Wednesday, November 11, 2009

viNCCi & jENNifER’s bODy

Salam Uolls…

Cerita ni agak kebasian sket sbb cerita last week. Tapi aku nak cerita jugak.. Ada aku kesah?? Suka hati aku la.. Ni blog aku…wakakakakaka~ Lama tak guna ayat cam gitu kan?? huhu~

Dua minggu lepas, aku gi Sg Wang ngan adik² ipar aku.. Masa tu, kitorg ada singgah kat Vincci.. Aku Nampak satu kasut tu cantik beb.. Aku suka bangat..

Balik tu, aku cuba memainkan peranan sebaik mungkin…wakakaka~

“Sayang, tadi masa saya gi Sg. Wang, saya nampak ada satu kasut kat Vincci tu cantik.. Dia ada dua kaler..Hitam ngan Coklat.. Bentu dia macam ni tau.. Dia macam tu…Dia macam ni…”

Tak sempat habis aku nak bercerita pasal kasut tu.. Tetiba sayang sampuk……

“Tu saya nak kena belikan la tu??”

Wakakakakakaka~ terlepas aku tergelak depan tu jugak.. Tak boleh la saya nak berlakon sket kan sayang?? Wakakakaka~ Terkena selepet kat batang hidung aku..

Tapi Sayang belikan tau..


Tadaaaa….

Pastu cerita last week pulak.. aku hang out dengan kawan aku – Thrisha – Kami berfoya² kat Alamanda.. Dua² bengap pasal jalan kat Putrajaya tu.. Sudah nyer aku call Erni tanya Alamanda kat Presint berapa.. Punya la jakun kami kan..ahahaha~

Kitorg tgk wayang.. Cerita apa?? Jeniffer’s Body

Cerita ni tak de la best giler!!!! Biasa² je kot.. Pada pendapat aku la.. Cerita dia so² je.. Nak kata seram sgt tu tak la seram sangat.. Nak kata 18sx sgt pon idak le 18sx sgt.. Cerita ni macam suam² kuku je..

Aku rasa sebenarnya cerita ni dia sajer nak tunjuk body Megan Fox tu je kot.. Cerita ganas.. Tapi Megan Fox sangat la sexy yer dalam citer ni.. Terus x seram dah citer tu.. Yang perempuan mungkin ada la rasa 30% seram lagi.. Tapi yg lelaki aku rasa mesti dah tukar feel seram tu ke feel dot dot dot… Lu pikir la sendiri…Assalammualaikum.. wakakakaka~

31 comments:

cHeRyNa PiReS said...

ada dengar pasal cerita nieh. tp kenapa tak bernafsu nak tgk, tak tau lah. waaa...kasut yang notty ye mala?

ratna said...

mmg cantik kasut tu.. tp tinggi nya..

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
aha kan sha..kasut tu nampak notty..ahahaha~

ratna,
x de la tinggi sgt..biasa² jer

momguess said...

bab nak suruh hubby beli
ber'sayang2 erk....
seksi lips tu!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..pnh nmpk kt vincci..mmg cun..

Maswani said...

perhh..cun giler itu kasut mala..
dh tgk jen's body tu..mmg saja tjuk body megan fox pn..

nURmALa mAZLan said...

momguess,
harus bersayang la kak...huhu~

:: p R i n c E s S _ N ::
cun kan??

nURmALa mAZLan said...

Maswani,
tu arr kan.. citer nyer x seberapa jer.. sajer nak tunjuk body Megan Fox tu

iniCIK yASmin said...

dh tgk cte nie..mgg nk tayang aset megan fox je..huhu

tq for link kan sy kemnali (^-^)

That's so Jaja said...

mala....cantik la kasut awk tu. bestnye hubby belikna. :)

Diarihatiku1976 said...

wow.. cantiklah kasut tu... bestnya cik abang belikan ekk..

wina said...

cun ar kasut tu mala

aku dh x leh pakai kasut cam tu...kang jatuh tergolek aku ngan kira..haha!

tentang dhila... said...

mala...kasut tu cantik la..

~dARlee zURiS~ said...

mr sharil beli dvd citer tu sbb ada cakap megan fox tu naked
tapi takde tunjuk lah
padan muka.hahaaa...

nURmALa mAZLan said...

iniCIK yASmin,
tu arr kan...nak tunjuk bodu dia jer tu

That's so Jaja,
hehehe~ cantik kan =)

nURmALa mAZLan said...

Diarihatiku1976,
codek tu kak..ehehehe~

wina,
ko x yah arr pakai kasut macam ni..ko jaga je kira..

nURmALa mAZLan said...

tentang dhila...
cantik kan Dhila

~dARlee zURiS~
hahahaha..kempunan Mr. Shahril nk tgk megan fox naked =P

atty's said...

kasut tu mmg tantek ar mala

kalo bawak along g tgk movie..ni mesti mata along terbeliak je kot ..

~ mizzAmy ~ said...

ramai org kata cerita Jenifer's Body tuh agak keseksian. so, amy tak dek feel nak g tengok.

btw, kasut itu sangat cantik..

nURmALa mAZLan said...

atty's,
tu la pasal..lelaki mmg suka je cerita macam ni kak

~ mizzAmy ~
akak pergi tu pon sbb kawan akak ajak..fuh!! seksi gilos dia

NURUL said...

hahaha kelakar laa mala nie siap berlakon dgn suami nak kasut. anyway kasut mmg cantik ok.

citer jeniffer body tu mmg mcm nak tayang body megan fox jer. huhuhu. tp kalu golongan lelaki mcm suka jer tgk citer tu. hampes kan?

zaren said...

hye mala..lah yeke..i bru plan nk ajak hubby g tgk jennifer's body tu...tp klu stakat tgk megan fox nye body, tak jadi la..wakakaka

btw..cantik u nye kasut...cam pnah tgk itu dsign..ahaha

aien~s corner said...

cntek nye kasut 2... hehe bez!

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
sajer jer nak corner² dulu baru nak minta belikan..tp dia dah tau daaa

zaren,
aha...citer tu macam nak ekploitasi body megan fox tu jer... jantan suka la tgk

nURmALa mAZLan said...

aien~s corner,
best²

UnGu VioLet said...

cantik sgt kak kasut tue.. beruntung akak yer.. hehe..

miszrLina said...

wow...kasut u cam sepadan je ngan citer muvee tu....


ngeeeeeeee~


dah cekci camtu..xde maknanye seram ;p

Pocket said...

i cant ever imagine myself in dat shoes,
(Eh!? pocket lelaki, mana buleh pakai kasut tu kan.. nasib baikkk)
tp kasut tu nampak lawa kalau somebody like u would wear :)
seriously :D

so, bila nak bergambar bersama sama kasut instead of kasut only?

jennifers body tu kan,
duk nampak dvd nyer kat kdai,
tp tak tingin nak amik pasal
cover nyer didecorate kan supaya nampak cam citer gore, mayat sana sini,
gut spilled..gitu gitu,
so since anda kata suam suam kuku...
maybe i would spend on this movie. humm humm

Redbloodsnow said...

LAWA SEYYY KASUT AKAK TUH. NAK REMBAT AH...HEHEHE.

HAAA JENIFER'S BODY PUN ZIE TERINGIN GAK NK TGK. ONE OF MY MUVI LIST TUH...HEHEHE/ MINIE CKP BEST GILER CITER NEH. TUH YG GERAM NK TGK :d

s h a r v i na said...

kasut chantek!
saiz brape yea kak?
kot2 ley pinjam..
lalala..

Anonymous said...

My friend and I were recently talking about how we as human beings are so hooked onto electronics. Reading this post makes me think back to that debate we had, and just how inseparable from electronics we have all become.


I don't mean this in a bad way, of course! Ethical concerns aside... I just hope that as the price of memory drops, the possibility of downloading our brains onto a digital medium becomes a true reality. It's one of the things I really wish I could see in my lifetime.


(Posted on Nintendo DS running [url=http://kwstar88.livejournal.com/491.html]R4[/url] DS ccPost)