Wednesday, September 2, 2009

bUkA pUaSa

Ok la.. disebabkan terasa gian dengan blog ini, aku gagahkan jua diriku uk update sumthing utk tatapan uollss ye.. Walau pun cerita ini adalah cerita minggu lepas..

Korang tgk….aku amik gambar bagai tau kalau aku gi memana…Cuma bila nak update masuk blog tu rasa lemau je.. tak tau la napa..huhu~ Dah sampai masa aku nak stop berblogging kot..wakkkkkkk!!!!!

Ok la.. last week aku berbuka puasa dengan kawan aku – Thrisha – Dimana kami berbuka?? Biasa la, Thrisha ni x de tempat lain kalau nak makan.. Harus la kat Black Canyon Coffee..Sampai kan Bangla yg kerja kat situ pun dah kenal dia..wakakakakaka~

Dia ada bagi kurma tau…yummie!!! Aku suka kurma..Thrisha punya pun aku bedal..

Kami order yg set je.. senang kan.. ada nasi petak..wakakakaka~ sweet sour, sup, ngan sayur campur.. Additional – Tom Yam..











Korang rasa² kan… Lepas berbuka tu, kami buat aper?? Balik??? Ooo…No!!!! Kami ke Secret Recioe pulak.. Makan kek..wakakakaka~ Tgk badan la..

Chocolate Walnut
White Chocolate

28 comments:

aRe_uDear said...

amboii3x.. laling terliur nih.. huhuu.. weh poser2x.. ekekee..

aRe_uDear said...

amboii3x.. laling terliur nih.. huhuu.. weh poser2x.. ekekee..

ratna said...

gambar kek yg last2 tu yg sedap..

ratna said...

gambar kek yg last2 tu yg sedap..

nURmALa mAZLan said...

aRe_uDear,
ahahaha` sila kuat kan iman ye

ratna,
aha..sedap kak.. marbeles!!!!

eedany said...

Cake-cake itu semua mengancam!

faham2 ajerlah saya penggemar kek!

:p

~ mizzAmy ~ said...

owhh kesabaran jer lah.. amy dah la tengah duk craving dengan SR. ada plak gmbr2 kek. white choc tak pernah try lah pulak. sedap ekh?

nURmALa mAZLan said...

eedany,
saya juga penggemar kek..sebab tu badan saya semakin membolat

~ mizzAmy ~
jarang ada kek white coklat kan..sedap tau amy..try la

@--- Sueanne ----@ said...

nasi petak pun ada erk??..hahah slalu bulatjer..hehehe..

kek itu sedap woooo..huhuh

eLLy said...

wah.. back to back la nie.. wakakaka.. nyanyi cikit
'kita serupaaaa..' :)

neezareef said...

mala mala mala...oh mala....

mula2 npk nasik 4segi..skali last2 npk kek lak..huhu...sabo2 :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wuaaa..perut trus munyik2....

nURmALa mAZLan said...

@--- Sueanne ----@
ahaha~ aha kan..nasi dia lain dari yg lain..petak la puloks

eLLy,
wakakakaak~ kita serupa

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
nasi 4 segi tu x menggoda lagi kan..ahahaha`

:: p R i n c E s S _ N ::
tak beriman la perut tu N..weee~

Ju@Lucky^Mummy said...

lapo.. letih .. penat.. tgk entry mala hr ni trus bersemangat.. bersemangat nak tgu bukak pose.. wakakaka...

kojah said...

akak, sy berbuka ritu kat Nam Kang...akak bukak kt medan ikan bakar tuh eh?sedapp tak kak?rasa cm nk try gak...

nURmALa mAZLan said...

Ju@Lucky^Mummy,
ahahaha~ seb baik..ingat kan tgk entry kita buat akak jadi lapar, penat, letih

kojah,
boleh la medan ikan bakar tu..sedap jugak masakan kg dia..Akak pon nak try la Nam Kang tu

cHeRyNa PiReS said...

makanan demi makanan di dalam blog membuatkan rase macam lapar sangat walopon dah buka. hmm...yang kaler2 ada sayur dll tuh ape? yg 2 nampak best:)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
yg mana eh?? yg sayur tu ke atau yg sup tu?

saya said...

amboi..sakan makan. makan2 selagi ada selera, esok2 dah takde selera letak kepala zirafah panggang pon tak boleh nak terima dah.

wina said...

nk try ar makan kt cni..kt jj maluri kn??

mala, anda ditag..singgahlah kt blog aku ek

adha said...

amboi2.... pose sehari tp bukak pose.. siap ada desert kedai lain lak.. hhehehehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

BLACK CANYON memang best....!

sedap nyeeeeeeeeeeeeeeeee

nURmALa mAZLan said...

saya,
ahaha...ye la..sementara ada selera ni, makan je la apa yg ada kan

wina,
aha..kau jj maluri..try la..sedap tau

nURmALa mAZLan said...

adha,
ahahaha~ tu la pasal.. siap amek desert kat kedai lain la pulak..walhal kat kedai tu pon ada kek jer

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
aha...sedap wooo!!!

Kamsiah said...

secret recepi...tempat peberet akak...

nURmALa mAZLan said...

Kamsiah,
ye ke?? kek dia best kan

Adney said...

Aduhai.. kenape banyak sgt blog kat Malaysia sekarang ni yg letak gambar makanan.. buat I'm terliur je lorrhhh.. huhu