Monday, September 7, 2009

MATTA FAIR-PWTC

Salam uolls
Hari Sabtu aritu aku teman sayang main futsal kat Subang Grand.. Tapi aku malas la nak cerita lebih².. Karang korang bosan la pulak..huhu~
Aku nak cerita hal semalam je..Semalam aku gi MATTA FAIR kat PWTC.. Org punya la ramai macam semut.. Keluar ketiak org tu, masuk ketiak org ni..Fuh!! akhirnyer ketiak aku yg berpeluh…yak!!!!! Aper citer ketiak nih… Hamsap..wakakaka~
Aku pergi MATTA FAIR ni sebenarnya sebab aku nak cari pakej percutian.. Org kata time MATTA ni kan banyak offer..
RM3/entry/person ye….. Lepas bayar RM3 tu, setiap org akan dapat beg, mask ngan “gelang”..cam nak masuk genting la puloks




Masuk² je 1st yg kami Nampak burung.. Apakah??!!! Ooo..ini booth Bird Park daaaa…. Burung hantu dia bapak besar.. tapi x dan nak amik gambar la puloksss…. Tapi kami sempat amik gambar ngan burung² itu…Kena RM10 ok
Korang tgk cina tu dajalkan aku.. Dia tau aku takut, lepas dia snap satu pic u, dengan panas nyer dia letak burung tu atas kepala aku.. Tak jerit aku kat situ....wakakakaka` Sempat la aku menarik perhatian ramai kat situ..

Gambar di atas dan dibawah adalah dari kamera aku ye..


Jalan² punya jalan..Cari punya cari².. kami jumpa satu booth Perhentian ni.. Pakej yg dia tawar kan lebih kurang je yg tadi Cuma biasa la setiap travel agent mesti ada lebih kurang dalam pakej kan.. Mana boleh sebijik sebuata sama jer.. Yang membuatkan kami setuju utk letak deposit adalah kerana…. Pakej dia RM388/pax dan dia hanya minta RM50 je utk deposit.. Dan yg best lagi dia extend kitorg nyer offer sampai Oct 2010..woohoo~
So, kami amik la pakej ni.. Pastu dapat free gift paper bag


Mula² cam tertarik ngan pakej ni.. Harga RM430 tapi dia bg aku RM400.. Pakej yg ditawarkan pon menarik..Masalah nyer, dia minta deposit RM400..perghh!!! dah la x confirm la gi nak pergi kan.. Ye la kot² ada aral melintang. Tak ke dah rugi RM400..Dah la offer limit sampai March 2010 je..so, abaikan

Meh kita tgk apa ada dalam paper bag zOOm Malaysia ni..
Tada……








Notepad


Poskad

Pin Malaysia... Truly Asia

16 comments:

Mimy Hamid said...

menarik la promo ni..till bila ek ..nak gi perhentian gak..i minat yg bayar deposit Rm 50 tu..ada tak website agent tu

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
interested kan
tapi promo tu end semalam kat MATTA FAIR

busyuksayang said...

bestnya cuti2 m'sia...dah lama tak bercuti dik oi :D

~ mizzAmy ~ said...

amy pun nak pergi perhentian gak. just balik hari je sebab rumah amy kat besut je. hehehehe....

~dARlee zURiS~ said...

nk g pulau perhentian ke?
waaa..bestnye
make sure takde 'isi' lagi ye time tu
kalu tak...rugi le
hehee.. ;P

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
x de rezeki anaka lagi kak..berjalan je la kerjanyer..ahaha`

~ mizzAmy ~
ceh!!! dekat giler

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
tu la zuris.. sbb x de isi lagi ni la yg dok berjalan2 cuti2 malaysia nih

eLLy said...

dik ko memang derhaka ye..
klu datang umah orang tak jumpa tuan umah pun!

cHeRyNa PiReS said...

nak sangat pergi bercuti...bestnye dpt survey2 tpt cuti kan!

waaa....tak berak ke burung tuh?hihihihi...

Eazy Izzuddin said...

wah menarik kak
hik3
selamat berpuasa...
=)

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
derhaka?? ooo...wakakakka~ akak ada kat seri pacific eh semalam..

cHeRyNa PiReS,
tu la..seb baik dia x berak..jinak kot

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
selamat berpuasa juga

Aleeya said...

MALA,

selamat berposa n selamat menyambut lebaran...,ermm best gak pakej yg tawarkan tu ehh..leh dipertimbangkan huhuu

nURmALa mAZLan said...

Aleeya,
Selamat berpuasa juga buat akak sekeluarga.. Pakej tu cam menarik kan??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh...beshnyerr nk g holiday...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
ahaha..tau x pe