Thursday, November 19, 2009

aStRoBoy

Salam uolls…

Hari ni aku bgn lambat okeh.. Kul 8am baru aku terjaga..Boleh?? Macam pelesit la aku bersiap.. Sayang pulak memainkan peranan.. Rasa cam naik motor ngan Rossi aku pagi tadi.. Sayang pecut 140km/j okeh…wakakakakaka~

Ok²..Aku nak cerita sebenarnya semalam aku gi tgk cerita AstroBoy….huhu` belasah je la.. Dapat ticket free la katakan.. Tapi citer tu best la..Tak macam tgk citer kartun pon.. Best!!!!!!! Yang penting preview ok… citer tu baru release arini

Toby/Astro sgt comel


Aku bg two ticket to Gyena. Pastu aku ajak Adini & Thrisha sekali sebab sayang x nak ikut..





Petang sebelum kejadian.. Thrisha ni call aku.. Conversation kami berbunyi demikian :-

“Mala, apa kata aku belanja korang tgk cerita 2012 arini.. Sbb citer astroboy ni cerita kartun.. Aku takut kita tertido je dalam panggung nnt”

“Ok..ko gi la book.. sebab aku pon budget citer ni cam boring”

Kitorg pun try booking.. On phone x dapat, kat tenet pon hampeh jer..

“Kita pergi je la.. agak² bosan nnt ktia kua la”

Malam tu dah sampai sana pun kami masih memperkecil²kan cerita ni.. Siap masuk lambat tu.. Sekali ada la minah yg kononnyer nak tertido dalam panggung ni.. Ni punya gelak tak berhenti².. Heran aku.. Yang tak kelakar pon dia gelak sebab watak² dalam tu comel² belaka..

Aku cakap, “Eh…kau gelak apasal?? Kau kata nak tido dalam panggung kan tadi. Dah jom kita kua.. kata nak tgk coter ni halfway je” huhu~

Tapi akhirnyer kami enjoy je movie.. Next - A Christmas Carol - Jim Carrey . Nanti aku bgtau eh bila ticket free ni nak kua..wakakakaka~

24 comments:

NURUL said...

bangun lamabat? kalu nurul bangun lambat tak yah pi keja mala. hehehe :)

ILA said...

really best???
okesssss..mau bawak my kids nenok this wekend..oh yeahhh!!

Ili Saharudin said...

macam mane akak dapat tiket free tu? nak jugak~~~

~ mizzAmy ~ said...

kononnya tak best lah. sekali layan sampai habis cerita plak tuh. hehehe...

amy memang tak layan cerita cartoon pun. tapi yg chipmunk tuh layan lah. sangat comel...

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
hehehe~ kita kerajinan pulak tadi

ILA,
best!!! boleh bawa..budak² mesti suka

nURmALa mAZLan said...

Ili Saharudin,
hehehehe~ ada la..nak nnt cakap je k

~ mizzAmy ~
Toby pon comel tau amy..comel sgt..serious!!

neezareef said...

cam comey2 je cte nih

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
mmg comel² cam kita..heheheh~

cHeRyNa PiReS said...

suka macam nieh, dah kawen tp leh enjoy ngan kawan2 lagi. bagus...bagus...bagus:)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
hehehe~ best kan..x reti yg sesetgh org langsung x leh kua kalau lepas kahiwn.. kena la mengekor bontot suami

kojah said...

hahaha lawak la akak nih...ha, naik moto jgn laju2 kak...bahayeeee

nURmALa mAZLan said...

kojah,
apa yg lawaknyer dik..akak ko tgh sengal nih..hahaha~

busyuksayang said...

wah!!! tiket free...harus la layan kan dik :D

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
aha..layan kan aje..hehehe~

kojah said...
This comment has been removed by the author.
kojah said...

kak, sok sy g kl...klu akak nk bli, leh sy bwk tros...klu pape, akak mtk num hp sy kt kakdee ek...

http://deekuntum.blogspot.com/

wina said...

aku leh bayangkan cam ne korang gelak dalam panggung..wakakaka!

adha said...

syoknye tgok movie.. akak da lama kot tak g tgok... ntah citer last dulu rasanya the enchanted..c betapa lamanya aku tak tgok movie.. huwaaaaaaaaaaaaa

Gyena Chobitz said...

morning yunk..
neway, thanx for the free tiket tu..memang tersangat teruja ok..walaupun cite kartoon tp menarik kalbu jugak jalan citernya...thanx a bunch for the tiket yunk...

nURmALa mAZLan said...

kojah,
akak x buka tenet malam semalam..sumer msg ko akak baru baca arini..merata² ko kan

wina,
ko tau la kawan² kau nih

nURmALa mAZLan said...

adha ,
wua!! citer enchanted tu macam mula2 kita bercinta dengan suami tercinta..huhu~

Gyena Chobitz,
no problem gyena

Aiydalela said...

bestnye.. dah lama tak tengok wayang..huhuhuhu..

Iena said...

nok, aku nk tiket free!!! pastu wak delivery kat ofis aku yg hanya sekangkang kera jer ngn ofis ko! demand x aku?! hahahhhaaaa

nURmALa mAZLan said...

Aiydalela,
isk isk isk..hehe

Iena,
eh..ko dah pindah ker