Tuesday, June 2, 2009

La La LaNd


Sebelum ni, aktiviti harian aku akan tamat dalam pukul 12am – 1am

Tapi skang, ya ampun!!!!! X terlarat aku nak tunggu sampai pukul 10pm pon…adoi!!!! Kenapa arr?? Tak larat sangat. Badan letih, mata berat..

Nnt dalam pukul 9pm/10pm, mata aku ni macam kena gam.. x dapat nak tahan² dah..pantang letak kepala kat bantal…wahhhhhh!!! Syok wooo..

Pastu kul 12am/1am aku akan terjaga. Bila bangun rasa nak mandi. Pas mandi nanti aku sambung tidur balik. Wakkkkkkk!!! Pelik betul tabiat aku skang ni.

Skang pon aku tgh la la land je nih.. selap² pejam je aku depan pc ni nanti..ahahahah~

Ada sesaper boleh bantu aku.. mata aku ni senang sangat nak stim skang ni…cam org tgh mabuk candu..wakakakaka~ Help!!! Help!!!

41 comments:

~dARlee zURiS~ said...

tido tu satu nikmat oo
;P

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
ya betul!!!

Mrs Zamzuri said...

ada isi kot! heheh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nikmatnyerr tdo tu...N pon suke tdo...

nURmALa mAZLan said...

Mrs Zamzuri,
ahahahaha..insyaallah

:: p R i n c E s S _ N ::
best tido kan yang

Ada Ayrissa said...

hehhehe..ke pembawakkannn??
;)

nURmALa mAZLan said...

Ada Ayrissa,
ahahahaha...ye la tu pembawakan kak.. insyaallah..eheheh!!

Y u Z z 9071 said...

penat badan malam malam overtime kot..

hahaha

nURmALa mAZLan said...

Y u Z z 9071,
wakkkkkk...ahahah~ overtime..

A.I.Z.A.T said...

wah, kol 9 dah ngantok ek.
kalah budak skola tadika penatnye ek.
ish ish.akak mnm ar livita, msti mata tahan 2 3 jam.huhuhu

nURmALa mAZLan said...

A.I.Z.A.T
2-3 jam apa barang..baik amik ice tahan 2-3 hari..ahahaha~

atty's said...

salam mala..ade apa2 ke nie..kty dulu kan masa preggy kan fir gtu ler..hehehheh

adha said...

wahhh kalau pembawakan, tahniah2... heheheh

mndi tgah2 mlm jgn amalkan... nanti sakit peparu...

pastu kalau da peknen, pun jgn amalkan mandi mlm.. nanti bb beso.. cm anak akak... heheheh

nURmALa mAZLan said...

atty's,
isk...ye ker kak?? Insyaallah..AMIN!!!

adha,
OO..yeke kak, kalau mandi malam2 nnt baby besar?

rynn2506 said...

jgn mabuk candu...biar la mabuk ade isi...hehehe

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
wakakakaka...macam org mabuk candu jer..macam!!! diulangi...macam!!! ehehehe`

Wawa_Nadwa said...

ala kak.
lelap je mata depan pc tuh.
jgn sampai tersembam suda.
kang kantoi plak.
wakakkaa!

nURmALa mAZLan said...

Wawa_Nadwa,
wakakaka..mmg dah selalu tersembam pon..

RaFFLeSiA MeRaH said...

akak nak teka gak.....ADA ISI....hikss.....kalau betul tahniah sgt2 k.....

nURmALa mAZLan said...

RaFFLeSiA MeRaH,
laaa...kak..tak tau lagi..kita pon x check lagi kak.. Insyaallah

joegrimjow said...

laalaa lili
bunga lili

MimY HaMiD said...

berisi kot...

nURmALa mAZLan said...

joegrimjow,
wakkkkk!!!!!!!! mende ko ni?? mabuk eh??

MimY HaMiD,
hehehe` minta2 la mulut ko masin mimi..

Eazy Izzuddin said...

uish
kenape nih
huk3

yeah
tido mmg nikmat
=P
xD

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
aha..mmg nikmat pon tido

mama idzareef said...

buang tebiat ader makna tuh..hehe..dah beli pregnancy test??sila lakukannya dgn segera.. ekekke.. ;p

mama mya said...

x dapat nak nolong coz akak pun ratu tido awal kikiki

nURmALa mAZLan said...

mama idzareef,
wakkkkkkk...insyaallah kak..isk..nnt kita excited pulak

mama mya,
sama la kita kak..huhu~

Elynn said...

elynn pun mcm tu jugak dulu ! tak ada penawar pun, sbb waktu malam kan " TIDUR SODAP"......

Dulu sorang LAYAN, sekarang berdua lagi LAYAN, commitment, itu yang penat dan tidur awal...

Jgn risau! itu NORMAL saja, tiada ubat pun, HORMON berubah ler tu !

nURmALa mAZLan said...

Elynn,
tu la...agaknyer la..hormon berubah kot.. tapi sangat la penat nyer

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sekarang ni kak rose sangat-sangat cintakan tido....

nURmALa mAZLan said...

CRAZY BEAUTIFUL88,
ahahaha` samer la kita..kita dan tido x dapat dipisah kan lama²..kejap je jaga, pastu nak tido..wakakaka~

eLLy said...

emmm klu letih tu bawak bawak la berehat dik... entah entah ade isi kot... kuang kuang kuang ;)

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
kalau lah mulut akak masin...ALHAMDULILLAH..AMIN!!!

nURmALa mAZLan said...
This comment has been removed by the author.
wina said...

tidolah puas2 mala..dh ade ank nti jgn hrp dpt tido lelama..hihi

aRe_uDear said...

Mala gamaknyer nih sure sebab kes g honeymoon dulu kot.. x cukup rehat lagi pas2 gamaknyerrr mala x tido malam kottttttt ekekee.. yer r kes aktiviti harian wak2 honeymoon g2.. wakakakaaa..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tido kat opis pun best
lagi best kat surau....hehehhe
leh golek2 360 darjah...hehe

nURmALa mAZLan said...

wina,
ahahah~ yo la tu wina

aRe_uDear,
wakkkkkkkk...diri ku hari² honeymoon..ehehehe~

nURmALa mAZLan said...

[yAN!e][pUTraJAya]
adeh!!!! x kan nak tido kat surau cik yanie?? ehehe~

~ mizzAmy ~ said...

amy hari2 tido kul 9-10pm. malang betul siapa yg kawin dengan ku.

tapi skang nih musim panas, malam je panas. nak tido pun tak tenteram.