Wednesday, November 4, 2009

aKu vOtE sAZZy BkN Sbb pAPa-J pAk ciK aKu yE~~ ♥♥

Salam uolls..

Hari ni cam lambat sket nak update blog ya..hehe~ diri ku bzios..

Korang tgk sehati berdansa tak?? Korang sokong saper eh?

Im Vote for Sazzy!!! Huhu~


Lagi satu, nak bgtau.. Choreographer sazzy tu - Papa J - adalah pakcik aku okeh..

Dia sepupu mak aku actually.. Kalau dengan aku, dia pak cik aku la kan?? Aku x de ler rapat nooo ngan dia.. Kang ada pulak yg kata tetiba nak mengaku pak cik la kan??? ada aku kesah??!! uhuks~

Tapi kalau mengikut salasilah mmg dia pak cik aku, Cuma aku x rapat dengan dia kerana aku mmg manusia yg jarang melakukan aktiviti ziarah-menziarahi..uhuks~ Mak aku ngan adik beradik mak aku rapat la ngan dia kot..

Meh kita tgk video diorg ni..Mmg mantopsss!!!

Credit to – nass yusof
p/s - Aku vote Sazzy bukan sebab choreographer dia pak cik aku ye~ ♥

33 comments:

cHeRyNa PiReS said...

tgh vote enot and sazzy.

kalau leh vote out - nak vote dira out. sbb tak suka lakonan dia dan tarian dia.

congrats sazzy sebab dapat 100 markah!

busyuksayang said...

kakak pun suka couple nie...so cute kan :)

busyuksayang said...

kakak pun suka couple nie...so cute kan :)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
enot best..sporting.. but i vote for sazy

busyuksayang,
cute kan diorg

neezareef said...

klu akak, akak vote dira..aku suke style chicky dia tu..heheh..sazy pn not bad la sbb ade lg yg bad kan..wkakkaakk

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
kita suka sazzy!!! kita x suka bini minarwan tu...cet~

Iena said...

aku suka gak kat sazzy tp sorry, aku x suka enot! cengeng! patut minggu lps enot kuar...

RaFFLeSiA MeRaH said...

pun sokong sazzy...yg kedua isma....waaa....mala nyer pakcik ker? leh la ajar mala ngan asben dancing lak pasni....hikss....

Mimy Hamid said...

sazzy & nash best..pndi menari...bestt tul...enot pls vote out..tak sukeeeeeeeee

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sazzy mmg besh r...bakal juara kott nti..

nURmALa mAZLan said...

Iena,
wakakakaka~ marah betul ko ngan enot

RaFFLeSiA MeRaH,
hahaha~ kalau kita artis leh masuk sehati berdansa kan?? bluwekkk

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
enot!! ko tlg kua cepat..ramai x suka ko kat sini..wakakakak~

:: p R i n c E s S _ N ::
harap² dia lah juara sehari berdansa musim ke-3

NURUL said...

musim nie sehati berdansa kurang hot rasanya. tp ada gak tgk sazzy n suami dia menari. mmg best.

Lieya said...

Amboi ramainye x suke enot, tp klau tengok kebolehan mmg spatutnye enot kene kuar last week. Suami dia nampak wat x bersungguh. Tp klau dah ade yg mengundi camne dia nak kuar kannn... Pikir la sendiri. Hehehe...X vote sape2 tp suke tengok. Hahaha cume mase yg 1st sehati berdansa je ade vote...

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
sazzy best arr..hehe~

Lieya,
tu arr..kita pon cam kureng ngan laki enot tu..cam comel² je..bajet cun..wakakaka~

~dARlee zURiS~ said...

suka gak kat couple nie
cute je diorang

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~,
cute kan? =)

Maswani said...

sazzy mmg best..tmbah lg pkcik mala yg ajar..patut la power..thumb up..

nURmALa mAZLan said...

Maswani,
wakakakaka` x de maknanyer =p

~ mizzAmy ~ said...

amy suka sazzy n husband gak. yang week 2 tuh memang diorang layak lah untuk mendapat markah yg tinggi.

Precious said...

Sebab dia pak cik ko pun apa salahnya. Sukoti lerrr, kan!

eazy said...

eazy pown suke diorang.
sweeeeet gile :)

en_me said...

bestnyerrr.. ehehe

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~,
mmg..they deserve utk dapat 100 mark

Precious,
wakakaka~ aha..soke ati la kan.. ada aku kesah?

nURmALa mAZLan said...

eazy,
sweet kan?

en_me,
hehehe` =)

Yanmie said...

yan suka jugak tgk sazzy ngan nazril..tp xdelah sampai nk vote..

suka tgk aje..hehehe

nURmALa mAZLan said...

Yanmie,
hehehe~

Aiydalela said...

tak pernah tengok SB nih..

tapi suke tengok husband sazzy.. boleh? hahahahhaa..

pst! mala, blajar ar menari ngan pakcik.. mesti sonot..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

sazzy memang best....gaya diorang menari...memang lincah....(^_^)

atty's said...

sazzy besh gak ..

nURmALa mAZLan said...

Aiydalela,
x mo arr..kita menari nnt rupa enot menari..ekekeke~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
tu la..nampak diorg x kekok

nURmALa mAZLan said...

atty's,
best kan?

Redbloodsnow said...

pasangan yg plgggggg cute. ailikeee sazzy noks...hehehe. and ai hate pasangan isma..opppss


:p