Friday, September 18, 2009

hALf dAy..wOoHoO~~

Saya, Nurmala Mazlan, sebagai penyimpan mohor² besar bagi blog :: a gift fRoM hEaRt :: ingin mengumumkan bahawasanya diri ku kerja halfday hari ini kerana semalam diriku dapat email yg berbunyi:-


Dear All,

CEO has declared that office hours ends at 1pm, tomorrow (18/09/2009).


On behalf of Zainudin.



Cheers,
Meng Chee


Tradewinds Plantation Berhad
22nd Floor, Wisma Zelan
1 Jalan Tasik Permaisuri 2
Bandar Tun Razak
56000 KL

11 comments:

cHeRyNa PiReS said...

yipppiieeee...seronoknye! maknanye boleh lepak lepas nieh dan dah leh siap2 utk raya.

selamat hari raya, mala!
maaf zahir dan batin:)

aien~s corner said...

wah! bez nye!..bleh relax2..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat hari raya...maaf zahir & batin..jangan lupa duit raya tuk my future baby (yg xtaw bila nak ada)..hahahahaha

busyuksayang said...

wah!!! bestnya dik :D

Eazy Izzuddin said...

selamat beraya akak....
hik3
=D

@--- Sueanne ----@ said...

kite pun same..hehehe
Selamat hari raya skali lagi..:p

Ju@Lucky^Mummy said...

fuh.. jeles2... kita blk kol 3 !!

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
x de la lepak mana pun sha.. aritu balik² je trus tido..ahahaha~

aien~s corner,
mmg rilex..membuta..hohoho~

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
mari la kita bertukar duit raya utk our future baby yg ntah bila nak ada..wakakaka~

busyuksayang,
mmg best kak

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
selamat eazy

@--- Sueanne ----@,
selamat hari raya =)

nURmALa mAZLan said...

Ju@Lucky^Mummy,
sila lah jeles..ehehehe~