Wednesday, November 18, 2009

GoOd LuCk fOR sPM

Salam Uolls…

Masuk hari ni dah 2 hari aku x update apa² kat blog kesayangan ni… Aku tak sihat yg sebenarnya.. So, x de mood nak update segala mak nenek yg ada..

Hari ni aku bersidai kat facebook je ye kawan²..Sila la add aku kalau sudi - MY FACEBOOK

Insyaallah kalau mood aku dah kembali, esok jgak aku update utk tatapan kalian..

Insyaallah jugak, kejap lagi aku buat blog hoping ke blog korang ye..caiyokk~

Tak lupa jugak kepada sesiapa yg ada adik, anak atau sesiapa saja yg berkenaan yg menduduki peperiksaan SPM arini.. Good Luck diucapkan.. 1st paper – Bahasa Melayu..Penentu arah tuju..hehehe~

Teringat pulak kenangan sekolah dulu²..Time SPM 1st paper – Bahasa Melayu, mulut terkumat-kamit macam baca mentera sebab menhafal kosa kata..huhu~

9 comments:

miszrLina said...

ler...nape nih? dah g klinik?

cuaca x menentu skrg nih... get well soon yaa ^_^


mala..akak tag awk..klu rajin buat la...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adek N amek spm..gud luck to her & toall oso..

neezareef said...

aah good luck jugak utk semua yg sit for spm tis year..

atty's said...

takecare mala..dptkan rehat secukupnya ..


gudluck pd sapa yg amik spm ..

mariaariffbaby said...

dah p klinik?
ntah2 u pregnant kot.
better check..
=)

nURmALa mAZLan said...

miszrLina,
hehehe~ kita dah tgk dah tag tu.. Insyaallah kalau rajin nnt kita buat

:: p R i n c E s S _ N ::
good luck to your sis

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
yeap!! good luck for them

atty's,
Insyaallah kty

nURmALa mAZLan said...

mariaariffbaby,
hehehehe` AMIN!!! biar la masin mulut akak.. tapi skang cuasa kan x menetu..sebab cuaca je kot

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社