Friday, September 11, 2009

sRi mELati pALaCe

Salam kawan² ku sayang..ahahahaha~ sila jgn muntah eh pagi² Jumaat ni..


Aku sebenarnya nak bgtau korang. Ptg karang aku akan berbuka puasa sini……..


Dengan rakan² sekolah aku aka rakan² sekelas aku… Diorg arr ni.. nak berbuka, nak jumpa, nak tgk wayang, nak karaoke… “Mala, kumpul budak²..kita keluar sama²”


Wakkkkkkk!!! Korang ingat aku apa arr… Kalau aku kumpul², semua dapat join ok la..puas hati..Tapi aku bengkek kalau aku dah call² bagai nak giler.. Tiba hari kejadian, “Mala, sorry la..hari ni x dpaat join korang” Huh!!!! Letih beb~

Takpe…korang tunggu entry seterusnya nnt ye aku update pasal berbuka puasa ptg ni..Insyaallah~Setakat tadi ni.. 7 org dah member kata persetujuan.. Kita lihat sapa yg kena.. Samada mmg 7 org yg dtg, atau sebaliknya.huhu`






25 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon x ske..klo kne incharge..then last minute ade bykk alasan..nk pangg je rs...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
tu la pasal..masa tu cam tension je kan..

Diarihatiku1976 said...

mcm best makan kat sini.. area mana ekkk... mai habaq skit.. leh akak gi gak.

~ mizzAmy ~ said...

hahaha.... amy tahu perasaan akak tuh cemana. pernah jugak kumpul2 kwn sekolah untuk berbuka last year n last two years. alhamdulillah, dapat collect sampai 40 org. tapi ke main lah penatnya nak sms sana-sini. nak dptkan confirmation. nak pujuk-rayu lagi suh dtg. sampai kredit lebih rm100 kot. hahahaha... tahun ni dah surrender dah sebab busy dengan business. malas nak campur aduk duit2 dlm bank tuh.

neezareef said...

mmg mala tension arr kita jd tkg kumpul org last2 min rmai tarik diri kang...kes naya 1 hal kes dah booking 2 hal lak

nURmALa mAZLan said...

Diarihatiku1976,
kat permaisuri la kak.. ehehe~

~ mizzAmy ~
hahaha~ tu la pasal.. kita penat2 sms/call org bagai.. tup2 nnt cancel last minute..huh!!

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
tu la pasal..pas tu kita pulak cam dipertanggungjawab kan nnt bila x ramai org yg dtg..

"weh..kata ramai..apasal banyak ni je"

ggrrrrrr

::dazlaila:: said...

mamam...

fazemy said...

mcm best je tmpt nih. itulah psl. bkn smua org snenang nk bg komitmen. klw jd kepala ni..leh stress..

nURmALa mAZLan said...

::dazlaila::
sedap...

fazemy,
aha...tension..macam2 ragam org nih

cHeRyNa PiReS said...

best ke makanan kat sini? mesti ade green curry kan? tomyam for sure nye la...sbb thai food. lagi ade ape lagi?

Nidza said...

setakat ni ok lah..along dh penah mkn sini...nak lagi best pi kat newtown PJ...ada restoran Thai kat situ...lagi sedap...

Ili Saharudin said...

wahaahaha,,telan air liur saya..ptg ni ili pon buka dgn kawan2 sekolah..siap booking lagi coz ramaikan..selamat berbuka

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
sedap..wooo..
butter prawn terbaik

Nidza,
tu la ..
kita pon dah beberapa kali gak arr mkn kat sini..
sedap

nURmALa mAZLan said...

Ili Saharudin,
t la..saya pon booking gak..dari hari rabu dah booking
wakakaka`

Precious said...

Aaaa ... best sangat. Hopefully ramai yg datang.
Thanks for d besday wish. I pun nak wish u hepi besday 4 tomorow ler, takut2 lupe ...
Malam karang x der kek, ker? Have fun!

nURmALa mAZLan said...

Precious,
x de la ramai mana..7 org je janji pon..ahahaha~

thanks for the besday wish..ehehe~

atty's said...

nampak cam besh je tmpt tuh ..

nURmALa mAZLan said...

atty's,
mmg best pon kak

Ili Saharudin said...

kak mala~cam mane majlis berbuka? best? ili punyer ramai yg turn up..lbh 30 org..huhuhu

Pocket said...

Mcm Besh!!
pocket kalau gi berbuka kat tpt yg buffet nih, akan jadi buruk lantak..
so better tak yah gi..
kang org sebelah cepat sangat beredar nyer ...

bukan sikit sikit!!
dua belah tangan nyer stail tuu..
hohoooo:)

so how was the food?

nURmALa mAZLan said...

Ili Saharudin,
akak mmg buat x ramai..akak panggil 7 org jer.. dan semua 7 org tu ada..ehehe~

Pocket,
makk aii..biaq betoi pocket..sampai 2 belah tgn digunakan..ahahaha`

Makanan...superb

eLLy said...

syoknye.. dapat berkumpul kawan2 sekolah ramai2..akak dah lama tak buat gathering cam nie

Eazy Izzuddin said...

salam kak..
beshnye mkn
raye nk dekat dah..
xD

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
best kak..sbb bkn selalu dpt jumap diorg ni..

Eazy Izzuddin,
pernah ke makan x best eazy oi..ehehehe~