Friday, September 4, 2009

sAPa nAk kAd rAYa??


Salam uolls..

Ni aku nak bagi tau ni.. Company aku bagi kad raya tau.. Aku pun blur x tau nak bagi kat sapa.. Last year nyer kad pon ada balance lagi ok.. wakakaka~

So, aku budget, nak bg kat korang.. Itu pon kalau korang sudi la kan..wekkkkk!!!

Meh, bagi address korang meh.. aku nak hantar kad raya..wink~~wink~~

32 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...N nk!! xde sape nk bg N kad ry...tpkse mengofferkn diri...

28, Jalan 4/5L,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor

hihihihih...tq yunk...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
No hal la N..x de org hantar..meh kita yg hantar eh..huhu`

Ili Saharudin said...

ili pon nak jugak~ nanti kita tukar2 ek. ni add ili:

no 99, jalan h16, fasa 5,
taman melawati
53100 KL

tq kak~

nURmALa mAZLan said...

Ili Saharudin,
orait..nnt kita tukar² k..

Mimy Hamid said...

nak..hantar opis..alamat u i ada..ini dia..Tm berhad, Group Internal Audit, Level 9 south, menara tm, 50672, jalan pantai baharu, kuala lumpur

~ mizzAmy ~ said...

amy tak sempat nak g carik-carik kad raya. ofis amy ni hampeh lah bab-bab nak bagi kad raya bagai ni. sob-sob...

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
wokeh..nnt i anta eh

~ mizzAmy ~
akak pon sama x sempat nak carik2 kad raya nih..ni pon seb baik company akak ada bagi..huhu

::dazlaila:: said...

nak gak kad raya...
nanti kite kasik alamat kat gmail yup.. hehhehe.

nURmALa mAZLan said...

::dazlaila::
uik...awak ada alamat gmail kita eh..ok²

saya said...

saya takmau kad raya, saya mau duit rayaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

nURmALa mAZLan said...

saya,
ahahaha` dah besar x leh dui raya =p

joegrimjow said...

nak nak

joegrimjow
lot 1915 jalan bachok
15670 kota bharu
kelantan

kelantan ok?

kojah said...

nak kad rayaa...tp takut nk bg address kat sini...huhuu

nURmALa mAZLan said...

joegrimjow,
kelantan ok jer

kojah,
akak bg email eh

tentang dhila... said...

mala...dila pon mau juga kad raya tu.hehhe

1-2-2 menara jentayu
jalan au3/56
ampang hulu klang
54200 kuala lumpur

kojah said...

email akak pe ye??kat shout box tak kua la kak...

princess.dHani said...

lame gile dah tak dapat kad raya pos! hehe

nURmALa mAZLan said...

tentang dhila...
ok dhila..no hal

kojah,
nnt akak bg balik

nURmALa mAZLan said...

princess.dHani,
mrh la address kita bagi kad raya pos..hehe`

eLLy said...

Ko masih simpan alamat akak kan? *_*

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
ntah la kak..nnt kit check

cHeRyNa PiReS said...

duit raya takde ke syg? address sha problem nak dpt surat...takpelah...ramai lagi nak kad raya tuh...sha dpt bace posting raya kat blog nieh pon dah ok:)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
kenapa susah nak dapat surat pulak sha?

khaLifah feDi said...

jb arr delivery hee.....

nURmALa mAZLan said...

khaLifah feDi,
bak arr sini address kau

♥ Cik Ca said...

nak jgak sis!... dgn wet raye skali leh tak.. hiks...

no:9 jln kubis bunga,
24/29 seksyen 24, 40300 shah alam,
selangor besh!!...

eh2 nk address sis jgak tau.,..

eryati said...

salam...wah sy pun nak jugak...bleh ke?(aku yg menyebok)ni aku dgn xmalunye sertakan alamat..klu suid bagi la..klu tak pun kita tukar link aje la...

peti surat6, stesen mata air panas poring , 89307 ranau sabah...

Kamsiah said...

nak..nak..(angkat 2 belah tgn ni tau)
kalau ada duit raya,kuih raya,baju raya ke..lagi bagus cik puan mala hehe

kamsiah hj yusoff
652,lorong kenari 10/2A
taman kenari
09000 kulim,kedah

nURmALa mAZLan said...

♥ Cik Ca,
wokeh...nnt akak bg

eryati,
boleh je..nnt saya pos kan ye

nURmALa mAZLan said...

Kamsiah,
ahaahha~ akak jgn risau..nnt kita selit sekali duit raya =p

zeti said...

kak raya ada lg x mala ;)
nk gak bole? ehehe..

address zt mala ada smpn lg x?
klu x de bgtau ye :D
tq..

nURmALa mAZLan said...

zeti,
ooo..ada ada ada..
nnt kita pos k