Monday, June 8, 2009

iSNiN Yg bLuEs…


Waaaarrrggghhhh!!!! *yAwN*

Sangat Monday blues la hari ni..

Malas sangat setelah dua hati bercuti² dihujung minggu..

Tak berehat mana pun... Semalam aku ke Kuala Selangor sbb ada kenduri kahwin anak buah bapa mertua ku…wakkkkkkk!!!!!!! Letih la...

“Sorry Yun x sempat nak gi kenduri Yun sbb balik dari Kuala Selangor pun dah kul 6pm.... Sorry eh..nnt kita bg hadiah..muahhXXxxx!!!" ♥♥♥

Last week pulak gi majlis cukur jambul anak kawan sekolah aku dulu – Dayang Erwaney –

So, utk hari ni, korang tgk je la pic aku, Dayang & Baby Ryan tu eh..ehehehe~

24 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tak lama lagi
kenduri cukur jambul anak mala lak
hehhehe....

nURmALa mAZLan said...

[yAN!e][pUTraJAya]
wakkkkkkkk!!! Insyaallah yanie..ehehehe~

Elynn said...

ala comelnyer baby Ryan...yang sebelah tu lagi comel...SERI Pengantin masih berseri-2 lagi...........

mama mya said...

hahaha betul2 setuju ngan pengomen pertama tue lepas nie kenduri cukur jambul anak mala lak :)

nURmALa mAZLan said...

Elynn,
ye la tu elynn...wakakakaka` dah basi dah pengantin tu

mama mya,
hehehe~ Insyaallah kak..sama² lah kita berdoa..hiks~

farhanna said...

sama la mala, weekend ni terisi ngn g rmh org kawen je, 2 hr melantak nasi minyak.. warghh kne pose nie.. dh berat dah badan ni...

nURmALa mAZLan said...

farhanna,
tu la pasal..badan kita ni pon semakim membolat makan nasi penagntin..ehehehe`

Zack ~ 'A said...

morning kak..
selamat hari isnin :)
takmo ler blues2..
jom2 p tgk wayang jomsss..
sy baru hegeh2 nak g tgk syurga cinta satgi..
semua org said bestttt..
harussss sy teringin lebehkan nak tgk.. =P akak dah tgk?
yep2 weekend di penuhi ngan g makan free kat umah pengantin..
kehhkehh

nURmALa mAZLan said...

Zack ~ 'A,
akak lom tgk la dik oi...abg kamu tu malas nak teman akak tgk wayang.. jom awak teman kan akak jom..dengar2 cerita tu best...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N ni patot stat keje rini..postpone lg..aduhaii...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
mengapakah??? ehehehe` masih mood bertunang ke yang?? ehehehe~

Eazy Izzuddin said...

kembali ke sini akak
hik3
mmg monday blues skang
huhu

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
wwwaaarrrggghhhh!!!! syok nyer tidur skang ni

Maswani said...

sama la..mggu ni penuh dgn kenduri kawin je..1hari smp 2-3 tpt kne pi..huhu..

nURmALa mAZLan said...

Maswani,
itu lw pasal nyer..letih kan

atty's said...

salam mala..selalu tu ar..kalo ari senin mmg macam malas je.lagi anak2 coti sekolah..lagi takde mood nak keroje..

nURmALa mAZLan said...

atty's,
kita lom ada anak pon malas nak g kerja kak..ehehehe`

khairulnizam said...

syg monday blues, sy monday blues gang..poi pokan, naik beca, tgh malam,tgh sojuk,den nmpk pokok goyang, apo nak dikato,alik2 pontianak ketawa berdekah2,den lari xcukup tanah,,,,

Y u Z z 9071 said...

yaaaawn jugakkkk..

nURmALa mAZLan said...

khairulnizam,
apa sayang merepek ni..

Y u Z z 9071,
biasa lah tu... monday blues

neezareef said...

wah mls nye dia...yawn2 lg

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
ahaha..semalam la kak

dEeWaN said...

cuti sek ni msm kawin. x lama lg msm dpt baby. mala jgn lwt2 tau dpt baby t rugi

nURmALa mAZLan said...

dEeWaN,
ehehehe!!! Insyaallah kak