Tuesday, September 15, 2009

bERbUkA di sRi MeLati pALaCe

Salam Uolls..
Hari Jumaat hari tu aku berbuka puasa kat Sri Melati Palace dengan rakan² sekelas aku masa sekolah dulu.. Best kan sesekali berkumpul cam ni..huhu~

Pastu hari Ahad pulak, aku kuar berbuka dengan geng² aku..Wah!!!! cam geng apa pulak kan.. Kami satu group masa sekolah dulu.. Apa², susah senang bersama..eceh!!!! Tapi betul tau weh??!!!

Konon nyer nak berbuka kat Cozy House hari ahad tu, tapi tidak kejadian.. Nak Sri Melati Palace jugak.. Gasak la aku dua kali makan kat sana…ahahaha`

Seb baik makanan sedap.. Butter Prawn dia terbaik….Bak kata Thrisha, “Bole take away tak?”

“Mesti la bole”

“Itu kalau aku bawa balik rumah tu, baru syok makan”

“Aha..mmg la..kepala² udang tu kau boleh gigit kan??”
wakakakaka~

Alice pulak suka D/F Kangkung tu.. Dia kata “ Lain kalau kalau datang sini lagi, D/F kangkung tu order 2 pinggan”. Wakkkkkk!!!!
Apa² pun, kedua² hari tu mmg happening.. Bila lagi la nak jumpa korang² ni kan..

Ayam Pandan
D/F Kangkung


Butter Prawn

Jumaat & Ahad menu yg sama okeh.. hahaha~
Yang berbaju kurung ni dah tentu la hari Jumaat kan




Haa….yg ni Hari Ahad

Hari Jumaat tu aku dah membujang, hari Ahad aku bersuami okeh

Mummy & Mummy to be
Tiga dara pingitan..wakkkkk!!! Dara kah??

28 comments:

joegrimjow said...

meriahnye suasanaaaa
makanan pon meriahh

~ mizzAmy ~ said...

sedap ekh kat situ? nak try usha website dia lah. kot-kot nanti leh buat gathering kat situ plak. ;)

nURmALa mAZLan said...

joegrimjow,
makanan sgt meriah

~ mizzAmy ~
sedap amy.. dekat2 pon dekat ngan umah amy kan

eL said...

Mala..gambar last tu.. macam sowang aje yang anak dara.. ehekekehhe..

p/s: aku dok carik2 mana muka aku..cheiss..

nURmALa mAZLan said...

eL,
ahahaha~
weh~ kau x de arr masa tu.. x yah cari

:: p R i n c E s S _ N :: said...

YUNK..KAD RAYA DA RECIVED...TQ SO MUCH...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
ye ker?? sama²

adha said...

slurppp [sedut balik air liur.. hahah]
nampak sedap la wei...

nURmALa mAZLan said...

adha,
wakakakaka...boleh eh sedut balik air liur??

cHeRyNa PiReS said...

waaa...butter prawn! dok mencari resepi...try2 tapi tak brape jadi. hmm...baik gi tpt yg mala gi je kan?

aien~s corner said...

bez nye!!...hehe aien ske itu ikan..hehe

saya said...

owhh..saya baru tau birthday mala! so, happy belated birthday!!!!!!!! moga sihat2 dan happy selalu ye...

kojah said...

epi belated besday kakkk

muah muah

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
ye...kalau sgt mengidam butter prawn dan buat x jadi, adalah lebih baik gi je kat restoran ini..ahahaha~

aien~s corner,
akak pon ske ikan tu,garing dan sedap

nURmALa mAZLan said...

saya,
terima kasih akak..muahxXx

kojah,
thanks kojah...muahxx jugak

~ mizzAmy ~ said...

dekat dengan umah amy?? hahaha... serious tak perasan pun. amy nih jarang makan kat luar. hehehe...

amy ada email semalam ckp pasal id. tak dapat ekh??

NURUL said...

meriahnyer...kwn2 pun sporting ye. makanan pun nmpk sedap2 tu.

khaLifah feDi said...

owh ayam pandan sedap tue..lame sdah tak mkn tue..=p

ps:-pn.mala ade kad raye utk kamu !!!

khaLifah feDi said...
This comment has been removed by the author.
nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~
ye la..dekat je ngan umah amy..kat permaisuri tu

NURUL,
kawan yg x sporting x dia ajak huhu`

nURmALa mAZLan said...

khaLifah feDi,
sedap ayam pandan tu..cicah dengan sos

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

sedap nyer tgk menu berbuka posa tu...hehhehhe

UnGu VioLet said...

Akak..

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari mar untuk akak sekeluarga..
Mohon maaf zahir dan batin jika ada keterlanjuran kata dan bahasa..

Moga Syawal ini memberikan seribu kegembiraan, kebahagiaan dan kesyukuran buat kita semua.. Amin..

Salam Lebaran ikhlas dari Mar..

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
aja acu yanie...mmg sgt sedap!!!

UnGu VioLet,
Terima Kasih Mr..Selamat hari raya juga buat Mar...Maaf zahir batin

Aiydalela said...

sedapnye makanan..dah naek rambang mata dibuatnyer...

Redbloodsnow said...

klass n nangis juadah bbuke uols tuh weh ^_-

nURmALa mAZLan said...

Aiydalela,
sila bersabar ye

Redbloodsnow,
ahahaha~ tau x pe

rynn2506 said...

boolatnye diriku....