Monday, September 14, 2009

sEMpENa hARijADi kU

Salam Uolls…

Di sini..dengan bangga nyer..Aku nak memberitahu sekelian alam.. Hari Sabtu lepas birthday aii ok..ehehehe~ Alhamdulillah.. Aku masih bernafas sampai ke hari ini..Semoga hari ini lebih baik dari semalam & semoga masa depan menjanjikan yg terbaik buat aku..AMIN!!!!

Hari Jumaat tu,sblm aku balik, aku jumpa Yuzz9071..kerana??? ….. Biarlah rahsia..wakakakaka~ Pastu sempat dia bg kek ka aku ok.. Terkejut aku.. “Mala, esok birthday kau kan. Aku x tau nak kasi apa” Wakkk!!!!!! Thanks yus..muahXXx~ SEDAP!!!!!


Pastu hari Sabtu nyer pulak..Aku gi Time Square ngan sayang sbb aku ada make over..huhu` Haritu aku beli barangan cosway.. Ada promotion kalau beli RM200 above, dapat free makeover.. Kebetulan tarikh amat sesuai sekali 12 September 2009 which is my birthday...So, mak gedik ok….ahahahaha~

Ini lah sekitar penggambaran aku hari Sabtu hari tu..wakakakakak~ sila jgn muntah

Gambar aku sedang disolekkan x de la.. sebab cameraman aku gi main game..ahahaha~




Korang tgk la muka ku selepas di make over.. Aku tanya “sayang, cantik tak?”
Korang tau sayang jawab aper? “Cantik apa.. cam Pontianak je saya tgk”
Huh!!! x romantik langsung En. Suami.. Lelaki lain kata saya cantik baru sayang tau.. =p


Inilah gambar yg sudah di touch up..gasak la korang kena tgk muka aku kan


Selepas aktiviti solek-menyolek.. sayang kata sempena birthday aku dan hari raya yg bakal menjelma ini, dia nak belikan aku kasut..Sayang tanya aku nak kasut apa? Aku sajer cakap aku nak kasut ALDO… ahahahaha~sbb haritu sepatutnya aku nak buat kasut ALDO as my kasut hantaran. Tapi masa aku cari tu x de size la pulak kan, So aku sajer la minta masa birthday ni..Sayang belikan ok…lalalalalalala~





Naik giler aku tgk kasut² ni tersusun cantik.. Nak² pulak ada sales.. Great deal lagi you!!




Tada............ ♥♥♥

35 comments:

Warnawanie said...

bestnye make over.. time besday lak tu.. jeles2..

tapi cun rambut baru... i loikeee

nURmALa mAZLan said...

Warnawanie,
oo..kamu suka ye.. malang nyer EN. Suami ku x suka daa

zeti said...

happy belated bday mala..
semoga pnjg umo & may allah bless u

cntik gmbr make over tu :)

~ mizzAmy ~ said...

happy belated birthday kak mala. moga dimurahkan rezeki n dipanjangkan umur.

cantik lah kasut tuh... suka-suka. btw, amy keje as ID. kenapa? hehehe..

Mimy Hamid said...

uiii tinggi nya kasut tu mala...sgt berani..happy birthday...i nak buat meakeover tu ada lg tak promotionnya??

adha said...

hepi belated besday...


huwaaa tgi nye kasut dia...

Jade said...

huiyooo.. tinggi gilos.. respek la mala.. akak mmg tak reti pakai tinggi2 ni.. mau nanges aku sakit pinggang ;p

nURmALa mAZLan said...

zeti,
thanks zeti..
dah di'make over' harus la cantik
kalau x muka tu cam perampok je..ahahaha~

~ mizzAmy ~
terima kasih amy..AMIN..
akak nak masuk rumah baru nnt.. x de la baru pon, beli atas org je.. akak tgh cari ID..kalau eric leong tu harus la tercirit akak..wakakaka~so, ngan amy caner eh??

nURmALa mAZLan said...
This comment has been removed by the author.
nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
ahaha~ dah biasa pakai kasut cam gitu.. semalam last la mimi promotion tu

adha,
terima kasih akak

nURmALa mAZLan said...

Jade,
wakakaka~ ye ker..
kita dah biasa la kak

Aiydalela said...

epi belated befday mala..

berseri-seri lepas mekap.. :)

Nanny journal said...

Hepy belated birthday ye Puan Mala ....

Syok nya dapat kasut baru dr hubby .. cantik la .. aldo still ada sale lg ke ....

Ju@Lucky^Mummy said...

happy belated bday.. moga panjang umur murah, murah rezeki..
cantiknyer kasut tu..

ratna said...

kekkk.. yummy.. mesti sedap tu.

kasut... cantikkk.. saya suka design dia.

eLLy said...

hapy belated bday...

fuyooo kasut ko tinggi tu :)

nURmALa mAZLan said...

Aiydalela,
thanks...ehehe~ semua org pasti berseri2 selepas mekap kan

Nanny journal,
terima kasih..aha aldo ada sale lagi..cepat gi beli..hiks~

cHeRyNa PiReS said...

bestnye dpt gi makeover...!!!

anyways, happy belated buffday mala..
kawan tuh mesti sayang mala kan...siap bagi kek lagi:)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
ahahaha~ yus...kau sayang aku ker??

atty's said...

happy belated besday mala..semoga dimurahkan rezeki selalu ..

lawa apa mala lepas make over..kalo jln sorang ramai ngorat tu..

nURmALa mAZLan said...

atty's,
ahahaha~ kembang punggung ku kty..ehehe~

aien~s corner said...

aien ske kek coklat 2...!! hehe

cntek la 2.. en.suami ckp cantek dlm hati je kot..hehe

busyuksayang said...

happy belated birthday dik...muahsss

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy belated bday sis....ade ke cm pontianak..comel ape...

masviona said...

happy besday mala.....moga bahagia selalu n cecepat dpt rezki anak....hiksss

nURmALa mAZLan said...

aien~s corner,
ahaha~ ntah la..kot ye dia cakap dalam hati

busyuksayang ,
thanks akak~ muahxxX

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
tu la pasal..pontianak skang kan cun.. "Maya Karin".. tu la maksud dia kot.. setaraf Maya Karin gitu
wakakaka~

masviona,
terima kasih kak..AMIN!!!

miszrLina said...

Hepi belated bedday mala..

mOga hepi slalu wit en suami....huhu

nURmALa mAZLan said...

miszrLina,
terima kasih kak ina

darlink said...

kak mala tayam!!
selamat happy beshdayy..
kekekkee

nk pnjm kasutttttttt!!!

Kamsiah said...

sat lg lelaki lain puji...baru dia tau..

evyn4ever said...

selamat hari jadi...MALA!hehehe:)
semoga dimurahkan rezeki..amin~

nURmALa mAZLan said...

darlink,
ahaha..x boleh pinjam..itu kan dari suami terchenta..miahahaha~

Kamsiah,
tu la..memandai kata cam pontianak kan..ahahaha~

nURmALa mAZLan said...

evyn4ever,
AMIN!!!!

Redbloodsnow said...

vavavava...siap ada make over bagai lah. lawa ko kak mala. suke tgk ^_- winkss winnkss

whoaa!!! kasut tuh mengoda zie weh kakkkk. rs nk curikkkk jek..hohoo

btw, happy blated buffday kak mala cyg :)