Wednesday, June 24, 2009

sORoRitY LifE oN fAcEbOOk

Kenapa semalam tak ada entry utk :: a gift fRoM hEaRt :: ??? Sebab nyer aku sedang ketagih dan terabaikan blog kesayangan ni semalam.. Sorry eh…caiyokkk

Sebenarnya, semalam aku online facebook all the day.. After office hour, balik rumah ku sambung jua akriviti yg sedang kuketagih kan ini…wwwuuuaaa!!!!!

I’m addicted with this ok.. Sorority Life on Facebook..



So, sesapa yg ada join game ni kat Sorority Life on facebook sila la ad aku eh.. Kasi ramai sket sister aku. Kasi besar sket umah aku.. Senang aku nak curi duit org org…wakkkkkkkkk!!!!

Add tau...Chow!!! Aku nak gi organize event sat..woohoo~

21 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

add yanie di facebook eh mala

www.facebook.com/yanie.putrajaya

hehhehehe

nURmALa mAZLan said...

[yAN!e][pUTraJAya],
ok..i will

Maswani said...

cm best je tu.. bleh join x? hehe..

nURmALa mAZLan said...

Maswani,
join la kak..cepat²

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uwaaaaaaaaaaaaa kita dah lupa dah id facebook nie..tue la masa daftar dulu cam keterpaksaan gitu kan..terus xingat segala...

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
wakkkkkkkkkk..caner pulak leh keterpaksaan..adush!!!

shiemz said...

shiem ade gak facebook tapi mau sebulan skali jer bukak kot... x paham sgt la facebook nie..hahah

kojah said...

namo la addicted ngan tuh...ngan blog la kak...

nURmALa mAZLan said...

shiemz,
mula² dulu kita confius jugak..ahahaha

kojah,
blog itu harus la dik!!

evyn4ever said...

haaa saya ada join game ni..tapi tak berapa nak faham sangat main dia..men tekan je :P

nURmALa mAZLan said...

evyn4ever,
tak pe...tekan je..invite la me as your sister..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

try main benda ni td...
kepeningan....

hehehhehe

nURmALa mAZLan said...

[yAN!e][pUTraJAya]
mula2 mmg kepeningan..pastu nnt ketagihan..ahahha~

Y u Z z 9071 said...

aku x sempat lagi nak bukak game apa ni

nURmALa mAZLan said...

Y u Z z 9071,
nnt kalau sempat buka tau

[::make up is the new anti-stress drug::] said...

aaaaaaa...u tau i tido pepagi jam 6 .. gatai main SL nih.

nURmALa mAZLan said...

[::make up is the new anti-stress drug::]
wakakakaka..ye ker..oh god..

Zack ~ 'A said...

kakak..
sy pun ketagih..
kita sudah jadik sister.. ngeee~~
selamat berSL!! :)

nURmALa mAZLan said...

Zack ~ 'A,
ye ke..hiks~~

J3zz3lb3ll G' said...

cam best je benda alah ni..den skrg ni layan fashion war, uno, farm n poker off sure x tinggal

nURmALa mAZLan said...

J3zz3lb3ll G'
tu la..kita pon nak try fahsion war tu