dan ZZZzzzzZZz……….syok ooo…walhal kain aku lom basuh & belum gosok lagi..ciri² isteri mithali ok..huhu~

Sblm tidur ak sempat pesan kat sayang “ nnt kul 10pm kejut saya ye.. saya nak basuh baju”

Kul 10pm tepat, sayang masuk bilik dan kejut kan aku. Jawapan aku “saya nak tidur lagi la”

Pastu sayang kata, “Tidur la sayang sampai esok pagi” wakakakaka~ siot je..

Hah!!!! Kul 2am cam tu aku tersedar.. Ingat aku leh tidur balik??? Sorry la…tu yg aku bersemangat waja basuh baju ngan gosok baju tu..

Selesai membasuh dan menggosok…. Korang rasa apa aku buat? Harus la aku kacau sayang tgh tgk bola kan.. Selalu dia tgk bola dengan tenang sbb aku dah tidur.. Tapi semalam tidak lagi..wakakakaka~ dia tgh syok² tgk bola, aku tukar channel 104 tgk macam² aznil…

Sayang tgk je aku….pastu dia kata “ Ini macam tak boleh jadi..saya nak tgk bola la”

Lepas tu, korang cam x tau kan apa yg berlaku kalau dah suami tu kaki bola.. Aku kena halau okeh… Dia halau aku masuk bilik. Disuruh nyer aku tidur kononnya esok nak kerja…Weh!!!!! Sayang tu x kerja ke arini??

41 comments:

~ mizzAmy ~ said...

cemana la org2 yg suka bola nih leh sengkang mata ekh?? esoknya keje. malam esoknya tengok bola lagi. kalau hari2 tengok bola, bila masa diorg cukup tido?

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~,
ntah la amy... kena tanya diorg cam tu..ahahah~

busyuksayang said...

mcm hubby akak...mmg hantu bola :D

vInA said...

ehehe..
lwk la! ;)

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
tu la..bosan kan

vInA,
haha

neezareef said...

nasib la mala...kaki bola ek..
seb hubby akak x...hihi

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
nasib la kita kak.. tidur sorg u dah biasa..

Warnawanie said...

wanie selalu teman hubby tgk bola...
tapi boleh bertahan 10min aje..hahaha.. pastu tu ZzzZZzzzz sampei ke pagi..

bola ke mana, tiang gol pun ke mana... hahaha

nURmALa mAZLan said...

Warnawanie,
hahaha~ x kuasa la nak meneman dia tgk bola. sampai ke pagi daaa..

Yanmie said...

salam mala...

wakakaka..teman sayang aje ke tgk bola?..main bola tadak ke?? hahhaa..*apa aku mengarut nie??*..maklumlah semalamkan mlm jumaat..hehehe

~dARlee zURiS~ said...

hehee...
nasib badan
lain kali,g off automatik letrik tu
;P

nURmALa mAZLan said...

Yanmie,
wakakaka...yan notti eh

~dARlee zURiS~
kalau off automatik electric tu, saya pulak yg x leh berehat nnt.huhu~

saya said...

wahh..dah terjangkit penyakit takblh tido saya ke tu? hehehe..bagus2..ada geng

nURmALa mAZLan said...

saya,
wakakakaka~ kalau dok dekat kan bagus.. leh lepaking..huhu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

Harus la aku kacau sayang tgh tgk bola kan----KACAU MCM MANA EH?

hahhahah sibuk jer anak dara nak tahu mcm mana orang dah kawin main kacau2..hehehhehe.....

gurau2 jer mala yer.....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahahha...sabau je..berebut channel...

nURmALa mAZLan said...

[yAN!e][pUTraJAya]
hahaha..ada lah kacau cara kami..wekkkk :p

:: p R i n c E s S _ N ::
tu la pasal..wal hal dah kul 3 pagi

tentang dhila... said...

waaa..tahan betol mata hubby mala tu ye..mesti dia dah set mata ni..

nURmALa mAZLan said...

tentang dhila...
mau nyer idak...siang dia pulun la membuta..

MimY HaMiD said...

hadoi laratnya pepagi buta bangun pastu leh gosok..klu i dh terlajak ke pagi x mo la terbangun..hihihi ..

Jajadomaq said...

Hehe.. nasib2.. nasib baik husband I bukan kaki bola....

nURmALa mAZLan said...

MimY HaMiD,
haha..dah terjaga x leh nak tidur balik..tu yg gigih gosok baju tu

Jajadomaq,
nasib badan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lahai sabar je la kan..sama la nan laki kta pun...bola..bola..bola...dia tue bukan setakat bola jerk..badminton..keta..motor..semua dia nak tengok..hangen jerk...walhal bukan terror pun nak bersukan..hehehehe...syhhh rasier taw...

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
hahahaha...ok² i'll keep the secret

farhanna said...

ermhh sabar aje la..nk wat cne.. kne la hormat hobi dia..

nURmALa mAZLan said...

farhanna,
eleh...nak hormat hobi dia konon.. tapi dia x respek pon hobby saya..huhu~

rynn2506 said...

boleh je korg dorg lyn tv pg² buta time org tgh syok dibuai mimpi tu ekkk....

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
ko x tau je laki aku tu.. boleh tidur kul 4 pagi pon. pastu siang esok membuta sampai ptg

eLLy said...

ish nasib baik suami ku bukan kaki bola.. if not tak tau la camne :p

atty's said...

nasib mala dpt laki kaki bola..

along tak bapa sgt..tp fir ngn adik suka tgk bola.diaorg lew sanggup bgn nak tgk ..kalo ade team feveret yg main

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
if not..akak sama la ngan kita..menjandos tetiap malam..huhu`

atty's,
ahahaha..aha kak..nasib kita la kak..adoi!!!! kesian kita

Eazy Izzuddin said...

hehe
sabo je la akak...

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
tgh bersabar la ni dik..

bEEdLE d' bARd said...

haha..sweet ar tgok org2 dah kawen ni.bilalah turn sy plak..huhu..

xpenat ke pergi keje esokny?

♥ Cik Ca said...

hahaha.. oke lagik husband sis tgk bola kat uma..
buat nye lepaks2 kat maple dgn member.. tak ke haru.. hehehehe
sabO jek.. lyn kan jek sis.. hihihi

Pocket said...

Peh, yg bangun tetengah malam tu tak per jgak,
yg kena kuar gi tgk kat mamak sebab luv the crowd tu lagi haru!!

pocket pernah kena temankan this friend of mine, ahai ahai...

susah!!

farahin said...

org laki mmg suke bola e??sggp jek bwt pape tk bola..adoyaii lteh den =P

nURmALa mAZLan said...

bEEdLE d' bARd,
so, cepat2 la kahwin dik

♥ Cik Ca,
lepak tgk bola kat umah x pe..kalau lepak maple mmg nak kena arr tu

nURmALa mAZLan said...

Pocket,
maleh arr nak teman g maple malam2 buta

farahin,
tau x pe..huhu

Kamsiah said...

sib baik hubby akak kaki bangku kekeke...kul 10 lbh umah kami dah gelap....dah zzzzzzzzz

nURmALa mAZLan said...

Kamsiah,
syok ooo akak cam gitu